Systemutvecklare till bolag inom cybersäkerhet

Logotyp Zacco Digital Trust

Zacco Digital Trust

Cybertjänster
Se andra roller på Zacco Digital Trust
Göteborg, Theres Svenssons gata 13 • 0-2 distansdagar
Göteborg, Theres Svenssons gata 13
0-2 distansdagar
Prioriterad ansökan
Då företaget är i direkt behov av denna kompetens hanteras ansökan omgående utan urvalsprocess. Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Social utvecklare med stort intresse för digital säkerhet. Jobba tillsammans med kompetenta kollegor mot det gemensamma målet att göra Zacco Digital Trust till Europas främsta cybersäkerhetspartner.
Zacco är en av Europas ledande konsultbyråer inom cybersäkerhet och erbjuder teknisk, juridisk och strategisk rådgivning. Företaget består av ett härligt gäng utvecklare och nischade säkerhetsexperter som alla brinner för digital säkerhet. Nu söker de en serviceinriktad utvecklare som gillar att arbeta i dynamiska miljöer och vill hjälpa kunder ta sitt nästa steg i utvecklingen av sin verksamhet.

Ditt jobb på Zacco Digital Trust

Arbetsteamet Zacco Digital Trust
Zacco Digital Trust arbetar med spännande och innovativa kunder – allt från nystartade företag till internationella storföretag. Här använder de OWASP som det första steget mot säkrare kodning och främjandet av en säkerhetsmedveten kultur.

Din främsta uppgift blir att hjälpa kunden med deras systemutveckling samtidigt som du informerar om och tar säkerhetsarbetet framåt. Här utnyttjar du dina kunskaper inom Java eller C#, liksom ditt stora säkerhetsintresse.

Du kommer bli en del av ett litet och erfaret team med en unik mix av kompetenser där alla hjälps åt, med allt från tekniska utmaningar till kompetensutveckling. Säkerhet är den röda tråden på Zacco och tillsammans håller man varandra uppdaterade på området. Inledningsvis får du en grundutbildning inom säker utveckling och OWASP Top 10 för att lägga en bra grund för ditt arbete.

Det här sticker ut med oss

Zacco Digital trust paddlar kajak
Det bästa av två världar
Har du inte bara teknik i blodet utan kanske också ett gediget sportintresse? Då kan du glädjas åt att det finns flera likasinnade bland dina nya kollegor på Zacco. Här åker de årligen på spännande resor med aktiviteter som kajakpaddling, mountainbike, golf och skidåkning i form av vasastafetten på schemat, så se till att jobba upp konditionen ordentligt innan du börjar.

Förmåner

Frukost
Zacco bjuder på frukost på onsdagar och fredagar.
Frukt
För den som är sugen finns det alltid frukt tillgängligt på kontoret.
Försäkring
Du som anställd är försäkrad enligt kollektivavtal och täcks av en ansvarsförsäkring. 
Mentorskap
Som nyanställd får du en utpekad mentor som stöttar dig under den första tiden på företaget.
Parkering
Zacco har ingen egen parkering i anslutning till kontoret men det finns gott om parkeringar i närområdet.
Cykelparkering
För den som cyklar till jobbet finns det ett bra cykelgarage under kontorshuset. 
Kollektivavtal
Zacco Digital Trust är kollektivanslutna via Almega Tjänsteföretagen och Unionen/Akademiförbunden.
Utbildningsplan
Som nyanställd genomgår du ett 2 veckors onboarding program. Efter det tas en individuell kompetensutvecklingsplan fram där du i samråd med närmsta chef sätter ambitionsnivån och framtida mål.
Friskvårdsbidrag
Hos Zacco får du 5000 kr i friskvårdsbidrag.
Träning på jobbet
Gänget på Zacco gör flera sportsliga aktivitet ihop, som paddel, mountainbike och vasastafetten. Dessutom har de anställda hos Zacco rabatt på Nordic Wellness gym.
Dusch på kontoret
På kontoret finns det både dusch och omklädningsmöjligheter. 

