Sök yrkesroll eller kompetens

Utbildningar Maskinoperatör, konfektyrindustri

Lön
Utbildningar

Statistik och fakta

Region
Riket
Var kan man utbilda sig till Maskinoperatör, konfektyrindustri?
35Utbildningar i hela Sverige
Vad gör en Maskinoperatör, konfektyrindustri?
Om rollen
Konfektyrmaskinoperatörer arbetar med maskiner som producerar sötsaker och konfektyrprodukter. De övervakar och styr produktionsprocessen för att säkerställa kvalitet och effektivitet. Utbildning kan variera från gymnasial yrkesutbildning till specifika kurser inom livsmedelsproduktion.
Ansvarsområden
Konfektyrmaskinoperatörer ansvarar för att ställa in och sköta maskiner för konfektyrproduktion. De övervakar produktionsprocessen, utför regelbundna kvalitetskontroller och ser till att hygienstandarder upprätthålls. De identifierar och åtgärdar även driftstörningar och ser till att produktionen följer planeringen.
Färdigheter och verktyg
Konfektyrmaskinoperatörer måste ha kunskap om maskiner och utrustning specifika för konfektyrindustrin. De behöver färdigheter i problemlösning, noggrannhet och förmåga att följa säkerhetsföreskrifter. Kunskap i livsmedelshygien och kvalitetssäkring är också viktigt i deras arbete. Vanliga kompetenser som efterfrågas från arbetsgivare är livsmedel, kvalitetskontroll och historia.

10 utbildningar med stark koppling till yrket Maskinoperatör, konfektyrindustri

Välj region för att se fler utbildningar

Industriteknik Grund

Borås Kommun
Gymnasial vuxenutbildning, kurspaket
Studietakt 100%
BeskrivningBeskrivning för utbildningen saknas.
Nästa startdatum
Utbildningsperiodundefined – undefined

Industriteknik Grund

Borås Kommun
Gymnasial vuxenutbildning, kurspaket
Studietakt 100%
BeskrivningBeskrivning för utbildningen saknas.
Nästa startdatum
Utbildningsperiodundefined – undefined

Processoperatör Livsmedel

Plushögskolan AB - Teknikhögskolan
Yrkeshögskoleutbildning, program
Studietakt 100%
BeskrivningBeskrivning för utbildningen saknas.
Nästa startdatum
Utbildningsperiodundefined – undefined

Processoperatör livsmedel

Plushögskolan AB - Teknikhögskolan
Yrkeshögskoleutbildning, program
Studietakt 100%
BeskrivningBeskrivning för utbildningen saknas.
Nästa startdatum
Utbildningsperiodundefined – undefined

Processoperatör livsmedel

Plushögskolan AB - Teknikhögskolan
Yrkeshögskoleutbildning, program
Studietakt 100%
BeskrivningBeskrivning för utbildningen saknas.
Nästa startdatum
Utbildningsperiodundefined – undefined

Processoperatör livsmedel

Plushögskolan AB - Teknikhögskolan
Yrkeshögskoleutbildning, program
Studietakt 100%
BeskrivningBeskrivning för utbildningen saknas.
Nästa startdatum
Utbildningsperiodundefined – undefined

Livsmedelsmikrobiologi, fortsättning del 2 - Metoder för mikrobiologiska analyser och övervakning

Högskolan Kristianstad
Högskoleutbildning, kurs
Studietakt 50%
BeskrivningBeskrivning för utbildningen saknas.
Nästa startdatum
Utbildningsperiodundefined – undefined

Nutrition och livsmedelsvetenskap

Linnéuniversitetet
Högskoleutbildning, program
Studietakt 100%
BeskrivningBeskrivning för utbildningen saknas.
Nästa startdatum
Utbildningsperiodundefined – undefined

Verksamhetsutvecklare blåa livsmedel

Folkuniversitetet - Kursverksamheten vid Lunds Universitet
Yrkeshögskoleutbildning, program
Studietakt 75%
BeskrivningBeskrivning för utbildningen saknas.
Nästa startdatum
Utbildningsperiodundefined – undefined

Vegetabiliska livsmedel

Sveriges lantbruksuniversitet
Högskoleutbildning, kurs
Studietakt 100%
BeskrivningBeskrivning för utbildningen saknas.
Nästa startdatum
Utbildningsperiodundefined – undefined