Sök yrkesroll eller kompetens

Biträdande butikschef / Säljande butikschef lön

Lön
Utbildningar

Marknadsläget

Visa data för region
Riket
Lönefördelning
Lönestatistik för yrkeskategorin säljande butikschefer och avdelningschefer i butik där biträdande butikschef/säljande butikschef ingår, baserat på hela Sverige.
Personer inom yrket
Verksamma personer i yrkeskategorin säljande butikschefer och avdelningschefer i butik där biträdande butikschef/säljande butikschef ingår.
15372Personer med detta jobb i Sverige
Snabbanalys
Efterfrågan på arbetsmarknaden just nu
4 / 5
Vilken lön får man som Biträdande butikschef/Säljande butikschef?
Lönen för säljande butikschefer och avdelningschefer i butik där biträdande butikschef/säljande butikschef ingår har en genomsnittslön på 35 500 kr. Högst ligger Stockholm med ett snitt på 40 900 kr. Lägst ligger Småland med öarna med 32 600 kr. För den som ska söka nytt jobb ser marknaden mycket bra ut just nu.
Hur efterfrågad är rollen som Biträdande butikschef/Säljande butikschef?
Biträdande butikschef/Säljande butikschef är en yrkesroll som efterfrågats allt mer de senaste åren. I Sverige jobbar totalt 15 372 personer inom yrkeskategorin säljande butikschefer och avdelningschefer i butik där yrket ingår.
Vilken kompetens efterfrågas hos en Biträdande butikschef/Säljande butikschef?
Tittar man på vilka kompetenser arbetsgivarna söker i en biträdande butikschef/säljande butikschef så är personalansvar, kläder/mode och butiksvana dagligvaror de mest efterfrågade kompetenserna.
Efterfrågan över tid
Biträdande butikschef/Säljande butikschef