Du som söker

Kompetenser
För att passa i rollen som systemutvecklare hos Zacco är det önskvärt att du har en relevant akademisk utbildning och en bakgrund inom professionell systemutveckling med tekniker som Java och/eller C#. Förhoppningsvis delar du också Zaccos genuina intresse för teknik och säkerhet.
Personliga egenskaper
För att platsa på Zacco bör du identifiera dig med egenskaper som utåtriktad och positiv samtidigt som du har bra servicekänsla när du träffar kunder. Drivs du dessutom av att komma med lösningar på komplexa säkerhetsproblem och är prestigelös i ditt arbete kan du vara rätt person för rollen.
Passar du på beskrivningen men det är någonting du undrar? Vi hjälper dig!
Logotyp Zacco Digital Trust

Zacco Digital Trust - Göteborg

zaccodigitaltrust.com

Jobba på Zacco Digital Trust

Utvecklarna Emil och Miriam berättar hur det är att jobba på Zacco Digital Trust!

Hållbarhet

Miljöval
Zacco Digital Trust är inte helt klimatneutrala men arbetar för att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Detta genom att engagera sig i hållbarhet på flera olika områden, som miljöhänsyn, socialt och ekonomiskt ansvar samt affärsetik. Dessutom försöker de minimera energi och vattenanvändningen i deras kontorsbyggnader, fordon och processer genom att bevara försörjning och minimera förbrukning av naturresurser. 

Utöver detta jobbar det aktivt med att källsortera och minimera sitt avfall och att återanvända eller återvinna så mycket som möjligt. Även inköp av produkter och tjänster till företaget görs med minsta möjliga påverkan på miljön.
Mångfald
I dagsläget består Zacco Digital Trust till stor majoritet av män, något som man tycker är tråkigt men som är nästintill oundvikligt då bristen på tjejer inom tech branschen är stor. Kontoret i sin helhet har dock en större bredd av kvinnor och män, ca 50/50, då flera av företagets jurister, patentingenjörer och paralegals är kvinnor. Blandningen av kön men även åldrar och erfarenhet på företaget är något de anställda ser som både rolig och givande för arbetet.

Personlig utveckling

Hos Zacco har de ett grundprogram kring kompetensutveckling som fungerar som en gemensam kärna för alla anställda. Utifrån den kärnan kan man välja ett eget spår baserat på hur man vill vidareutveckla sig inom sitt arbete. Då teknikområdet rör sig snabbt framåt behöver man jobba aktivt med kompetensutveckling för att inte hamna efter. På Digital Trust tillämpas detta genom gemensamma kompetensutvecklingstillfällen där alla samlas kring aktuella ämnen och tekniker. Det kan t.ex. handla om att jämföra olika cloud-teknologier, verktyg, standarder, sårbarheter eller trender inom cyber crime.

Alla medarbetare hos Zacco arbetar också utifrån en individuell utvecklingsplan som bygger på var individen befinner sig och vilka ambitioner man har att ta sig framåt. Alla initiativ kring kompetensutveckling uppmuntras och de försöker tillgodose alla behov, så länge det ligger i linje med medarbetarens strävan att utöka sin verktygslåda och bli en bättre konsult.

För att underlätta arbetsprocesserna och skapa förutsättningar för alla att göra ett bra jobb är Zaccos ambition är att samlokalisera juniora kompetenser med mer seniora konsulter på samma uppdrag, för att få stöttning och för att tillsammans leverera ett större värde till kunderna.

Kontoret

Zaccos skylt på taket
Zacco Digital Trust har sitt Göteborgskontor på Theres Svenssons gata 13 på Lindholmen. Här, på våning fyra och fem, sitter ca 70 stycken anställda som jobbar som patentingenjörer, varumärkesjurister, systemutvecklare och cybersäkerhetskonsulter. Kontoret är ett öppet landskap med hemtrevlig känsla och stora fönster som bjuder på både ljusinsläpp och trevlig utsikt över vattnet. Dessutom finns en stor balkong som är populär under både lunchen och kontors AWs.

Till kontoret kan man ta sig med bil, buss eller cykel, men också med båt. Färjorna tar dig över till stan på 5 minuter och vidare därifrån tar du dig smidigt till andra delar av stan. Området runt omkring kontoret bjuder på flera trevliga lunchrestauranger och caféer, några favoriter hos Zacco gänget är Dirty Dough och Kooperativet, Lindholmens egna foodmarket.
Prioriterad ansökan
Då företaget är i direkt behov av denna kompetens hanteras ansökan omgående utan urvalsprocess. Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.