Job listing cover image

Systemutvecklare

S

Swedemount

Detaljhandel
Askim, Datavägen 17 • 0-1 distansdagar
Ej aktiv
Denna tjänst är inte möjlig att söka nu
Innovativ systemutvecklare med starkt intresse för utveckling och IT till entreprenörsstyrt företag på expansiv förändringsresa. Tillsammans med ett familjärt och positivt gäng får du skapa smarta och nytänkande lösningar för verksamheten samtidigt som du får vara med på bolagets ambitionsresa mot att göra Swedemount till ett av marknadens bästa outdoormärken.
Swedemount är ett etablerat detaljhandelsbolag med 15 butiker under namnet Sportshopen som finns utspridda från norr till söder. Idag är man en av de större enskilda aktörerna i Sverige när det kommer till försäljning av kläder och utrustning inom sport och fritid och med en växande E-handel siktar man nu mot den europeiska marknaden. Nu söker man en teknikintresserad systemutvecklare med bred erfarenhet som vill utgöra en viktigt del i verksamhetens specialistteam.
Som systemutvecklare hos Swedemount kommer du först och främst få jobba i verksamhetens system där dina arbetsuppgifter kommer vara att integrera det nya robotlagret och olika postsystem. Du kommer även vara med och ansvara för att implementera och underhålla affärslösningar med Dynamics NAV/BC, samt designa och implementera helt nya funktioner och integrationer. I ditt dagliga arbete kommer du främst sitta i utvecklingsmiljöerna.'Som systemutvecklare kommer du ingå i ett specialistteam tillsammans med andra interna utvecklare och konsulter, två tekniker och en IT-chef, så att jobba i team tillsammans med andra är något du bör vara van vid. Ni jobbar tätt tillsammans allihopa och några av dina närmaste kollegor från start blir utvecklarna Anders och Jörgen, IT-teknikerna Amanda och Enis samt IT-chefen Magnus.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
För att lyckas i den här rollen bör du ha några års erfarenhet som systemutvecklare, ha en bred kunskap inom programmering samt goda erfarenheter av MS SQL, Power BI och Azure. Ett genuint och starkt intresse för utveckling och IT i allmänhet är självklart en bonus som bara kan gynna ditt arbete.
Personliga egenskaper
Som person får du gärna vara hjälpsam och noggrann och ha lätt för att kommunicera och interagera med andra. En förmåga att arbeta både självständigt och i team kombinerat med en nyfikenhet och ett intresse för teknik gör dig till en bra match för rollen.
Intresserad av tjänsten?
S

Swedemount - Göteborg

swedemount.com

Jobba på Swedemount

Jessica och Sofie berättar hur det är att jobba på Swedemount!

Hållbarhet

Miljöval
Swedemount gör sitt bästa för att engagera sig i aktiva miljöval i den mån det är möjligt i den bransch de befinner sig i. De nybyggda kontoret är miljöklassat och här kommer man kunna källsortera på matrester, plast, kartong m.m. Nere på lagret och i sina butiker prioriterar man att använda sig av återvunna material och återvunnen plast. Swedemount samarbetar med RISE där de är medlemmar i kemikaliegruppen vars syfte är att sprida den senaste informationen inom kemi- och miljörelaterade frågor gällande textil. De samarbetar även med TMR (Tailor-Made Responsibility) för att kunna uppfylla producentansvar gällande återvinning av förpackningar till deras produkter. Swedemount letar ständigt efter nya material för att utveckla sitt sortiment i en mer hållbar riktning då det är viktigt för dem att kunna erbjuda kvalitetsprodukter som skall fungera under en så lång tid som möjligt med hänsyn till miljön. För att kunna erbjuda sina kunder produkter av hög kvalitet som är hållbara länge samtidigt som de är producerade under säkra och rättvisa förhållande tittar de extra noga på val av material, kvalitet samt kemikalier och djurhållning när de tar fram egna kläder. Bland sina anställda uppmuntrar man även till samåkning eller användning av elbil när längre resor görs, exempelvis på kickoff eller resor till huvudkontoret i Grebbestad.
Mångfald
Totalt är bolaget nästan 400 anställda, där majoriteten är kvinnor, vilket även representeras bland de som sitter i Göteborg. Genomsnittsåldern är 30 år men bredden är generellt stor. Bolaget i stort har även en bra bredd av olika etnicitet och ursprung. För att kunna försäkra sig om att sina anställda trivs och mår bra använder Swedemount sig av Winningtemp för att kunna följa upp och lyssna på personalen. Med nolltolerans mot all typ av trakasserier och särbehandling och med en tydlighet och transparens som genomsyrar bolaget tillämpar Swedemount av ett strukturerat arbete för att skapa en så trygg och bra arbetsplats som möjligt.

Personlig utveckling

För nyanställda har Swedemount tydliga instruktioner och ett mentorskap/buddy system i den mån det behövs och är möjligt för att ge personalen en sådan bra grund som möjligt att stå på i sin karriär på bolaget. Vidare ser man till ar ha en öppen och transparant arbetsplats där man hjälps åt och löser problem tillsammans. Bland annat uppmuntras alla anställda, oavsett roll, att prova på hur det är att jobba nere i drift, antingen i butik eller på lagret, för att få en sån bra bild av verksamheten och produkterna som möjligt men också för att alla ska kunna dra sitt strå till stacken. Swedemount prioriterar även att det ska finnas bra med utrymme och möjligheter för interna förflyttningar där de anställda kan flytta upp eller ner mellan avdelningar i organisationen beroende på vad de vill göra och vilka mål de har i sina egna utvecklingsresor. 

Arbetsplatsen

Swedemount nytt kontor
I dagsläget ligger Swedemounts Göteborgskontor på Datavägen 17 i Sisjön men i maj flyttar man in i ett helt nybyggt kontor på Röra Byväg 5 ute i Torslanda. Det nya kontoret är ligger på 2:a våningen och är 1000m² stort. Resterande 20 000m² kommer vara kärnan för Swedemounts lager och logistikverksamhet. Här kommer manb använda en automatiserad robotlösning för att kunna skicka e-handelsordrar till kunder runtom i Sverige och världen.På det nya kontoret kommer alla typer av avdelningar från Swedemount samlas, från HR, Ekonomi, Inköp och Logistik till Design, E-handel och IT. Även lagerpersonal kommer finnas här. På kontorsplan på våning 2 kommer ca 40 anställda sitta i de nybyggda lokalerna som rymmer ett öppet kontorslandskap med flera mindre kontorsrum och samtalsrum. Här kommer det även finnas aktivitetsrum, lounge ytor, pentryn och ett helt eget gym med bastu.Då kontoret ligger en bit utanför stan är det absolut lättast att ta sig dit med bil, därför kommer Swedemount erbjuda gratis parkering för alla anställda samt möjlighet att ladda elbil om man har det. Det är dock möjligt att ta sig dit även med kollektivtrafiken, men denna är något begränsad i området.
Ej aktiv
Denna tjänst är inte möjlig att söka nu