Jobnet AIMed Jobnet AI hjälper vi alla rekryterare att få en behagligare process. Mindre och lättare administration och mer tid för det allra viktigaste – att välja ut rätt kandidater.

Jobnet AI förkortar din väg till kandidaterna

Get premium account
“Jag har specifik kunskap från 4,5 miljoner platsannonser. Jag är copywriter, översättare och jag har koll på lönenivåer för olika yrkesroller. Min uppgift är att hjälpa till och guida.”— Jobnet AI-assistent

Så fungerar det

1. Brief

Hej! Jag hjälper dig att ta fram en komplett annons. Börja med en kort beskrivning av personen som ni söker.
En självgående utvecklare med erfarenhet av React
Clock

2. Annonsutkast

Hög kvalitet med liten insats – redigera med en assistent som är duktig på språk och följer guidelines för att undvika diskriminering, främjar inkludering och använder korrekt språkbruk.Jobnet AI edit listing example
Arrow

3. Urval

Urvalskriterier baseras på annonsens innehåll. Enbart kandidater som uppfyller grundkraven tas vidare. Säg hejdå till CV-spam i din inkorg!
Selection example
Arrow

4. Utvärdering

En kvalitetspoäng erhålls för varje kandidat som inkommer med ansökan. Poängen baseras på kunskap inom efterfrågade kompetenser, personliga egenskaper samt erfarenhet.
Candidate scores
Arrow

5. Hantera kandidater

Nu har Jobnet AI gjort sitt, och du kan välja ut de bästa kandidaterna för tjänsten med hjälp av Jobnets unika rekryteringsdashboard.
Candidate management

Skaffa Jobnet Recruiter

Med ett Jobnet Recruiter Freemium-konto kan du testa Jobnet AI och få fri tillgång till kandidathanteringen – helt gratis.
Jobnet