Sök yrkesroll eller kompetens

Arbetsledare, gruvbrytning och metallproduktion lön

Marknadsläget

Visa data för region
Riket
Lönefördelning
Lönestatistik för yrkeskategorin arbetsledare inom bygg, anläggning och gruva där arbetsledare, gruvbrytning och metallproduktion ingår, baserat på hela Sverige.
Personer inom yrket
Verksamma personer i yrkeskategorin arbetsledare inom bygg, anläggning och gruva där arbetsledare, gruvbrytning och metallproduktion ingår.
17051Personer med detta jobb i Sverige
Snabbanalys
Efterfrågan på arbetsmarknaden just nu
3 / 5
Vilken lön får man som Arbetsledare, gruvbrytning och metallproduktion?
Lönen för arbetsledare inom bygg, anläggning och gruva där arbetsledare, gruvbrytning och metallproduktion ingår har en genomsnittslön på 44 700 kr. Högst ligger Mellersta Norrland med ett snitt på 50 600 kr. Lägst ligger Norra Mellansverige med 39 100 kr. För den som ska söka nytt jobb ser marknaden relativt bra ut just nu.
Hur efterfrågad är rollen som Arbetsledare, gruvbrytning och metallproduktion?
Arbetsledare, gruvbrytning och metallproduktion är en yrkesroll som efterfrågats allt mer de senaste åren. I Sverige jobbar totalt 17 051 personer inom yrkeskategorin arbetsledare inom bygg, anläggning och gruva där yrket ingår.
Vilken kompetens efterfrågas hos en Arbetsledare, gruvbrytning och metallproduktion?
Tittar man på vilka kompetenser arbetsgivarna söker i en arbetsledare, gruvbrytning och metallproduktion så är personalansvar, ständiga förbättringar/lean och rehabilitering de mest efterfrågade kompetenserna.
Efterfrågan över tid
Arbetsledare, gruvbrytning och metallproduktion

Associerade yrkesroller

Det finns inte tillräckligt med data för att visa information om associerade yrkesroller för den här yrkesrollen.