Job listing cover image

Senior Produktägare Abilia

A

Abilia

Tillverkning av medicinska produkter.
Göteborg, Torsgatan 3A • 0-3 distansdagar
Ej aktiv
Denna tjänst är inte möjlig att söka nu
Är du intresserad av att arbeta med produkter som faktiskt gör skillnad, som hjälper personer med funktionsnedsättning att bli mer självständiga och ta kontroll över sina egna liv? Vi söker två engagerade produktägare som vill vara med och utveckla hjälpmedel för personer med funktionsnedsättningar.
Abilia är ett internationellt företag med över 40 års erfarenhet inom digitala hjälpmedel. Abilia har kontor i Sverige (huvudkontor i Solna), Norge och Storbritannien samt exporterar till ytterligare 20 länder. Abilia omsätter idag drygt 400 MSEK och ägs av MedCap, en nordisk aktör som investerar i etablerade bolag inom Life Science, med betydande utvecklingspotential. Abilia är certifierade enligt den internationella standarden för medicintekniska företag, ISO 13485.

Ditt jobb på Abilia

Team

Team member
Lisa
Head of Product & User Experience
Team member
Oscar
Backend Developer
Team member
Henrik
UX Lead
Team member
Helena
Product Owner
Team member
Giulia
QA Engineer
Candidate
Du?
Produktägare
Team member
Anastasiia
UX/UI Designer
Som produktägare på Abilia kommer du att ha ansvaret för att definiera och kommunicera riktningen för företagets produkter och tjänster till utvecklingsteamet. Du kommer att översätta kundens behov till konkreta krav och fatta beslut om vägval och prioriteringar av backloggen. I rollen som produktägare kommer du att samarbeta nära portföljcheferna och utvecklingsteamet för att effektivt driva projekten framåt. Du kommer att hantera flera parallella projekt samtidigt och behöver därför prioritera uppdragen mellan dem. Tjänsten är bred och vi arbetar alltid agilt.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
För att lyckas i den här rollen har du tidigare erfarenhet av att jobba med produktutveckling inom mjukvara och har även förståelse för utveckling inom hårdvara. Du är van att jobba brett och kan balansera två till tre produkter samtidigt och kan prioritera bland projekten. Du har också tidigare erfarenhet av att leda projekt och att uppskatta tidsåtgång samt skapa tidsplaner. Det är en fördel om du tidigare har haft nära samarbete med utvecklarteam, eller du kanske till och med själv har varit utvecklare. Har du dessutom erfarenhet av medicintekniska produkter eller andra regulatoriskt styrda branscher är det en bonus. Vi hoppas att du är en person som verkligen har användaren i fokus, och uppskattar att optimera processer, produkter och arbetssätt.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är engagerad, hjälpsam, kommunikativ, noggrann och självmotiverad. Som produktägare hos Abilia får du möjligheten att vara del av en inkluderande arbetskultur där samarbete och innovation står i fokus. Vi vill att du ska få utrymme att växa och bidra till vår fortsatta framgång. Välkommen att bli en del av vårt team.
Intresserad av tjänsten?
A

Abilia - Göteborg

www.abilia.com/sv

Det här sticker ut med oss

Abilias värdegrund är Passion, Innovation och Kvalitet. Vår passion är att uppnå jämlikhet, mångfald och inkludering – i samhället såväl som inom vår organisation. Företaget genomsyras av ett driv att vilja hjälpa de användare som behöver deras produkter. Innovation står för att löpande göra det på ett smartare och bättre sätt och genom att bedriva insiktsarbete från ett utifrån- och in-perspektiv. Kvalitet ligger i deras natur som ett medicintekniskt företag. De säkerställer kvalitet och håller sina löften gentemot sina kunder genom att arbeta strukturerat enligt väldefinierade processer. Kulturen präglas av en ”hjälpas-åt” anda. Alla är hjälpsamma och enkla att ha att göra med.

Arbetsplatsen

Abilias lokaler ligger på Torsgatan 3A i Göteborg.
Ej aktiv
Denna tjänst är inte möjlig att söka nu