Job listing cover image

Informationssäkerhetsspecialist till Cybersäkerhetsföretag i Göteborg

B

Born Digital

Konsultbolag inom säkerhetSe andra roller på Born Digital
Göteborg, Västra Hamngatan 11 • 0-5 distansdagar
Anmäl intresse senast30 augusti 2024Intresserad av tjänsten? Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Jimmie CarlingBorn Digital
0703886004
Bli en del av Born Digitals Cybersäkerhetssatsning och bidra till att höja våra kunders förmågor inom informationssäkerhet. Brinner du för lagefterlevnad, riskhantering och systematiskt säkerhetsarbete kommer du att trivas hos oss. Nu finns möjligheten att ta nästa steg på din säkerhetsresa.
Born Digital lanserar ett nytt bolag, med visionen att skapa ett unikt företag inom Cybersäkerhet. Vi strävar efter att bygga ett företag som är utformat och utvecklat av säkerhetskonsulter för säkerhetskonsulter, med målet att leverera högsta möjliga värde till våra kunder. Om du vill vara med från början och lägga grunden till en arbetsplats som strävar efter att vara en ledande plats för Cybersäkerhetskonsulter, är detta möjligheten du har väntat på. Du kommer att ansluta dig till en grupp kompetenta och engagerade individer med en gemensam önskan och drivkraft att göra skillnad. Du kommer också att ha möjlighet att aktivt bidra till att forma företagets framtid.

Ditt jobb på Born Digital

Team

Team member
Sara
IAM-specialist
Candidate
Du?
Informationssäkerhets-specialist
Team member
Jörgen
IT-säkerhetsanalytiker
Som Informationssäkerhetsspecialist på Born Digital kommer du att ha regelbunden kontakt med våra kunder angående cybersäkerhetsfrågor inom området människa och process. Du kommer också att hantera frågor som rör informationssäkerhetsstandarder, bästa praxis och aktuell lagstiftning. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera analys och granskning av befintligt säkerhetsarbete samt implementering av åtgärder för att höja säkerheten, till exempel genom att införa ledningssystem för informationssäkerhet. Du kommer också att ha en viktig roll som strategisk rådgivare till kunden inom området informationssäkerhet. Du kommer att arbeta antingen självständigt eller i team med andra konsulter, alltid med stöd från erfarna kollegor. Antalet dagar du kommer att arbeta på distans kan variera och bestäms baserat på kunduppdrag.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
För att lyckas i rollen som Informationssäkerhetsspecialist är det viktigt med kompetenser inom informationssäkerhet, riskhantering/risk management, och att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Personliga egenskaper
Som Informationssäkerhetsspecialist hos Born Digital kommer du att vara en viktig del av vårt team. Du kommer att få möjlighet att använda din analytiska förmåga för att lösa komplexa problem och du kommer att bidra till våra kunders trygghet. Vi söker dig som är engagerad, kommunikativ, positiv och som trivs med att samarbeta i team. Hos oss får du inte bara en arbetsplats, utan också en plattform för personlig utveckling och möjlighet att vara med och påverka. Välkommen till Born Digital.
Intresserad av tjänsten?
B

Born Digital - Göteborg

borndigital.se

Arbetsplatsen

Västra Hamngatan 11 i Göteborg ligger i hjärtat av staden, nära kanalen och historiska byggnader. Ett livligt område med restauranger, butiker och kultur.
Anmäl intresse senast30 augusti 2024Intresserad av tjänsten? Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Jimmie CarlingBorn Digital
0703886004