Sök yrkesroll eller kompetens

Produktionstekniker, petroleumutvinning lön

Lön
Utbildningar

Marknadsläget

Visa data för region
Riket
Lönefördelning
Lönestatistik för yrkeskategorin ingenjörer och tekniker inom gruvteknik och metallurgi där produktionstekniker, petroleumutvinning ingår, baserat på hela Sverige.
Personer inom yrket
Verksamma personer i yrkeskategorin ingenjörer och tekniker inom gruvteknik och metallurgi där produktionstekniker, petroleumutvinning ingår.
602Personer med detta jobb i Sverige
Snabbanalys
Efterfrågan på arbetsmarknaden just nu
4 / 5
Vilken lön får man som Produktionstekniker, petroleumutvinning?
Lönen för ingenjörer och tekniker inom gruvteknik och metallurgi där produktionstekniker, petroleumutvinning ingår har en genomsnittslön på 42 700 kr. Högst ligger Övre Norrland med ett snitt på 43 000 kr. Lägst ligger Norra Mellansverige med 40 400 kr. För den som ska söka nytt jobb ser marknaden mycket bra ut just nu.
Hur efterfrågad är rollen som Produktionstekniker, petroleumutvinning?
Produktionstekniker, petroleumutvinning är en yrkesroll som efterfrågats allt mer de senaste åren. I Sverige jobbar totalt 602 personer inom yrkeskategorin ingenjörer och tekniker inom gruvteknik och metallurgi där yrket ingår.
Vilken kompetens efterfrågas hos en Produktionstekniker, petroleumutvinning?
Tittar man på vilka kompetenser arbetsgivarna söker i en produktionstekniker, petroleumutvinning så är produktionsteknik, ritningsläsning och monitor affärssystem de mest efterfrågade kompetenserna.
Efterfrågan över tid
Produktionstekniker, petroleumutvinning

Associerade yrkesroller

Det finns inte tillräckligt med data för att visa information om associerade yrkesroller för den här yrkesrollen.