Job listing cover image

Erfaren UX-designer till kreativt och användarvänligt företag

I

Intunio

Utveckling och digital designSe andra roller på Intunio
Göteborg, Korsgatan 24 • 0-3 distansdagar
Bevaka tjänstRekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.
Bli en del av Intunio och skapa intuitiva digitala upplevelser som inspirerar och engagerar. Vi söker en kreativ UX-designer med passion för grafisk interaktionsdesign.
Intunio arbetar med att hjälpa sina kunder att skapa vackra och användarvänliga produkter. De söker nu en erfaren UI-designer med minst 5 års erfarenhet inom grafisk design. På Intunio kombineras konsten att designa interaktion och visuella element med starka utvecklingsfärdigheter för att förverkliga kundens vision.

Ditt jobb på Intunio

Team

Team member
Sebastian
Designer
Candidate
Du?
UX-designer
Team member
Rebecca
Designer
Som UX-designer på Intunio kommer du att arbeta med produktutveckling i både interna och externa projekt. Du kommer att använda dig av olika tekniker för att lösa uppgifterna på ett professionellt sätt. Ett program som du kommer att använda mycket är Figma.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
För att lyckas i rollen som ui-designer hos Intunio är det viktigt med kompetenser inom grafisk design, interaktionsdesign, user experience och visuell design.
Personliga egenskaper
Som UI-designer på Intunio kommer du att få möjlighet att utveckla din kreativitet och lösningsorientering i en teamorienterad miljö. Du kommer att vara en del av ett företag som värdesätter samarbete och innovation, och som uppmuntrar till kontinuerligt lärande och personlig utveckling.
Intresserad av tjänsten?
I

Intunio - Göteborg

intunio.se

Jobba på Intunio

Medgrundaren Tobias och utvecklaren Ella berättar om hur det är att jobba på Intunio!

Hållbarhet

Miljöval
Intunio är inte 100% klimatneutrala men arbetar i stor utsträckning med att påverka och bidra till en positiv förändring. De källsorterar, väljer ekologiska produkter, ser till att minimera matsvinn, gör medvetna val kopplat till produktköp och försöker i den mån det är möjlighet att arbeta proaktivt. Det klimatneutrala tänket genomsyras även i hur Intunio reser i tjänsten. De uppmuntrar till resor med kollektivtrafik eller med cykel, bland annat genom sin cykelförmån i samarbete med personalcyklar. Möten och konferenser som kräver resande görs i största mån med tåg för att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt.
Mångfald
Majoriteten av de anställda på Intunio är män men ca en tredjedel är kvinnor och tillsammans representerar de flera olika etniciteter. För att främja jämställdhet inom bolaget jobbar de aktivt med att skapa en diversifierad personalgrupp, exempelvis genom sättet de skriver och annonserar nya jobb.
Samhällsnytta
Intunio eftersträvar att vara en förebild för kunder, leverantörer och anställda på bolaget genom att kontinuerligt förbättra och utveckla arbetet kring hållbarhet och företagets sociala ansvar. Målsättningen är att aktivt jobba med kunder och projekt som förbättrar livet för individer eller samhället i stort.Intunio har också som mål att skapa event och mötersplatser där underrepresenterade personer inom tech kan mötas och stöttas av erfarna mentorer från olika delar inom techbranschen.

Personlig utveckling

I samtliga av Intunios projekt är målsättningen att jobba i upplägg där juniora och seniora anställda får jobba nära varandra. Anställningsstrategin har länge varit att anställa juniora personer med hög potential för att senare lära upp dem internt tillsammans med seniora kollegor och på så sätt få alla inblandade att utvecklas. En stor del av målsättningen är att personer på företaget ska få möjlighet att växa in i nya roller om önskan finns från deras sida. Flera utvecklare har under åren på Intunio gått från frontend/backend över till exempelvis UX och andra har gjort tvärtom och gått från design till utveckling. I dagsläget har fyra-fem personer på Intunio gjort denna resan och det finns goda möjligheter för fler att göra det samma.

Arbetsplatsen

Intunios kontor ligger i hjärtat av Göteborg i ett vackert sekelskifteshus på Korsgatan 24, precis intill knutpunkten Kungsportsplatsen. Det centrala läget gör det enkelt att ta sig till och från kontoret med både buss och spårvagn. På kontoret sitter 30 stycken anställda med flera olika arbetstitlar, bland annat utvecklare, designers, HR och CTO.Kontoret är nyrenoverat och uppbyggt som ett öppet landskap som sträcker sig över tre våningar. Renoveringen har bidragit med ett flertal fina konferens/mötesrum samt en “tyst kupé” för den som vill jobba helt ostört. Förutom det centrala läget och de fina vyerna över stan bjussar även kontoret på bland annat hängmattor, VR-hörna och vinkyl.Precis runt hörnet från kontoret ligger Kungstorget och stans fina saluhall med trevliga lunchställen och solsäkra AW spots. Gänget på Intunio äter ofta sin lunch tillsammans och de finns både de som har med sig lunchlåda hemifrån och de som rör sig ut på gatorna för att köpa med sig lunch tillbaka till kontoret.
Bevaka tjänstRekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.