Job listing cover image

Engagerad DevOps-utvecklare till kreativt techbolag

Y

Yoin Technologies

IT-tjänsterSe andra roller på Yoin Technologies
Göteborg, Lilla Bommen 1 • 0-3 distansdagar
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Gustav ZellmanMereo Talent
031-363 27 86
Är du en DevOps-utvecklare med stort engagemang för drift och cloud-teknik? Bli en del av oss på Yoin, där vi använder vår kunskap och kärlek till modern teknik för att stötta entreprenörskap och nyföretagande.
Yoin Technologies är ett ungt och modernt techbolag som består av ett 20-tal medarbetare med en mängd olika erfarenheter och färdigheter. Här får du chansen att briljera med din egen kunskap och samtidigt växa genom andras. Nu söker vi en DevOps-utvecklare som vill vara med och lyfta upp ett större system i cloud-miljö.

Ditt jobb på Yoin Technologies

Team

Team member
Jessica
SCRUM Master
Team member
Peter
Fullstack Developer
Team member
Anna
UX Designer
Team member
Madiha
Backend Developer
Team member
Marcus
System Architect
Candidate
Du?
DevOps Engineer
Team member
Fredrik
Fullstack Developer
Ditt främsta uppdrag blir att assistera kunder och ta deras tekniska miljöer till nästa nivå. Beroende på din erfarenhetsnivå kommer du antingen hantera uppdateringar och vidareutveckling av kunders miljöer eller få ett större ansvar och sköta processen när kunden byter från en klassisk driftsmiljö till en modernare cloud/azure-miljö. Oavsett vilken del av processen du tar dig an kommer du att stötta kundens utvecklingsteam med best practices för deployment, migrering av applikationer och tjänster samt miljöuppsättning.Då Yoin Technologies bedriver inkubatorverksamhet kan du se fram emot en hel del spännande projekt. Genom sina breda kunskaper och sitt stora nätverk gör man det möjligt för drivna entreprenörer att förverkliga sina idéer. Här blir du en viktig pusselbit i arbetet med att testa gångbarheten och ta fram prototyper för att se om idén har bärkraft.I dagsläget består Yoin Technologies av 20 stycken erfarna utvecklare och du kommer jobba tätt ihop med alla. Vilket team du jobbar i beror på projektet, men målet är att alltid arbeta i ett team om minst 3-4 personer som tillsammans jobbar mot samma projekt och kund.Från start kommer några av dina närmsta kollegor bli Marcus, Peter och Fredrik.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
Vi tror att du har hunnit jobba i åtminstone tre år som DevOps-utvecklare efter avslutad examen. Du drivs av att skapa miljöer enligt devopskulturen, har goda erfarenheter av infrastruktur rent generellt och ett intresse kopplat till drift och Cloud.
Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du är engagerad och självgående i ditt arbete med ett stort intresse för utveckling, DevOps och Cloud. Om du dessutom har den genuina viljan att utbyta kunskap med andra har du stor chans att trivas hos oss på Yoin Technologies.
Intresserad av tjänsten?
Y

Yoin Technologies - Göteborg

yoin.tech

Jobba på Yoin Technologies

Henrik, en av företagets grundare, berättar om hur det är att jobba på Yoin Technologies!

Hållbarhet

Miljöval
Även om det ännu inte finns en formell policy för miljöarbete, har företaget tagit initiativ till att källsortera och gör medvetna inköp med hänsyn till miljön. Dessutom ligger deras kontor strategiskt placerade nära kollektivtrafik som bussar, tåg och spårvagnar, vilket underlättar för anställda att välja miljövänliga transportalternativ till jobbet.
Samhällsnytta
Hjärtat i Yoin är konkret innovation som gör skillnad. Här arbetar man på flera olika områden med att stimulera och ta hållbar innovation till marknaden. De tillgängliggör smarta mobilitetsflöden och engagerar sig i smart byggindustri och uppkopplade samhällen genom att arbeta med bland annat sensorer som verkar för säkra, hållbara och levande stadsmiljöer. De arbetar även på regional nivå och i projekt inom Inera där man stöttar genom att effektivisera IT infrastruktur och admin för landsting och kommuner.

Personlig utveckling

På Yoin arbetar de aktivt med personlig utveckling där alla anställda får individanpassade möjligheter till utveckling i sina roller och inom företaget. Det kan till exempel handla om att köpa in kurser, konton eller verktyg som kan skapa bättre förutsättningar för utveckling. De arbetar även för att den som vidare vill testa på olika delar i innovations- och produktutvecklingsprocessen eller vill vara mer kund- och affärsnära ska få dessa möjligheter. Yoin är en liten och senior grupp där alla arbetar nära varandra och där det finns möjlighet få djupare stöttning och mentorskap inom de flesta affärs- och teknikområden, oavsett tidigare erfarenhet.

Det här sticker ut med oss

Vi på Yoin Technologies består av en växande grupp seniora systemutvecklare som alla delar mottot att ensam inte är stark. Det breda spektrumet av erfarenheter ger goda möjligheter att lära av varandra och växa i sin yrkesroll. Vi har också ett utbyte av glada skratt på vår interna må-bra-kanal, där vi delar allt från afterwork-planer till stämningshöjande kommentarer. Kanske är det just du som knuffar ner Henrik från tronen och blir kontorets nya "Head of GIFs"?

Arbetsplatsen

Yoin Technologies har sitt kontor på Lilla Bommen 1, på 15:e våningen i Läppstiftet i Göteborg. Företaget har idag 15 medarbetare, däribland utvecklare, systemarkitekter, UX designers och Scrum masters. Kontoret är ljust och öppet, med både privata rum och gemensamma ytor. Med endast fem minuter till Brunnsparken är det enkelt att ta sig runt med både buss, spårvagn och cykel.I området finns flera lunchalternativ – favoriterna hos Yoin är Takame och Lilla Hanoi.
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Gustav ZellmanMereo Talent
031-363 27 86