Systemutvecklare till modernt techbolag

Logotyp Yoin Technologies

Yoin Technologies

IT-tjänster
Se andra roller på Yoin Technologies
Göteborg, Lilla Bommen 1 • 0-3 distansdagar
Göteborg, Lilla Bommen 1
0-3 distansdagar
Prioriterad ansökan
Då företaget är i direkt behov av denna kompetens hanteras ansökan omgående utan urvalsprocess. Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kunnig systemutvecklare som önskar nå sin fulla potential. Här blir du del av en grupp erfarna och bussiga utvecklare som utnyttjar sin kompetens för att främja entreprenörskap och nyföretagande.
Yoin Technologies är ett ungt och modernt techbolag som består av ett litet men sammansvetsat gäng med en mängd olika erfarenheter och kompetenser. Här får du chansen att briljera med din egen kunskap och samtidigt växa genom andras. Nu söker man dig med förkärlek för antingen frontend- eller backendutveckling och som brinner för ny innovation.

Ditt jobb på Yoin Technologies

Arbetsteamet Yoin Technologies
På Yoin Technologies blir ditt främsta uppdrag att hjälpa företag att ta digitala lösningar till marknaden. Här kommer du arbeta tätt ihop med affärsutvecklare och systemutvecklare som alla drivs av målet att realisera nya innovationer. Din roll blir att tillsammans med kund implementera tjänster på vald teknologistack. Under tiden får du ta del av den teknik som krävs för att lösa uppgiften på ett professionellt sätt. Här jobbar du framförallt i React och Angular, eller i .NET, Java och Python – beroende på om din styrka ligger i frontend eller backend.

Då Yoin Technologies bedriver inkubatorverksamhet kan du se fram emot en hel del kreativa projekt. Genom sina breda kunskaper och sitt stora nätverk gör man det möjligt för drivna entreprenörer att förverkliga sina idéer. Här blir du en viktig pusselbit i arbetet med att testa gångbarheten och ta fram prototyper för att se om idén har bärkraft.

Som ungt bolag har teamet ännu inte hunnit växa sig stort. Idag består Yoin Technologies utav 15 erfarna utvecklare där du kommer in i ett tajt gäng med stark laganda.

Det här sticker ut med oss

Illustration av två personer
Spännande samarbeten
På Yoin Technologies är man väldigt stolt över sina samarbeten kring spännande projekt. Tidigare har man tillsammans med ett bolag satt upp sensorer på olika platser i städer med funktionen att detektera mobilitetsflöden. Bland annat registrerade man rörelse – hur många som tränade på en viss sträcka men också antal badare under badsäsong.

Utbyte av kunskap och skratt
Människorna på Yoin Technologies består av en liten skara seniora systemutvecklare som alla delar samma motto – att ensam inte är stark. Det breda spannet av erfarenheter skapar goda möjligheter att lära av varandra och på så vis växa i sin yrkesroll.

Det finns också ett utbyte av goda skratt på företagets interna må bra-kanal. Här postas allt ifrån AW-planer till stämningshöjande kommentarer. Kanske är det just du som puttar ned Henrik från tronen och blir kontorets nya head of GIFs?

Förmåner

Frukost
Hos Yoin kör de gemensam frukost varje onsdag.
Frukt
Det finns alltid frukt att ta för den som vill.
Försäkring
Du som anställd hos Yoin är försäkrad under arbetstid.
Mentorskap
Yoin har ett mycket seniort systemarkitekt- och utvecklingsteam så det finns goda möjligheter till coaching och snabb utveckling för nyanställda.
Parkering
Parkeringsmöjligheter finns på flera ställen runt kontoret.
Resor
När det är dags för strategidagar prioriterar Yoin att göra dessa utanför kontoret för att få lite omväxling och ny inspiration.
Cykelparkering
För dig som cyklar finns det cykelparkering inne i kontorets byggnad.
Laddstolpe för elbil
Närmsta möjlighet till elbilsladdning är i P-hus Nordstan, ca 5 minuter från kontoret.
Utbildningsplan
Utbildningsplaner för kompetensutveckling läggs upp individuellt.
Friskvårdsbidrag
Hos Yoin får du ett friskvårdsbidrag på maxbeloppet 5000 kr per år. Dessutom erbjuds du kontinuerliga hälsokontroller. 
Utrustning för hemmakontoret
Behöver du extra utrustning till hemmakontoret går detta att lösa.
Dusch på kontoret
Det finns möjlighet att duscha på kontoret för den som behöver.

Du som söker

Kompetenser
Går du igång på ord som React och Angular? Eller är det framförallt .NET, Java och Python som får det att klia i fingrarna? Oavsett om du lutar mot frontend eller backend är det optimalt om ditt sikte är inställt på fullstack. 
Personliga egenskaper
Som person får du gärna vara engagerad och prestigelös i ditt arbete med ett brinnande intresse för utveckling och systemdesign. Om du dessutom har den genuina viljan att utbyta kunskaper med andra har du stora chanser att trivas på Yoin Technologies. 
Passar du på beskrivningen men det är någonting du undrar? Vi hjälper dig!
Logotyp Yoin Technologies

Yoin Technologies - Göteborg

yoin.tech

Jobba på Yoin Technologies

Henrik, en av företagets grundare, berättar om hur det är att jobba på Yoin Technologies!

Hållbarhet

Miljöval
Även om det ännu inte finns en formell policy för miljöarbete, har företaget tagit initiativ till att källsortera och gör medvetna inköp med hänsyn till miljön. Dessutom ligger deras kontor strategiskt placerade nära kollektivtrafik som bussar, tåg och spårvagnar, vilket underlättar för anställda att välja miljövänliga transportalternativ till jobbet.
Samhällsnytta
Hjärtat i Yoin är konkret innovation som gör skillnad. Här arbetar man på flera olika områden med att stimulera och ta hållbar innovation till marknaden. De tillgängliggör smarta mobilitetsflöden och engagerar sig i smart byggindustri och uppkopplade samhällen genom att arbeta med bland annat sensorer som verkar för säkra, hållbara och levande stadsmiljöer. De arbetar även på regional nivå och i projekt inom Inera där man stöttar genom att effektivisera IT infrastruktur och admin för landsting och kommuner.

Personlig utveckling

På Yoin arbetar de aktivt med personlig utveckling där alla anställda får individanpassade möjligheter till utveckling i sina roller och inom företaget. Det kan till exempel handla om att köpa in kurser, konton eller verktyg som kan skapa bättre förutsättningar för utveckling. De arbetar även för att den som vidare vill testa på olika delar i innovations- och produktutvecklingsprocessen eller vill vara mer kund- och affärsnära ska få dessa möjligheter.

Yoin är en liten och senior grupp där alla arbetar nära varandra och där det finns möjlighet få djupare stöttning och mentorskap inom de flesta affärs- och teknikområden, oavsett tidigare erfarenhet. 

Kontoret

Kontoret Yoin Technologies
Yoin Technologies har sitt kontor på Lilla Bommen 1, på 15:e våningen i Läppstiftet i Göteborg. Företaget har idag 15 medarbetare, däribland utvecklare, systemarkitekter, UX designers och Scrum masters. Kontoret är ljust och öppet, med både privata rum och gemensamma ytor. Med endast fem minuter till Brunnsparken är det enkelt att ta sig runt med både buss, spårvagn och cykel.
I området finns flera lunchalternativ – favoriterna hos Yoin är Takame och Lilla Hanoi.
Prioriterad ansökan
Då företaget är i direkt behov av denna kompetens hanteras ansökan omgående utan urvalsprocess. Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.