Sök yrkesroll eller kompetens

Verksamhetsledning, livsmedelsproduktion

Efterfrågan på arbetsmarknaden

HögMellanLåg

47%

Hur räknas värdet ut?
PrognosFörväntan på framtida behov av aktuell kompetens.
TrendTillräcklig data saknas för detta värde.
FrekvensTillräcklig data saknas för detta värde.
Är Verksamhetsledning, livsmedelsproduktion populärt?
Det är relativt populärt men mindre efterfrågat än till exempel Livsmedel. Trenden hos arbetsgivare är trots allt att efterfrågan ökar.
Vad är populärt som liknar Verksamhetsledning, livsmedelsproduktion?
Av liknande kompetenser är Installation av EU-typgodkända spisar och restaurangapparater för matlagning, Certifikat för fartygskock och Mexikanskt kök mest efterfrågat.
Trend
Efterfrågan över tid för kompetensen Verksamhetsledning, livsmedelsproduktion. Här jämfört med hela yrkesgruppen Snabbmatspersonal, köks- och restaurangbiträden m.fl..
Verksamhetsledning, livsmedelsproduktion
Snabbmatspersonal, köks- och restaurangbiträden m.fl.

Associerade yrkesroller

Snittlön för yrken som har den starkaste kopplingen till Verksamhetsledning, livsmedelsproduktion
Kategori och yrkesroll
Koppling till kompetens
Efterfrågan på yrket
Inga yrkesroller är associerade med denna kompetens.