Sök yrkesroll eller kompetens

Restaurang- och livsmedelsinriktning, undervisning

Efterfrågan på arbetsmarknaden

HögMellanLåg

36%

Hur räknas värdet ut?
PrognosFörväntan på framtida behov av aktuell kompetens.
TrendUtveckling över tid jämfört med andra liknande kompetenser.
FrekvensTillräcklig data saknas för detta värde.
Är Restaurang- och livsmedelsinriktning, undervisning populärt?
Det är relativt populärt men mindre efterfrågat än till exempel Restaurangkök. Trenden hos arbetsgivare är trots allt att efterfrågan ökar.
Vad är populärt som liknar Restaurang- och livsmedelsinriktning, undervisning?
Av liknande kompetenser är Hälsokrav vid livsmedelshantering, Utbildning i livsmedelshygien och Kallkök mest efterfrågat.
Trend
Efterfrågan över tid för kompetensen Restaurang- och livsmedelsinriktning, undervisning. Här jämfört med hela yrkesgruppen Hovmästare, servitörer och bartendrar.
Restaurang- och livsmedelsinriktning, undervisning
Hovmästare, servitörer och bartendrar

Associerade yrkesroller

Snittlön för yrken som har den starkaste kopplingen till Restaurang- och livsmedelsinriktning, undervisning
Kategori och yrkesroll
Koppling till kompetens
Efterfrågan på yrket
Inga yrkesroller är associerade med denna kompetens.