Sök yrkesroll eller kompetens

Civilingenjör, forskning och utveckling, kemi lön

Marknadsläget

Visa data för region
Riket
Lönefördelning
Lönestatistik för yrkeskategorin civilingenjörsyrken inom kemi och kemiteknik där civilingenjör, forskning och utveckling, kemi ingår, baserat på hela Sverige.
Personer inom yrket
Verksamma personer i yrkeskategorin civilingenjörsyrken inom kemi och kemiteknik där civilingenjör, forskning och utveckling, kemi ingår.
4263Personer med detta jobb i Sverige
Snabbanalys
Efterfrågan på arbetsmarknaden just nu
3 / 5
Vilken lön får man som Civilingenjör, forskning och utveckling, kemi?
Lönen för civilingenjörsyrken inom kemi och kemiteknik där civilingenjör, forskning och utveckling, kemi ingår har en genomsnittslön på 49 200 kr. Högst ligger Stockholm med ett snitt på 52 000 kr. Lägst ligger Övre Norrland med 42 800 kr. För den som ska söka nytt jobb ser marknaden relativt bra ut just nu.
Hur efterfrågad är rollen som Civilingenjör, forskning och utveckling, kemi?
Civilingenjör, forskning och utveckling, kemi är en yrkesroll som efterfrågats allt mer de senaste åren. I Sverige jobbar totalt 4 263 personer inom yrkeskategorin civilingenjörsyrken inom kemi och kemiteknik där yrket ingår.
Vilken kompetens efterfrågas hos en Civilingenjör, forskning och utveckling, kemi?
Tittar man på vilka kompetenser arbetsgivarna söker i en civilingenjör, forskning och utveckling, kemi så är research, kemiteknik och performance de mest efterfrågade kompetenserna.
Efterfrågan över tid
Civilingenjör, forskning och utveckling, kemi