IT-projektledare

Logotyp Halmstads energi och miljö

Halmstads Energi och Miljö

MiljötjänsterHem.se
Se andra roller på Halmstads Energi och Miljö
Halmstad, Svartalundsvägen 2 • 0-2 distansdagar
Halmstad, Svartalundsvägen 2
0-2 distansdagar
Framtida intresse
Rekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.

Jobba på Halmstads Energi och Miljö

Eric som jobbar som chef för verksamhetsutveckling berättar om hur det är att jobba på Halmstads Energi och Miljö.

Hållbarhet

Samhällsnytta
Halmstads Energi och Miljö är regionens ledande energi- och avfallsbolag och bidrar till samtliga delar i ett fungerande och hållbart samhälle. HEM förser idag både företag och hushåll i Halmstad med el, värme, kyla, sophantering och energitjänster. HEM ingår även i flera initiativ med miljönyttiga ändamål. Tillsammans med Högskolan i Halmstad driver det ett projekt vars mål är att göra Halmstad till en “smart city” genom att energieffektivisera och minska effekttoppar hos kunder men också internt på företaget.
Miljöval
Som ett miljöföretag gör HEM allt de kan för att vara så klimatneutrala som möjligt. De jobbar aktivt med ekologiskt hållbarhet och deras miljötänk genomsyrar allt de gör, både internt och externt. 

  • De källsorterar allt avfall som uppkommer i verksamheten.
  • Alla fordon som används hos HEM är eldrivna och sopbilarna körs på förnybart HVO-bränsle.
  • De är noga med att deras leverantörer och entreprenörer känner till HEMs riktlinjer för miljö och arbetsmiljö och att de bedriver sina egna verksamheter i linje med dessa.
Mångfald
HEM präglas av en positiv och jämlik människosyn och vill erbjuda attraktiva och utvecklande arbeten oavsett kön, ursprung, religion eller liknande. Då företaget främjar kompetensbaserad rekrytering ser de först och främst till individers kunskaper och värderar sedan individers inre och yttre olikheter som ytterligare tillgångar till företaget. 

För att främja mångfald är HEM även aktiva i flera olika arbeten och initiativ. De är bland annat huvudsponsorer till Prideveckan och visar sitt stöd genom att både gå i paraden och flagga utanför kontoret under Prideveckan. Utöver det arbetar de årligen med ett program för social hållbarhet där individer som står långt ifrån arbetsmarknaden erbjuds en anställning på företaget.

Personlig utveckling

HEM jobbar aktivt med personlig utveckling hos de anställda och stöttar de flesta initiativ som läggs fram. För nyanställda är fadderskap och kunskapsdelning en naturlig del i introduktionen till företaget. De främjar också flera olika initiativ kring internrekrytering som ger medarbetarna möjlighet att växa in i nya roller på företaget.

Kontoret

Kontoret hos Halmstads Energi och Miljö
Halmstads Energi och Miljös huvudkontor ligger på Svartalundsvägen 2, mitt emellan Halmstad centrum och handelsområdet Flygstaden. I ett öppet och hemtrevligt kontorslandskap sitter 140 anställda med olika kompetensområden, bland annat Distribution, ekonomi, sälj, IT, HR och kommunikation. 

Kontoret är lätt att ta sig till med både bil, buss, cykel och till fots och tiden in till centrala Halmstad är knappa 15 minuter. Både handelsområdet Flygstaden och centrum erbjuder mängder med trevliga lunchställen men för den som vill hålla sig nära finns möjligheten att beställa lunch som levereras direkt till kontoret. 
Framtida intresse
Rekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.