Job listing cover image

Systems Engineering Business Analyst till innovativt produktbolag

S

SystemWeaver

IT-tjänster och IT-konsulttjänsterSe andra roller på SystemWeaver
Utan krav på svenska
Göteborg, Fabriksgatan 2 • 0-2 distansdagar
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Gustav ZellmanMereo Talent
031-363 27 86
Vill du ta dig an en roll där du får kombinera din tekniska kunskap med ditt starka affärssinne? Är du mitt i karriären och redo för nästa stora steg? SystemWeaver växer, och nu söker vi dig som vill jobba på ett litet produktbolag med stora, internationella kunder.
SystemWeaver (även känt som Systemite) skapar innovativa lösningar för att utveckla framtidens mjukvarudefinierade fordon. Med vår ledande mjukvara servar vi både svenska och internationella kunder i utvecklingen av nästa generations fordon, oavsett om det handlar om personbilar, lastbilar, bussar eller byggmaskiner. För att möta vår växande kundbas letar vi nu efter en Systems Engineering Business Analyst med affärsmässig skärpa och passion för teknik.

Ditt jobb på SystemWeaver

Team

Team member
Andreas
KAM
Candidate
Du?
Systems Engineering Business Analyst
Team member
Magnus
VP Expert Services
Team member
Peter
Systems Engineering Business Analyst
Team member
Jan
Application Engineer
Team member
Anders
Product Manager
Produkten SystemWeaver är en högflexibel plattform som anpassas efter kundens behov i olika skeden av produktutvecklingen. Ditt dagliga arbete delas in i två huvudområden – först och främst teknisk försäljning, där du jobbar tillsammans med vårt säljteam och kunder i tidiga skeden för att förstå deras arbetsflöden och utmaningar. Ditt mål är att identifiera hur SystemWeaver effektivt kan förbättra deras verksamhet. Här utnyttjar du din förmåga att förstå helheten i processen och omvandlar snabbt analys till praktiska implementeringsförslag.I den andra delen av rollen jobbar du med SystemWeavers “rollout”, som handlar om att sätta upp, konfigurera och integrera SystemWeaver i användarmiljöer. Här är ditt övergripande mål att förenkla och påskynda arbetet för SystemWeavers slutanvändare, och samtidigt leverera en lösning som garanterar hög produktkvalitet genom det vi kallar "continuous compliance". Under implementeringsfasen agerar du projektledare för SystemWeaver-teamet och kontaktperson för kunden. Med tiden kommer du även få lära dig att själv sätta ihop en SystemWeaver demo-databas och implementera den i kundens miljö.Du jobbar tätt ihop med Key Account Managers, SystemWeaver Architects, Application Engineers and Product Owners. Här hittar du kollegor som Magnus, Peter, Jan, Anders och Andreas.Se fram emot en roll möjlighet att utvecklas till expert inom ditt område och samtidigt vara med och påverka utvecklingen av framtidens programvara inom bilindustrin.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
Vi tror att du har åtminstone tio års relevant erfarenhet, troligtvis som ingenjör och gärna inom mjukvara eller inbyggda system. Erfarenhet från arbete med ERP-, PLM-, eller ALM-system och förändringsprocesser är en stor fördel. Vi ser att du har jobbat i en kundorienterad roll tidigare och att du har koll på ROI-analyser, konkurrentanalyser, Pro/Con-analyser och liknande. Grundläggande erfarenhet av olika skriptspråk som Python, eller förståelse för XML är ett plus. Även kunskap om SystemWeaver är meriterande.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är skicklig på att analysera och förstå komplexa processer, och som kan kommunicera effektivt med såväl interna team som kunder. Du har förmågan att tänka abstrakt och har lätt för att formulera lösningar på ett problem som en algoritm eller ett program.
Intresserad av tjänsten?
S

SystemWeaver - Göteborg

systemweaver.com/

Jobba på SystemWeaver

Jan och Elmira berättar hur det är att jobba på SystemWeaver!

Hållbarhet

Miljöval
SystemWeaver har miljötänket integrerat i verksamheten. Kontorsdriften karakteriseras av klimatsmart energianvändning och tågresor prioriteras inom Sverige för att reducera koldioxidavtrycket. Källsortering och återanvändning av resurser är centrala aspekter av den dagliga verksamheten, med målet att ständigt minska bolagets miljöpåverkan. Kontorshotellet Citygate, som SystemWeaver kommer flytta in i vid årsskiftet, är certifierat enligt både WELL och den högsta nivån i LEED. Dessutom drivs byggnaden till 100 procent med lokal, förnybar el från solcellsparken i Utby.
Mångfald
På SystemWeaver är arbetsplatsen inriktad på att vara inkluderande med en representation av mångfald. På Experts Services-avdelningen är tre av åtta kvinnor och på hela bolaget är sex av 30 kvinnliga medarbetare. Det finns en tydlig vilja från bolaget att få en mer jämställd fördelning.Förutom Sverige inkluderar personalstyrkan medarbetare från Indien, Iran och Syrien. På SystemWeaver är svenska inte ett krav, vilket öppnar dörrar för en ännu mer diversifierad grupp av medarbetare.

Personlig utveckling

SystemWeaver är inte bara en arbetsplats utan även en plats där du kan uppleva både personlig och professionell tillväxt. Nyanställda har möjlighet att samarbeta med erfarna kollegor, vilket gynnar kunskapsöverföring och samarbete. Det som gör din erfarenhet hos SystemWeaver unik är möjligheten att arbeta i ett kompakt team samtidigt som du får chansen att interagera med stora globala kunder. Dessutom finns det stora möjligheter att växa in i nya roller inom företaget.

Det här sticker ut med oss

SystemWeaver är ett Göteborgsbolag där 30 personer samlas runt en och samma produkt. Men trots sin blygsamma storlek jobbar bolaget med några av världens mest inflytelserika företag. Som anställd ingår du i en spännande och dynamisk atmosfär där innovation är nyckeln till framgång. Samtidigt skapar företaget en trygg arbetsplats med stabila investerare och där grundarna fortfarande är en del av resan.

Arbetsplatsen

SystemWeavers 30 medarbetare sitter på 23:e våningen i Citygate – Nordens största kontorshus. Byggnaden ligger i området Gårda i Göteborg. Här får du bland annat tillgång till restaurang, café, gym och cykelhotell.Citygate är strategiskt placerad vid E6:an och med bil tar du dig snabbt till allt i Göteborg med omnejd. För dig som reser med buss är närmsta hållplats Vagnhallen Gårda. Även spårvagn är ett bra resealternativ, med närliggande hållplatser som Ullevi Norra och Svingeln.
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Gustav ZellmanMereo Talent
031-363 27 86