Testare

Logotyp CSAM health

Csam Health

Teknik och e-hälsa
Samhällsnytta
Göteborg, Sankt Eriksgatan 5 • 0-2 distansdagar
Göteborg, Sankt Eriksgatan 5
0-2 distansdagar
Ej aktiv
Denna tjänst är inte möjlig att söka nu
Testare med förkärlek för planering och struktur som vill arbete med meningsfulla och samhällsnyttiga system med verklig påverkan. Låt dina tekniska kompetenser bli en del i CSAMs heroiska arbete med att spara in livsavgörande sekunder i räddningsinsatser över flertalet 112 centraler runt om i Europa.
CSAM är ett e-hälsobolag som utvecklar lösningar för tjänster inom hälso- och sjukvård. Nu söker de en erfaren testare som gillar kombination av manuell och automatiserad testning och som vill vara med och bidrar med goda systemlösningar för uppdragskritiska operationer som larmcentralen (112) och olika Search and Rescue organisationer.

Ditt jobb på Csam Health

Arbetsteamet CSAM
Som testare hos Csam kommer du att arbeta både med manuella tester och automatiserad testning, funktionella och icke funktionella, whitebox och blackbox tester. Här skriver och underhåller du automattester där förståelse för C# är väsentligt. Du kommer vara med på en resa där bolaget utvecklar ny funktionalitet och lyfter arkitekturen, och det är du tillsammans med de andra i utvecklings-teamen som kommer se till att detta görs på bästa sätt, och att slutprodukterna möter kvalitetskraven.

I den här rollen kommer du tillhöra verksamheten Public Safety där du kommer blir en del av ett testteam tillsammans med fyra andra testare och några av dina närmsta kollegor från start blir Christina, Filip, Haris, Nicklas och Madhu. Du kommer även arbeta tätt tillsammans med två utvecklingsteam där du har testrollen och bland annat ansvarar för att planera och utföra tester på ny funktionalitet.

Det här sticker ut med oss

Illustration hjärta Jobnet
Inte bara jobb och allvar
Att jobba med samhällsviktiga och avgörande projekt kan ibland vara intensivt, särskilt när man verkligen vill göra sitt bästa. Därför är det extra viktigt att man också har det roligt emellanåt, vilket gänget på CSAM är experter på. För att få en bra balans mellan allvar och nöje ser de till att anordna härliga jul- och sommarfester varje år, gärna på någon extra trevlig plats. Dessutom uppmuntras personalen att ofta dra ihop pub AWs och roliga aktiviteter, där företaget står för kostnaden, för att umgås och ha roligt tillsammans.

Förmåner

Frukost
Här är det gemensam frukost en gång i veckan. 
Frukt
Det finns frukt att ta på kontoret för den som vill ha.
Försäkring
Du som anställd är försäkrad via kollektivavtalet men det finns också möjlighet till egna försäkringar via Söderberg & Partners.
Mentorskap
Som nyanställd tilldelas du en mentor som finns nära till hands och som stöd under din första tid på företaget. 
Cykelparkering
Om du cyklar till jobbet så finns det en låst cykelparkering i huset. 
Kollektivavtal
CSAM är kollektivanslutna.
Utbildningsplan
För att kunna utvecklas i ditt arbete kommer du sätta upp årliga kompetensutvecklingsmål tillsammans med din närmsta chef.
Friskvårdsbidrag
Här får du ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år.
Dusch på kontoret
Ja det finns möjlighet att duscha på kontoret. 

Du som söker

Kompetenser
För den här rollen bör du ha en examen inom mjukvaruutveckling/testning, några års erfarenhet av både manuella tester och automatiserade testverktyg och vara van att jobba i Windows-miljön. Har du dessutom koll på git, verifiering och kvalitetssäkringar samt en ISTQB – certifiering i bakfickan så har du rätt kompetenser för rollen. Arbetet sker på både svenska och engelska så du bör behärska båda språken i både tal och skrift.
Personliga egenskaper
För att lyckas i din roll bör du först och främst vara en stjärna på att hitta lösningar inom manuell och automatiserad testning. Är du dessutom nyfiken på nya tekniker, trivs att jobba både självständigt och i team och är duktig på att planera och strukturera så är detta en roll för dig.
Passar du på beskrivningen men det är någonting du undrar? Vi hjälper dig!
Logotyp CSAM health

Csam Health - Göteborg

csamhealth.com

Jobba på Csam Health

Mjukvaruutvecklaren Anna berättar hur det är att jobba på Csam Health!

Hållbarhet

Miljöval
Csam Health drar sitt strå till stacken genom att källsortera i fastigheten, uppmuntra sin personal att resa så miljövänligt som möjligt. Ex med cykel, kollektivt eller tåg, samt att prioritera ekologiska och miljövänliga val vid inköp av olika produkter, både livsmedel och produkter till kontoret.
Mångfald
Mångfald i alla former bidrar till en bra dynamik i gruppen, därför strävar Csam Health efter mångfald på så många plan som möjligt. Uppdelningen på företaget är idag 20% kvinnor och 80% män, men Csam Health hoppas att bli fler och uppmuntra att tjejer och kvinnor söker deras tjänster.

Bland kollegorna på Csam Health finns det flera som är utlandsfödda och med sina erfarenheter och bakgrunder bidrar till företagets bästa. Här finns bland annat anställda från, Sri Lanka, Irak, Libanon, Rumänien och Kroatien mm. 
Samhällsnytta
Csam Healths produkter används för att rädda liv då deras mjukvaruprodukter finns implementerade i arbetet hos landets 112 centraler - från det att man ringer 112 och talar med en operatör hos SOS Alarm till utryckning av blåljusenheter och till att man hamnar på sjukhus. Csam Healths mjukvara finns alltså med i hela larmkedjan. 

Personlig utveckling

Hos Csam Health jobbar de aktivt med personliga utveckling hos de anställda på olika plan, bland annat genom konceptet Golden Card där varje medarbetare får ett visst antal timmar avsatt för personlig utveckling. 

För att skapa en bra mix där alla involverade utvecklas och sprider kunskap fördelas utvecklarna i olika team där det finns en bra mix av både juniora och seniora, där båda parter kan lära av varandra. Nyanställda på företaget får också en mentor som stöttar vid introduktionen och finns tillgänglig för den nyanställda i det dagliga arbetet. 

Kontoret

CSAMs kontor
CSAMs kontor ligger på 5:e våningen på Sankt Eriksgatan 5 i centrala Göteborg, bara ett stenkast från Lilla Bommen och Göteborgs Opera. Här sitter samtliga 65 anställda som jobbar inom affärsområdet public service och arbetar som utvecklare, testare, projektledare och supporttekniker m.m. 

Kontoret är nyligen renoverat och uppbyggt som ett öppet landskap med flertal konferensrum och telefonrum. Här finns också en härlig terrass med fin utsikt över stadens takåsar, hamnen och operan. 

Bland de anställda är det blandat av de som har med sig matlådor hemifrån, de som köper med sig mat tillbaka till kontoret och de som går ut och äter på stan. Grannresturangen Takame och Operans restaurang är stora favoriter på lunchen.
Ej aktiv
Denna tjänst är inte möjlig att söka nu