SRE

Logotyp Pulsen Omsorg

Pulsen Omsorg

Digitala lösningar för omsorgenpulsenomsorg.se
Borås, Nils Jakobsonsgatan 5 • 0-3 distansdagar
Borås, Nils Jakobsonsgatan 5
0-3 distansdagar
Ej aktiv
Denna tjänst är inte möjlig att söka nu

Jobba på Pulsen Omsorg

VD:n Magnus berättar om hur det är att jobba hos Pulsen Omsorg!

Hållbarhet

Mångfald
Då svenska är koncernspråket hos Pulsen Omsorg är en bred mix av etniciteter inte helt lätt att uppnå, men Pulsen Omsorg har i dagsläget flera medarbetare som kommer olika delar av världen. Företaget har också en god mix av kön då strax över 50% av de anställda är kvinnor. För att hålla en god balans inom bolaget ser man över kön och etnicitet mixen inför sina rekryteringsprocesser.
Samhällsnytta
Hos Pulsen Omsorg jobbar de dagligen med att bygga det digitala ekosystemet för både dagens och framtidens välfärd. Systemet knyter samman omsorg, myndigheter och individer och skapar tjänster som för människor närmare varandra, ökar livskvalitén och räddar liv.

Personlig utveckling

Utvecklingsplaner för de anställda finns på individuell nivå med både hårda och mjuka värden. Då Pulsen Omsorg är i förändring och just nu går mot ett komplett devopstänk inom hela utvecklingsorganisationen finns det mycket rum för utveckling och för att lära sig nya delar inom organisationen. Pulsen Omsorg är måna om de anställdas personliga utveckling och chefen stöttar i mål och uppföljning genom utvecklingssamtal två gånger per år, något som kompletteras med mindre one on one samtal varannan vecka.

Kontoret

Pulsen Omsorg kontoret
Pulsen Omsorgs kontor ligger på Nils Jakobsonsgatan 5 i Borås, bara en kort promenad från Borås centrum. På första våningen sitter runt 90 anställda i ett eget kontor, men byggnaden delas med flera andra Pulsen bolag. Här jobbar de anställda som en mängd olika saker, bland annat som utvecklare, arkitekter, UX/UI designers, projektledare, säljare och rekryterare. Idag sitter de anställda i gamla industrilokaler som blivit renoverade till kontorslokaler. Med högt i tak och rymlig känsla sitter de i ett öppet landskap som också huserar konferensrum och gemensamma ytor. 

Oavsett om du gillar att lyxa till det med utelunch eller är en stjärna på matlådor så har du alltid någon att luncha tillsammans med. Här är det blandat med folk som tar med mat hemifrån och de som gärna går ut. Från kontoret är det gångavstånd in till stan där det finns flera trevliga restauranger. Dessutom finns det en lunchrestaurang i samma byggnad som kontoret som är populär bland de anställda. Precis utanför kontoret ligger också Stadsparken och ån Viskan, två platser som de anställda på Pulsen Omsorg gärna sitter vid under lunchen på årets soliga dagar. 

Kontorets centrala läge gör det enkelt att ta sig till kontoret med cykel, bil och buss. Närheten till Borås resecentrum gör det också möjligt att pendla längre sträckor för den som bor en bit utanför stan. 
Ej aktiv
Denna tjänst är inte möjlig att söka nu