Custom Success Manager

Logotyp RefApp

Refapp

Digital referenstagningRefapp.se
Se andra roller på Refapp
Göteborg, Östra Larmgatan 13 • 0-3 distansdagar
Göteborg, Östra Larmgatan 13
0-3 distansdagar
Framtida intresse
Rekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.

Jobba på Refapp

Per, företagets teknikchef, berättar hur det är att jobba på Refapp!

Hållbarhet

Miljöval
Refapp som företag har en miljöpolicy där alla beslut som tas har ett miljöfokus. Allt material som uppstår källsorteras på korrekt sätt och allt som kan göras digitalt görs digitalt. Eventuella resor i tjänst görs i första hand med tåg. 
Mångfald
I dagsläget består Refapps anställda av 60% kvinnor och 40% män och tillsammans representerar de 6 olika etniciteter. De strävar efter att vara en helt platt organisation där alla oavsett kön, ursprung, religion men också roll i företaget har samma förutsättningar att lyckas och där alla blir lika och rättvist behandlade. 

Personlig utveckling

Refapp har sedan länge använt sig av ett buddy-system i samband med kunskapsdelning och onboarding av nyanställda. De nya tilldelas en typ av mentor som agerar stöttande under den första tiden på företaget. Dessutom jobbar Refapp regelbundet med lärande i större grupper där de anställda, oavsett roll eller erfarenhet, kan inspireras av varandra och utvecklas i sina kunskaper. 

Flera anställda på Refapp har också utvecklats i sina roller genom att vara med och starta upp Refapp i andra länder och leda de nya teamen på plats.

Kontoret

Litet möte på Refapp
Refapps kontor ligger på fjärde våningen i Kompassen på Östra Larmgatan 13 i Göteborg, bara ett stenkast från Kungsportsplatsen. Här sitter 18 av företagets 36 anställda som jobbar med olika typer av utveckling samt ett antal olika managers. Kontoret är stort och luftigt med fönster från golv till tak som bjuder på härligt ljusinsläpp och trevlig utsikt över Harry Hjörnes plats och Fredsgatan. 

Det centrala läget gör det enkelt att ta sig till och från kontoret med buss, spårvagn, cykel eller till fots. Området runt omkring är också fullt med trevliga restauranger och caféer som passar för både lunchen och eftermiddagsfikat. 
Framtida intresse
Rekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.