Job listing cover image

Java-utvecklare till innovativt företag

Y

Yoin Technologies

IT-tjänsterSe andra roller på Yoin Technologies
Göteborg, Lilla Bommen 1 • 0-3 distansdagar
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Gustav ZellmanMereo Talent
031-363 27 86
Bli en del av Yoin Technologies, ett ungt och snabbväxande techbolag som erbjuder IT-tjänster. Vi söker en engagerad systemutvecklare med kunskaper inom Java. Kom och bli en del av vårt team.
Yoin Technologies är ett företag som fokuserar på att hjälpa företag att ta digitala lösningar till marknaden. Vi använder våra breda kunskaper och omfattande nätverk för att utveckla och testa nya idéer. Just nu söker vi en systemutvecklare med minst 5 års erfarenhet inom Java. Är du redo att bli en del av vårt team?

Ditt jobb på Yoin Technologies

Team

Team member
Jessica
SCRUM Master
Team member
Peter
Fullstack Developer
Team member
Anna
UX Designer
Team member
Madiha
Backend Developer
Team member
Marcus
System Architect
Candidate
Du?
Java Developer
Team member
Fredrik
Fullstack Developer
Ditt främsta uppdrag blir att assistera kunder och ta deras tekniska miljöer till nästa nivå. Beroende på din erfarenhetsnivå kommer du antingen hantera uppdateringar och vidareutveckling av kunders miljöer eller få ett större ansvar och sköta processen när kunden byter från en klassisk driftsmiljö till en modernare cloud/azure-miljö. Oavsett vilken del av processen du tar dig an kommer du att stötta kundens utvecklingsteam med best practices för deployment, migrering av applikationer och tjänster samt miljöuppsättning.Då Yoin Technologies bedriver inkubatorverksamhet kan du se fram emot en hel del spännande projekt. Genom sina breda kunskaper och sitt stora nätverk gör man det möjligt för drivna entreprenörer att förverkliga sina idéer. Här blir du en viktig pusselbit i arbetet med att testa gångbarheten och ta fram prototyper för att se om idén har bärkraft.I dagsläget består Yoin Technologies av 20 stycken erfarna utvecklare och du kommer jobba tätt ihop med alla. Vilket team du jobbar i beror på projektet, men målet är att alltid arbeta i ett team om minst 3-4 personer som tillsammans jobbar mot samma projekt och kund.Från start kommer några av dina närmsta kollegor bli Marcus, Peter och Fredrik.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
För att lyckas i den här rollen har du minst en 3-årig akademisk utbildning och 5 års erfarenhet inom utveckling i Java efter examen. Du behöver också behärska svenska flytande i tal och skrift.
Personliga egenskaper
På Yoin Technologies är vi övertygade om att en stark laganda och samarbete är nyckeln till framgång. Som systemutvecklare hos oss kommer du att vara en del av en engagerad och hjälpsam grupp som stöttar varandra. Vi tror på din förmåga att vara självgående och ta egna initiativ. Här får du inte bara möjlighet att utveckla dina tekniska färdigheter, utan också vara en del av en trivsam arbetsmiljö där vi värdesätter arbetsglädje och social sammanhållning.
Intresserad av tjänsten?
Y

Yoin Technologies - Göteborg

yoin.tech

Jobba på Yoin Technologies

Henrik, en av företagets grundare, berättar om hur det är att jobba på Yoin Technologies!

Hållbarhet

Miljöval
Även om det ännu inte finns en formell policy för miljöarbete, har företaget tagit initiativ till att källsortera och gör medvetna inköp med hänsyn till miljön. Dessutom ligger deras kontor strategiskt placerade nära kollektivtrafik som bussar, tåg och spårvagnar, vilket underlättar för anställda att välja miljövänliga transportalternativ till jobbet.
Samhällsnytta
Hjärtat i Yoin är konkret innovation som gör skillnad. Här arbetar man på flera olika områden med att stimulera och ta hållbar innovation till marknaden. De tillgängliggör smarta mobilitetsflöden och engagerar sig i smart byggindustri och uppkopplade samhällen genom att arbeta med bland annat sensorer som verkar för säkra, hållbara och levande stadsmiljöer. De arbetar även på regional nivå och i projekt inom Inera där man stöttar genom att effektivisera IT infrastruktur och admin för landsting och kommuner.

Personlig utveckling

På Yoin arbetar de aktivt med personlig utveckling där alla anställda får individanpassade möjligheter till utveckling i sina roller och inom företaget. Det kan till exempel handla om att köpa in kurser, konton eller verktyg som kan skapa bättre förutsättningar för utveckling. De arbetar även för att den som vidare vill testa på olika delar i innovations- och produktutvecklingsprocessen eller vill vara mer kund- och affärsnära ska få dessa möjligheter. Yoin är en liten och senior grupp där alla arbetar nära varandra och där det finns möjlighet få djupare stöttning och mentorskap inom de flesta affärs- och teknikområden, oavsett tidigare erfarenhet.

Det här sticker ut med oss

Vi på Yoin Technologies består av en växande grupp seniora systemutvecklare som alla delar mottot att ensam inte är stark. Det breda spektrumet av erfarenheter ger goda möjligheter att lära av varandra och växa i sin yrkesroll. Vi har också ett utbyte av glada skratt på vår interna må-bra-kanal, där vi delar allt från afterwork-planer till stämningshöjande kommentarer. Kanske är det just du som knuffar ner Henrik från tronen och blir kontorets nya "Head of GIFs"?

Arbetsplatsen

Yoin Technologies har sitt kontor på Lilla Bommen 1, på 15:e våningen i Läppstiftet i Göteborg. Företaget har idag 15 medarbetare, däribland utvecklare, systemarkitekter, UX designers och Scrum masters. Kontoret är ljust och öppet, med både privata rum och gemensamma ytor. Med endast fem minuter till Brunnsparken är det enkelt att ta sig runt med både buss, spårvagn och cykel.I området finns flera lunchalternativ – favoriterna hos Yoin är Takame och Lilla Hanoi.
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Gustav ZellmanMereo Talent
031-363 27 86