Job listing cover image

Javautvecklare till bolag inom cybersäkerhet

Z

Zacco Digital Trust

CybertjänsterSe andra roller på Zacco Digital Trust
Göteborg, Theres Svenssons gata 13 • 0-2 distansdagar
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Gustav ZellmanMereo Talent
031-363 27 86
Är du en kommunikativ utvecklare med stort intresse för digital säkerhet och Java? Jobba tillsammans med kompetenta kollegor mot det gemensamma målet att göra Zacco Digital Trust till Europas främsta cybersäkerhetspartner.
Zacco är en av Europas ledande konsultbyråer inom cybersäkerhet och erbjuder teknisk, juridisk och strategisk rådgivning. Företaget består av ett härligt gäng utvecklare och nischade säkerhetsexperter som alla brinner för digital säkerhet. Nu söker vi en serviceinriktad utvecklare som gillar att arbeta i dynamiska miljöer och vill hjälpa kunder ta sitt nästa steg i utvecklingen av sin verksamhet.

Ditt jobb på Zacco Digital Trust

Team

Team member
Ola
Director Secure Development & Cybersecurity
Team member
Miriam
Security and Software consulant
Candidate
Du?
Systemutvecklare
Team member
Emil
Security and Software consultant
Zacco Digital Trust arbetar med spännande och innovativa kunder – allt ifrån nystartade företag till internationella storföretag. Här använder vi OWASP som det första steget mot säkrare kod och främjandet av en säkerhetsmedveten kultur.Din främsta uppgift blir att hjälpa kunden med deras systemutveckling samtidigt som du informerar om och tar säkerhetsarbetet framåt. Här nyttjar du dina kunskaper inom Java eller C#, liksom ditt stora säkerhetsintresse.Du kommer bli en del av ett litet och erfaret team med en unik mix av kompetenser där alla hjälps åt, med allt från tekniska utmaningar till kompetensutveckling. Säkerhet är den röda tråden på Zacco och tillsammans håller vi varandra uppdaterade på området. Inledningsvis får du en grundutbildning inom säker utveckling och OWASP Top 10 för att lägga en bra grund för ditt arbete.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
För att passa i rollen på Zacco ser vi helst att du har jobbat i fem år som systemutvecklare där du har fått gedigen erfarenhet av Java. Det är önskvärt att du har en relevant akademisk utbildning. Du delar också Zaccos genuina intresse för teknik och säkerhet.
Personliga egenskaper
För att platsa på Zacco bör du identifiera dig med egenskaper som utåtriktad och positiv samtidigt som du har bra servicekänsla när du träffar kunder. Drivs du dessutom av att komma med lösningar på komplexa säkerhetsproblem och är prestigelös i ditt arbete kan du vara rätt person för rollen.
Intresserad av tjänsten?
Z

Zacco Digital Trust - Göteborg

zaccodigitaltrust.com

Jobba på Zacco Digital Trust

Utvecklarna Emil och Miriam berättar hur det är att jobba på Zacco Digital Trust!

Hållbarhet

Miljöval
Zacco Digital Trust är inte helt klimatneutrala men jobbar för att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Vi engagerar oss i hållbarhet inom flera områden som miljöhänsyn, socialt och ekonomiskt ansvar samt affärsetik. Dessutom försöker vi minimera energi och vattenanvändningen i våra kontorsbyggnader, fordon och processer genom att bevara försörjning och minimera förbrukning av naturresurser. Utöver detta jobbar vi aktivt med att källsortera och minimera vårt avfall och genom att återanvända eller återvinna så mycket som möjligt. Även inköp av produkter och tjänster till företaget görs med minsta möjliga påverkan på miljön.
Mångfald
I dagsläget består Zacco Digital Trust till stor del av män, vilket vi tycker är tråkigt men nästintill oundvikligt då bristen på tjejer inom techbranschen är stor. Kontoret i sin helhet har dock en större bredd av kvinnor och män, cirka 50/50.

Personlig utveckling

På Zacco har vi ett grundprogram för kompetensutveckling för alla anställda. Här kan du välja ett eget spår baserat på hur du vill vidareutveckla dig inom ditt arbete. Då teknikområdet rör sig snabbt framåt behöver vi jobba aktivt med kompetensutveckling för att inte hamna efter. Därför har vi gemensamma tillfällen med kompetensutveckling där medarbetare samlas kring aktuella ämnen och tekniker. Det kan till exempel handla om att jämföra olika cloud-teknologier, verktyg, standarder, sårbarheter eller trender inom cybercrime. Alla medarbetare hos Zacco arbetar också utifrån en individuell utvecklingsplan som bygger på var individen befinner sig och vilka ambitioner man har att ta sig framåt. För att underlätta arbetsprocesserna och skapa förutsättningar för alla att göra ett bra jobb är vi också noga med att sammanföra juniora kompetenser med mer seniora konsulter på samma uppdrag.

Det här sticker ut med oss

Har du inte bara teknik i blodet utan också ett gediget sportintresse? Då kan du glädjas åt att det finns flera likasinnade bland dina nya kollegor på Zacco. Här åker vi årligen på resor med aktiviteter som kajakpaddling, mountainbike, golf och skidåkning i form av vasastafetten, så se till att jobba upp konditionen ordentligt innan du börjar (om du vill såklart).

Arbetsplatsen

Kontoret Zacco Digital Trust
Du hittar vårt kontor på Theres Svenssons gata 13 på Lindholmen. Här på våning fyra och fem sitter cirka 70 anställda som jobbar som patentingenjörer, varumärkesjurister, systemutvecklare och cybersäkerhetskonsulter. Kontoret är ett öppet landskap med hemtrevlig känsla och stora fönster som bjuder på både ljusinsläpp och utsikt över vattnet. Dessutom finns det en stor balkong som är populär under både lunchen och efter works.Du kan ta dig till kontoret med bil, buss eller cykel, men också med båt. Området runt omkring kontoret bjuder på flera trevliga lunchrestauranger och caféer. Här är våra favoriter Dirty Dough och Kooperativet, som är Lindholmens egna foodmarket.
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Gustav ZellmanMereo Talent
031-363 27 86