Job listing cover image

Tekniskt Projektstöd till innovativt bolag inom smarta belysningslösningar

V

Vadsbo

Tillverkning av elektriska och elektroniska apparater
Västra Frölunda, Hilma Anderssons gata 15 • 0-1 distansdagar
Ej aktiv
Denna tjänst är inte möjlig att söka nu
Engagerad och lyhörd individ med intresse för teknik, utveckling och service. Bli en del av gänget som skapar ökat värde för slutanvändare samtidigt som de också har riktigt roligt tillsammans.
Vadsbo LightTech utvecklar, designar och säljer lösningar för smarta ljusstyrningsprojekt. I över 20 år har de arbetat tillsammans med projektledare, elektriker och armaturtillverkare och har verkligen gjort sig ett namn inom belysningsstyrning, dimring & LED. Nu söker de en engagerad och serviceminded lagspelare som vill utveckla Vadsbos projektaffär i nära samarbete med säljare och kunder.
I rollen som tekniskt projektstöd hos Vadsbo kommer ditt huvudansvar vara att stötta projektförsäljningen genom att synliggöra värdet av tekniken för kunder, partners och slutanvändare. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att leverera tekniska lösningsförslag, stötta säljare och kunder i frågor gällande produkter och tjänster, vara delaktig i kund- och projektmöten för att skapa förtroende och trygghet i leveranser samt bygga långsiktiga kundrelationer genom mässor, events och utbildningar. På hemmaplan hos Vadsbo kommer du tillhöra Backoffice tillsammans med dina kollegor Johan och Viktor . Även VD:n Henrik blir nära kollega till dig, likaså bolagets säljare som är utspridda i landet.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
För att passa in i rollen som tekniskt projektstöd hos Vadsbo bör du ha tidigare erfarenhet från tekniskt arbete i en proaktiv och kundorienterad roll samt intresse för försäljning och genuint kundvärde. Har du dessutom erfarenhet av att ansvara för egna leveranser med tydliga deadlines har du hamnat rätt.
Personliga egenskaper
I den här rollen får du gärna ha en stark kommunikativ förmåga, en ansvarstagande ådra och ett genuint intresse för att skapa värde för både kunder och kollegor. Är du dessutom bra på att planera och organisera ditt arbete efter deadlines samt har naturlig fallenhet att hantera flera arbetsuppgifter parallellt så är du rätt person för rollen.
Intresserad av tjänsten?
V

Vadsbo - Göteborg

vadsbo.net

Jobba på Vadsbo

Produktchefen Anton berättar hur det är att jobba på Vadsbo!

Hållbarhet

Miljöval
Vadsbos främsta projektprodukter är med i Byggvarubedömningen, vilket är en stämpel för att produkten i fråga främjar en hållbar byggsektor. Utöver det är Vadsbo med i elektronikåtervinningen RECIPO, ett företag som tillhandahåller insamlings- och återvinningssystem för elektroniska produkter och batterier.
Mångfald
I dagsläget består Vadsbos anställda primärt av män i 25-50 års ålder, något de hoppas ändra på i framtiden. Bristen på mångfald inom bolaget kan bland annat förklaras med att branschen generellt är väldigt mansdominerad och att det är svårt att få in kvinnor till de specifika tekniska rollerna. Bolaget har dock en code of conduct som är inkluderande och där de främjar att fler individer med olika bakgrunder ska komma och jobba hos dem i framtiden. 
Samhällsnytta
Vadsbo jobbar med styrsystem med belysning där miljö och energibesparing är några av de unika säljargumenten. De produkter som produceras och säljs har låg energiförbrukning och låg ”stand-by”-energiförbrukning. Vidare minimerar de miljöbelastningen genom att utveckla och tillverka produkter för maximal återvinning och minimal förorening. Rätt ljussättning är dessutom en fråga om ergonomi och är en viktig faktor i att minska sjukskrivningar på grund av stress.

Personlig utveckling

Hos Vadsbo finns det möjligheter att växa och utvecklas in i nya roller, mycket tack vare att det finns rum för det personliga samtalet där man uppskattar en transparent dialog och lyhörda kollegor. Man är alltid mån om att skapa självgående individer som får rätt förutsättningar att utvecklas, både själv men också tillsammans med andra. Mentorskap och kunskapsdelning bland de anställda förespråkas och det finns både engagemang och en tydlig plan för upplärning inom olika delar av verksamheten.

Arbetsplatsen

Vadsbos kontor ligger på Hilma Anderssons gata 15 i Västra Frölunda, inte långt ifrån Sisjöns handelsområde, strax söder om Göteborg. Här, i ett kontorslandskap uppdelat i inglasade kontorsrum, i både singel och grupp form, sitter ca 9 anställda som jobbar inom inköp, ekonomi, marknad, sälj och olika tekniska roller. Även Vadsbos VD och produktchef sitter här.Det lättaste sättet att ta sig till kontoret är att köra bil men det finns även möjlighet att åka kollektivt. Med flera bussar i området, som stannar nära kontoret, kan man ta sig till Frölunda Torg eller Marklandsgatan på 5-10 minuter och vidare därifrån in till centrala Göteborg på ca 25.
Ej aktiv
Denna tjänst är inte möjlig att söka nu