Sök yrkesroll eller kompetens

Projektledare, industri lön

Lön
Utbildningar

Marknadsläget

Visa data för region
Riket
Lönefördelning
Lönestatistik för yrkeskategorin ingenjörer och tekniker inom industri, logistik och produktionsplanering där projektledare, industri ingår, baserat på hela Sverige.
Personer inom yrket
Verksamma personer i yrkeskategorin ingenjörer och tekniker inom industri, logistik och produktionsplanering där projektledare, industri ingår.
8362Personer med detta jobb i Sverige
Snabbanalys
Efterfrågan på arbetsmarknaden just nu
4 / 5
Vilken lön får man som Projektledare, industri?
Lönen för ingenjörer och tekniker inom industri, logistik och produktionsplanering där projektledare, industri ingår har en genomsnittslön på 42 700 kr. Högst ligger Stockholm med ett snitt på 46 500 kr. Lägst ligger Småland med öarna med 36 900 kr. För den som ska söka nytt jobb ser marknaden mycket bra ut just nu.
Hur efterfrågad är rollen som Projektledare, industri?
Projektledare, industri är en yrkesroll som efterfrågats allt mer de senaste åren. I Sverige jobbar totalt 8 362 personer inom yrkeskategorin ingenjörer och tekniker inom industri, logistik och produktionsplanering där yrket ingår.
Vilken kompetens efterfrågas hos en Projektledare, industri?
Tittar man på vilka kompetenser arbetsgivarna söker i en projektledare, industri så är produktutveckling, progress databashanterare och mekanik de mest efterfrågade kompetenserna.
Efterfrågan över tid
Projektledare, industri

Associerade yrkesroller

Det finns inte tillräckligt med data för att visa information om associerade yrkesroller för den här yrkesrollen.