Job listing cover image

Utvecklare inom C++ eller Java till medarbetarfokuserat bolag

V

Veprox

Ingenjörs- och teknikkonsultbolagSe andra roller på Veprox
Göteborg, Fiskhamnsgatan 10 • 0-2 distansdagar
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Gustav ZellmanMereo Talent
031-363 27 86
Är du en utvecklare som trivs i en kundnära roll och som ständigt söker nya kunskaper? Bli en del av en arbetsplats med god sammanhållning där du kommer få utveckla en effektiv programvara för ett heltäckande radarsystem.
Veprox är ett teknikkonsultbolag som erbjuder tjänster inom produkt-, process- och produktionsutveckling. Tillsammans med våra kunder skapar vi hållbara lösningar för framtiden och kommande generationer. Nu letar vi efter en kommunikativ och rådgivande mjukvaruutvecklare som vill jobba i en lättsam och vänskaplig organisation.

Ditt jobb på Veprox

Team

Team member
Martin
Consultant Manager
Candidate
Du?
Utvecklare av radarsystem
Team member
Alexander
Consultant Manager
Team member
Conzalo
Electronic Engineer
Team member
Mathias
Resident Engineer
Team member
Tove
Innovation Engineer
Du blir en del av ett team med mycket frihet och chansen att jobba nyskapande. Tillsammans ansvarar ni för att framställa en fungerande applikationsmjukvara för ett komplett radarsystem. Ditt främsta fokus ligger på datahantering, logikkedjor och programmering – antingen i objektorienterad C++ eller Java.I rollen gör du sällskap med medarbetare som Gonzalo, Mathias och Tove med flera. Du jobbar mestadels på plats hos kund, men med viss möjlighet till distansarbete.På Veprox lägger vi stor vikt vid att lära känna varje konsult och deras mål, med en ledning som verkligen bryr sig och tar tid för personliga relationer.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
Vi ser helst att du har jobbat som mjukvaruutvecklare i åtminstone fyra år efter avslutad examen, och att du har bra koll på antingen C++ eller Java. Den här rollen kräver också ett svenskt medborgarskap (ej dubbla).
Personliga egenskaper
Vi söker en dig som samarbetar väl i alla typer av grupper, med en drivkraft att självständigt leda ditt arbete framåt. Vi ser gärna att du är en problemlösare med god organisatorisk förmåga, speciellt inom konfigurationshantering. Viktigt är också en prestigelös inställning och ett genuint intresse för nya metoder och arbetssätt.
Intresserad av tjänsten?
V

Veprox - Göteborg

www.veprox.se/

Personlig utveckling

Vi på Veprox arbetar med personlig utveckling genom årliga utvecklingssamtal och individuell uppföljning. Här går vi verkligen in för att förstå varje konsult; deras mål, bakgrund och vad de strävar efter i sin karriär. Vår inställning är att vi möjliggör utveckling, men drivet kommer från dig. Om du har specifika önskemål som en kurs eller att lära dig ett verktyg, så stödjer vi självklart det.

Det här sticker ut med oss

På Veprox är vi ett härligt gäng som sätter stort värde på våra konsulter och deras välmående. Vår ledningsstil är avspänd och jordnära där även VD:n är en del av teamet. Veprox medarbetarledda trivselgrupp står bakom våra månatliga aktiviteter och fixar allt ifrån familjevänliga evenemang som skridskoåkning och grillkvällar i Slottsskogen, till vår årliga "nytt års-fest" i januari, där vi samlas för att fira in det nya året tillsammans. Du kan också se framemot seminariekvällar (frivilligt såklart), och en gång om året arrangeras en pokerturnering med våra kunder för att stärka gemenskapen.

Arbetsplatsen

Veprox kontor ligger på Fiskhamnsgatan 10, i området Majorna i Göteborg. Här sitter vi i ett öppet kontorslandskap på våning 6 i en byggnad som bjuder på en fantastisk utsikt över vattnet. Med utsikt åt alla fyra väderstreck får kontoret gott om naturligt ljus.Många på kontoret föredrar att ta med egen mat eller hämta något från något av de närliggande lunchställena. Vi har också Café Majnabbe i samma byggnad och Fiskhamnen Lunch och Café bara några hundra meter bort – båda populära lunchställen bland oss på kontoret.För dig som åker kollektivt finns hållplatsen Chapmans Torg cirka sju minuters promenad från Veprox kontor. Du som tar bilen har möjlighet att hyra en plats på parkeringen utanför kontoret.
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Gustav ZellmanMereo Talent
031-363 27 86