Job listing cover image

Engagerad säljare till innovativt techbolag

P

Prevas

IT-tjänsterSe andra roller på Prevas
Aktiva miljöval
Göteborg, Mårten Krakowgatan 2 • 0-3 distansdagar
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Gustav ZellmanMereo Talent
031-363 27 86
Är du naturligt utåtriktad och har lätt för att skapa goda relationer? Bli en del av oss på Prevas, där engagemang, samarbete och hög kompetensnivå utgör kärnan i allt vi gör.
Prevas är ett techbolag som hjälper företag att effektivisera och automatisera sina verksamheter. Vi har en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Nu söker vi dig som är passionerad för försäljning av konsulttjänster och som vill vara en del av ett team där vi stöttar varandra och har roligt på vägen.

Ditt jobb på Prevas

Team

Team member
Åsa
Business Unit Manager
Candidate
Du?
Säljare
Team member
Ylva
Region Manager
Team member
Gustav
Business Unit Manager
Team member
Andreas
Senior Consultant & Team Manager
På Prevas tror vi på att teknik gör världen lite bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig som vill hjälpa oss att sprida vårt budskap.Ditt främsta fokus blir att identifiera nya kunder och affärsmöjligheter inom produktutveckling mot inbyggda system och vara delaktig i olika marknadsaktiviteter. I rollen jobbar du tätt ihop med övriga i säljteamet och du har många olika kontaktytor, både internt och ute hos våra kunder. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas mot åtagande- och lösningsförsäljning.Se framemot en roll där du har möjlighet att sätta din egna prägel för dagen och forma din säljstrategi i nära samarbete med chef och ledning i West.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
Du har dokumenterad erfarenhet av B2B-försäljning, gärna med erfarenhet från konsultbranschen men det är inte ett måste. Troligtvis har du med dig en ingenjörsexamen eller motsvarande i bagaget, men framförallt så är du en person som brinner för försäljning och att hjälpa våra kunder att bli framgångsrika. I den här rollen behöver du ha körkort B samt tala flytande engelska och svenska i tal och skrift.
Personliga egenskaper
Vi söker dig med framåtlutad approach som drivs av utmaningar och resultat. Du bör vara tekniskt intresserad, men behöver inte vara expert. Du är en person som uppfattas som naturligt utåtriktad med ett stort engagemang och som har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare i din omgivning. Du är affärsmässig, målfokuserad och samarbetsvillig och trivs när du får arbeta nära både människan och tekniken.
Intresserad av tjänsten?
P

Prevas - Göteborg

prevas.se

Hållbarhet

Miljöval
Prevas källsorterar sitt avfall på kontoret och reser först och främst med tåg när resor behövs. De har också ett miljötänk vid inköp av produkter och tjänster till kontoret men även till konferenser, events och personaltillställningar. Hållbarhet är den röda tråden i allt Prevas gör, och även om de små medlen är viktiga sker Prevas riktiga hållbarhetsarbete genom det arbete de gör ute hos sina kunder. Både interna och externa arbeten görs i samspel med deras egen hållbarhetskalender där olika månader har olika temaområden som speglar ett eller flera av FNs mål i agenda 2030. Det handlar bland annat om minskad miljöpåverkan, social hälsa, cirkulära samhällen, jämnställdhet och överkomsumtion av jordens rersurser.
Mångfald
I dagsläget är ca en fjärdedel av Prevas anställda kvinnor men man jobbar aktivt på flera sätt för att höja den siffran, inte bara på det egna företaget men också i branschen i stort. Bland annat engagerar de sig i olika female networking konferenser och sponsrar en middag, som hålls av Chalmers, för unga kvinnliga ingenjörer. Man jobbar även med att öka den en etnicitetiska mångfalden inom företaget då det ses som en viktig punkt där det i dagsläget finns möjligheter till förbättring.

Personlig utveckling

Personlig utveckling är en viktig fråga för Prevas och något man löpande följer upp med medarbetarna. De ser gärna att deras anställda ligger i framkant i olika kompetenser varför utveckling blir en viktig del av arbetet. Alla anställda på företaget får individuella utvecklingsplaner där stora möjligheter till utveckling finns. Prevas samarbetar bland annat med olika digitala plattformar, utbildningar och även universitet, som exempelvis Harward Online training, för att öka utvecklingsmöjligheterna. Vidare anser dem det viktigt att anställda drar nytta av sitt nätverk för att vidareutvecklas i sitt arbete. Därför jobbar de med learning lunches där både medarbetare och externa experter bidrar med kunskap över en lunch. Prevas jobbar efter en konsulttriangeln där leverans, sälj och utveckling är de tre faktorer som hela tiden utvecklas i jämn takt med varandra för att skapa de bästa förutsättningarna för de anställda. Även mentorskap är en viktigt fråga inom företaget och blir därmed en naturlig del i introduktionsprogrammet när det anställs nya personer. Hur mycket eller lite energi som läggs i mentorskapet beror på profilen på den anställde, men både juniorer eller seniorer får det stöd de behöver för att lyckas.

Det här sticker ut med oss

På Prevas satsas det stenhårt på hållbarhet, både vad gäller miljö och hälsa. Att aktivt leva efter sina delade grundvärderingar är nyckeln till Prevas framgång och gör organisationen mer agil och dynamisk. Så är du sugen på att varva roliga konsultuppdrag med skräddarsydd kompetensutveckling och spännande aktiviteter är Prevas stället för dig. Vi sammanfattar våra värden i akronymen BOAT – Business driven, Open-minded, Active och Team player.

Arbetsplatsen

Platinan Prevas
Vårt kontor är vackert och centralt beläget precis vid brofästet med 5 minuters gångavstånd till Centralstationen i Göteborg. Här på 13:e våningen sitter våra 55 anställda på 353 kvm i öppet landskap, med vacker utsikt över staden och med flera mötesrum och andra gemensamma ytor. Kontorets layout genomsyras av genomtänkta hållbara materialval och inredning där individen står i fokus, med moderna och flexibla attribut och fönster från golv till tak för maximalt ljusinsläpp.
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Gustav ZellmanMereo Talent
031-363 27 86