Sök yrkesroll eller kompetens

Projekteringsingenjör, gruv och metallurgi lön

Associerade yrkesroller
Visa data för region
Riket
Löneläge
Lönestatistik för yrkeskategorin civilingenjörsyrken inom gruvteknik och metallurgi där projekteringsingenjör, gruv och metallurgi ingår, baserat på hela Sverige.
Jobbplatser i din region
Verksamma personer i yrkeskategorin civilingenjörsyrken inom gruvteknik och metallurgi där projekteringsingenjör, gruv och metallurgi ingår.
716Personer med detta jobb i Sverige
Attraktiv på arbetsmarknaden just nu
4 / 5
Lönen för civilingenjörsyrken inom gruvteknik och metallurgi där projekteringsingenjör, gruv och metallurgi ingår har en genomsnittslön på 49 600 kr. Högst ligger Övre Norrland med ett snitt på 47 600 kr. Lägst ligger Norra Mellansverige med 42 500 kr. För den som ska söka nytt jobb ser marknaden mycket bra ut just nu.Efterfrågan efter yrkesrollen Projekteringsingenjör, gruv och metallurgi har varierat de senaste åren. I Sverige jobbar totalt 716 personer inom yrkeskategorin civilingenjörsyrken inom gruvteknik och metallurgi där yrket ingår.Tittar man på vilka färdigheter arbetsgivarna söker i en projekteringsingenjör, gruv och metallurgi så är projektering, rock och markprojektering de mest efterfrågade färdigheterna.
Trend för efterfrågan av projekteringsingenjör, gruv och metallurgi
Associerade färdigheter
Projektering
Rock
Markprojektering
Övervakning
Byggledning