Job listing cover image

Systemutvecklare till innovativt IT-företag

P

Prevas

IT-tjänsterSe andra roller på Prevas
Aktiva miljöval
Göteborg, Mårten Krakowgatan 2 • 0-3 distansdagar
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Gustav ZellmanMereo Talent
031-363 27 86
Engagerad utvecklare till företag i teknisk framkant. På Prevas blir du del av ett familjärt gäng som varvar hållbart förbättringsarbete med en och annan lekfull aktivitet.
Prevas är företaget som med hög teknisk kompetens och stor påhittighet hjälper kunder i behov av att effektivisera och automatisera sin verksamhet. Här bidrar de med teknologi, metoder och arbetssätt som fokuserar på hållbarhet. Nu söker Prevas flera hängivna utvecklare som brinner för smarta tekniska lösningar och vill jobba med systemering och programmering på hög teknisk nivå.

Ditt jobb på Prevas

Team

Team member
Olle
Senior utvecklare
Candidate
Du?
Systemutvecklare
Team member
Martin
Senior utvecklare
Team member
Björn
Industriell verksamhetsutvecklare
Team member
Robert
Senior utvecklare
Team member
Elisabeth
Industriell verksamhetsutvecklare
På Prevas i Göteborg är det en grupp som specialiserat sig på att utveckla robusta, pålitliga och kundanpassade systemstöd för produktion. Arbetet drivs ofta i projektform och dessa kan variera i både inriktning och storlek.Din roll blir att tillsammans med andra utvecklare hitta lösningar och skapa effektiva stöd för industriella processer. Här tar du hjälp av dina kunskaper i .NET och din förståelse för systemintegration för att identifiera behov och fastställa kravspecifikationer. Du deltar i allt ifrån tekniska förstudier, design, utveckling och installation till support, underhåll och vidareutveckling samt förvaltning av mjukvara för effektiv produktion. I stora drag kan man säga att du kommer jobba med både systemering och programmering.I ditt arbete får du uppbackning av kollegor som Olle, Björn, Martin, Robert, Elisabeth och Niclas.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
För att passa i rollen behöver du ha en civilingenjör/högskoleingenjörsexamen och minst fem års erfarenhet av utveckling och leverans av IT-lösningar inom kritisk drift. Du får gärna ha känsla för både .NET, SQL Server och Oracle Server. Om du dessutom förstår det här med systemintegration och kan tillämpa olika datautbytesmetoder är det ett stort plus.
Personliga egenskaper
Ditt engagemang och stora intresse för teknik är vad som sporrar dig att hitta nya lösningar och effektiva stöd. Det är bra om du har lätt för att kommunicera, interagera med andra och känner igen dig i egenskaper som kundorienterad och lösningsorienterad Känner du dig dessutom som en kreativ person med förmågan att vara analytisk och ha ett öga för detaljer så har du hamnat rätt.
Intresserad av tjänsten?
P

Prevas - Göteborg

prevas.se

Hållbarhet

Miljöval
Prevas källsorterar sitt avfall på kontoret och reser först och främst med tåg när resor behövs. De har också ett miljötänk vid inköp av produkter och tjänster till kontoret men även till konferenser, events och personaltillställningar. Hållbarhet är den röda tråden i allt Prevas gör, och även om de små medlen är viktiga sker Prevas riktiga hållbarhetsarbete genom det arbete de gör ute hos sina kunder. Både interna och externa arbeten görs i samspel med deras egen hållbarhetskalender där olika månader har olika temaområden som speglar ett eller flera av FNs mål i agenda 2030. Det handlar bland annat om minskad miljöpåverkan, social hälsa, cirkulära samhällen, jämnställdhet och överkomsumtion av jordens rersurser.
Mångfald
I dagsläget är ca en fjärdedel av Prevas anställda kvinnor men man jobbar aktivt på flera sätt för att höja den siffran, inte bara på det egna företaget men också i branschen i stort. Bland annat engagerar de sig i olika female networking konferenser och sponsrar en middag, som hålls av Chalmers, för unga kvinnliga ingenjörer. Man jobbar även med att öka den en etnicitetiska mångfalden inom företaget då det ses som en viktig punkt där det i dagsläget finns möjligheter till förbättring.

Personlig utveckling

Personlig utveckling är en viktig fråga för Prevas och något man löpande följer upp med medarbetarna. De ser gärna att deras anställda ligger i framkant i olika kompetenser varför utveckling blir en viktig del av arbetet. Alla anställda på företaget får individuella utvecklingsplaner där stora möjligheter till utveckling finns. Prevas samarbetar bland annat med olika digitala plattformar, utbildningar och även universitet, som exempelvis Harward Online training, för att öka utvecklingsmöjligheterna. Vidare anser dem det viktigt att anställda drar nytta av sitt nätverk för att vidareutvecklas i sitt arbete. Därför jobbar de med learning lunches där både medarbetare och externa experter bidrar med kunskap över en lunch. Prevas jobbar efter en konsulttriangeln där leverans, sälj och utveckling är de tre faktorer som hela tiden utvecklas i jämn takt med varandra för att skapa de bästa förutsättningarna för de anställda. Även mentorskap är en viktigt fråga inom företaget och blir därmed en naturlig del i introduktionsprogrammet när det anställs nya personer. Hur mycket eller lite energi som läggs i mentorskapet beror på profilen på den anställde, men både juniorer eller seniorer får det stöd de behöver för att lyckas.

Det här sticker ut med oss

På Prevas satsas det stenhårt på hållbarhet, både vad gäller miljö och hälsa. Att aktivt leva efter sina delade grundvärderingar är nyckeln till Prevas framgång och gör organisationen mer agil och dynamisk. Så är du sugen på att varva roliga konsultuppdrag med skräddarsydd kompetensutveckling och spännande aktiviteter är Prevas stället för dig. Vi sammanfattar våra värden i akronymen BOAT – Business driven, Open-minded, Active och Team player.

Arbetsplatsen

Platinan Prevas
Vårt kontor är vackert och centralt beläget precis vid brofästet med 5 minuters gångavstånd till Centralstationen i Göteborg. Här på 13:e våningen sitter våra 55 anställda på 353 kvm i öppet landskap, med vacker utsikt över staden och med flera mötesrum och andra gemensamma ytor. Kontorets layout genomsyras av genomtänkta hållbara materialval och inredning där individen står i fokus, med moderna och flexibla attribut och fönster från golv till tak för maximalt ljusinsläpp.
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Gustav ZellmanMereo Talent
031-363 27 86