Job listing cover image

IT-säkerhetsspecialist till Göteborgsbaserat Cybersäkerhetsföretag

B

Born Digital

Konsultbolag inom säkerhetSe andra roller på Born Digital
Göteborg, Västra Hamngatan 11 • 0-5 distansdagar
Anmäl intresse senast30 augusti 2024Intresserad av tjänsten? Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Jimmie CarlingBorn Digital
0703886004
Bli en del av Born Digitals Cybersäkerhetssatsning och bidra till att höja våra kunders förmågor genom IT-säkerhetstester och -analyser. Som IT-säkerhetsspecialist får du möjlighet att analysera och lösa problem. Brinner du dessutom för riskhantering och systematiskt säkerhetsarbete kommer du att trivas hos oss. Ta nästa steg på din säkerhetsresa med oss på Born Digital.
Born Digital lanserar ett nytt bolag, med visionen att skapa ett unikt företag inom Cybersäkerhet. Vi strävar efter att bygga ett företag som är utformat och utvecklat av säkerhetskonsulter för säkerhetskonsulter, med målet att leverera högsta möjliga värde till våra kunder. Om du vill vara med från början och lägga grunden till en arbetsplats som strävar efter att vara en ledande plats för Cybersäkerhetskonsulter, är detta möjligheten du har väntat på. Du kommer att ansluta dig till en grupp kompetenta och engagerade individer med en gemensam önskan och drivkraft att göra skillnad. Du kommer också att ha möjlighet att aktivt bidra till att forma företagets framtid.

Ditt jobb på Born Digital

Team

Team member
Johan
IAM-specialist
Candidate
Du?
IT-säkerhetsspecialist
Team member
Emma
Informations-säkerhetsspecialist
Som IT-säkerhetsspecialist på Born Digital kommer du att ha regelbunden kontakt med våra kunder angående IT-säkerhetsfrågor. I rollen kommer du att analysera och validera kundens befintliga IT-säkerhetslösningar och ge förslag på åtgärder för att öka säkerheten. Du kommer att utföra olika tester, såsom penetrationstester av IT-infrastruktur, webb- och mobilapplikationstester. Dessutom kommer du att genomföra analyser baserade på intervjuer med nyckelpersoner hos våra kunder. Som strategisk rådgivare inom IT-säkerhet kommer du att ha en viktig roll för våra kunder. Du kommer att arbeta både självständigt och i team med andra konsulter, alltid med stöd från erfarna kollegor. Antalet dagar du jobbar på distans kan variera och bestäms utifrån kunduppdrag.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
För att lyckas i rollen som IT-säkerhetsspecialist är det viktigt med kompetenser inom cybersäkerhet, nätverk och IT-säkerhet. Att kunna kommunicera på svenska och engelska är också en viktig del av jobbet.
Personliga egenskaper
Hos Born Digital får du möjlighet att vara en del av ett engagerat team där vi värdesätter kommunikation och samarbete. Vi söker dig som är en nyfiken problemlösare och som brinner för att analysera och lösa säkerhetsutmaningar. Här får du chansen att utvecklas både personligt och tekniskt, samtidigt som du bidrar till att göra världen lite säkrare.
Intresserad av tjänsten?
B

Born Digital - Göteborg

borndigital.se

Arbetsplatsen

Västra Hamngatan 11 i Göteborg ligger i hjärtat av staden, nära kanalen och historiska byggnader. Ett livligt område med restauranger, butiker och kultur.
Anmäl intresse senast30 augusti 2024Intresserad av tjänsten? Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Jimmie CarlingBorn Digital
0703886004