Tekniskt Projektstöd till innovativt bolag inom smarta belysningslösningar

Vadsbo logo

Vadsbo

Tillverkning av elektriska och elektroniska apparater
Västra Frölunda, Hilma Anderssons gata 15 • 0-1 distansdagar
Västra Frölunda, Hilma Anderssons gata 15
0-1 distansdagar
Prioriterad ansökan
Då företaget är i direkt behov av denna kompetens hanteras ansökan omgående utan urvalsprocess. Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Engagerad och lyhörd individ med intresse för teknik, utveckling och service. Bli en del av gänget som skapar ökat värde för slutanvändare samtidigt som de också har riktigt roligt tillsammans.
Vadsbo LightTech utvecklar, designar och säljer lösningar för smarta ljusstyrningsprojekt. I över 20 år har de arbetat tillsammans med projektledare, elektriker och armaturtillverkare och har verkligen gjort sig ett namn inom belysningsstyrning, dimring & LED. Nu söker de en engagerad och serviceminded lagspelare som vill utveckla Vadsbos projektaffär i nära samarbete med säljare och kunder.

Ditt jobb på Vadsbo

I rollen som tekniskt projektstöd hos Vadsbo kommer ditt huvudansvar vara att stötta projektförsäljningen genom att synliggöra värdet av tekniken för kunder, partners och slutanvändare. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att leverera tekniska lösningsförslag, stötta säljare och kunder i frågor gällande produkter och tjänster, vara delaktig i kund- och projektmöten för att skapa förtroende och trygghet i leveranser samt bygga långsiktiga kundrelationer genom mässor, events och utbildningar. 

På hemmaplan hos Vadsbo kommer du tillhöra Backoffice tillsammans med dina kollegor Johan och Viktor . Även VD:n Henrik blir nära kollega till dig, likaså bolagets säljare som är utspridda i landet.

Det här sticker ut med oss

Gänget på Vadsbo försöker alltid se till att ha lika roligt på jobbet som utanför jobbet. Förutom sina kick-offs som de åker på ca en gång i kvartalet är det inte ovanligt att gänget hittar på andra roliga saker tillsammans, som att spela padel ihop med sina kunder eller gå ut på AWs efter en lyckad vecka.

Förmåner

Frukost
Hos Vadsbo äter de gemensam frukost varje fredag.
Frukt
Fruktkorgar med olika snacks och frukt finns i överflöd hela veckan.
Försäkring
Som anställd hos Vadsbo är du försäkrad via EuroAccident.
Mentorskap
Vadsbo tillämpar mentorskap för nyanställda beroende på erfarenhetsnivå och behov.
Parkering
För dig som kör bil till jobbet finns det alltid parkeringsplatser utanför kontoret.
Resor
Gänget på Vadsbo åker på kick-off cirka en gång i kvartalet där de åker iväg och gör något roligt tillsammans.
Cykelparkering
För dig som cyklar till jobbet finns det plats för att parkera cykel inne på kontoret.
Friskvårdsbidrag
Hos Vadsbo har de friskvårdsbidrag men belopp beroende på position.
Träning på jobbet
Hos Vadsbo finns det alltid utrymme att dra ihop grupper eller aktiviteter om man vill. Tidigare har det bland annat arrangerats padel och yoga för de anställda.
Utrustning för hemmakontoret
Utrustning till hemmakontoret tillhandahålls av företaget.
Dusch på kontoret
Det finns dusch på kontoret för den som behöver.

Du som söker

Kompetenser
För att passa in i rollen som tekniskt projektstöd hos Vadsbo bör du ha tidigare erfarenhet från tekniskt arbete i en proaktiv och kundorienterad roll samt intresse för försäljning och genuint kundvärde. Har du dessutom erfarenhet av att ansvara för egna leveranser med tydliga deadlines har du hamnat rätt.
Personliga egenskaper
I den här rollen får du gärna ha en stark kommunikativ förmåga, en ansvarstagande ådra och ett genuint intresse för att skapa värde för både kunder och kollegor. Är du dessutom bra på att planera och organisera ditt arbete efter deadlines samt har naturlig fallenhet att hantera flera arbetsuppgifter parallellt så är du rätt person för rollen.
Passar du på beskrivningen men det är någonting du undrar? Vi hjälper dig!
Vadsbo logo

Vadsbo - Göteborg

vadsbo.net

Jobba på Vadsbo

Produktchefen Anton berättar hur det är att jobba på Vadsbo!

Hållbarhet

Miljöval
Vadsbos främsta projektprodukter är med i Byggvarubedömningen, vilket är en stämpel för att produkten i fråga främjar en hållbar byggsektor. Utöver det är Vadsbo med i elektronikåtervinningen RECIPO, ett företag som tillhandahåller insamlings- och återvinningssystem för elektroniska produkter och batterier.
Mångfald
I dagsläget består Vadsbos anställda primärt av män i 25-50 års ålder, något de hoppas ändra på i framtiden. Bristen på mångfald inom bolaget kan bland annat förklaras med att branschen generellt är väldigt mansdominerad och att det är svårt att få in kvinnor till de specifika tekniska rollerna. Bolaget har dock en code of conduct som är inkluderande och där de främjar att fler individer med olika bakgrunder ska komma och jobba hos dem i framtiden. 
Samhällsnytta
Vadsbo jobbar med styrsystem med belysning där miljö och energibesparing är några av de unika säljargumenten. De produkter som produceras och säljs har låg energiförbrukning och låg ”stand-by”-energiförbrukning. Vidare minimerar de miljöbelastningen genom att utveckla och tillverka produkter för maximal återvinning och minimal förorening. Rätt ljussättning är dessutom en fråga om ergonomi och är en viktig faktor i att minska sjukskrivningar på grund av stress.

Personlig utveckling

Hos Vadsbo finns det möjligheter att växa och utvecklas in i nya roller, mycket tack vare att det finns rum för det personliga samtalet där man uppskattar en transparent dialog och lyhörda kollegor. Man är alltid mån om att skapa självgående individer som får rätt förutsättningar att utvecklas, både själv men också tillsammans med andra. Mentorskap och kunskapsdelning bland de anställda förespråkas och det finns både engagemang och en tydlig plan för upplärning inom olika delar av verksamheten.

Kontoret

Vadsbos kontor ligger på Hilma Anderssons gata 15 i Västra Frölunda, inte långt ifrån Sisjöns handelsområde, strax söder om Göteborg. Här, i ett kontorslandskap uppdelat i inglasade kontorsrum, i både singel och grupp form, sitter ca 9 anställda som jobbar inom inköp, ekonomi, marknad, sälj och olika tekniska roller. Även Vadsbos VD och produktchef sitter här.

Det lättaste sättet att ta sig till kontoret är att köra bil men det finns även möjlighet att åka kollektivt. Med flera bussar i området, som stannar nära kontoret, kan man ta sig till Frölunda Torg eller Marklandsgatan på 5-10 minuter och vidare därifrån in till centrala Göteborg på ca 25.
Prioriterad ansökan
Då företaget är i direkt behov av denna kompetens hanteras ansökan omgående utan urvalsprocess. Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.