Projektledare till IT-konsultbolag med fokus på kreativ teknik och design

HiQ

IT-tjänster och IT-konsulttjänster
Se andra roller på HiQ
Göteborg, Östra Hamngatan 24 • 0-1 distansdagar
Göteborg, Östra Hamngatan 24
0-1 distansdagar
Prioriterad ansökan
Då företaget är i direkt behov av denna kompetens hanteras ansökan omgående utan urvalsprocess. Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Strukturerad och teknikkunnig projektledare till framgångsrikt konsultbolag. Var med och led truppen som dagligen levererar smarta och innovativa lösningar till flera olika branscher och kunder, till alltifrån startups till storbolag inom både privat och offentlig sektor.
HiQ är konsultbolaget som i flera decennier förenklat samhället med hjälp av teknik, design och kommunikation. Nu söker de en individ med sitt essä inom projektledning som är bekväm att leda på den tekniska sidan och som vill driva samhällsviktiga projekt tillsammans med det härliga gänget på HiQ. 

Ditt jobb på HiQ

I rollen som projektledare hos HiQ kommer du att leda utvecklingen hos företagets kunder som verkar inom bland annat produktutveckling, industri och IT-system. Projekten kan variera i både inriktning och storlek och sker både inhouse och ute hos kund.

På hemmaplan hos HiQ kommer du tillhöra teamet Management & Strategy som består av projektledare, managers och scrum master. Oavsett vilket projekt, uppdrag eller kund du sitter med kommer du alltid få stöttning från dina nära HiQ kollegor, som exempelvis Robert, Carolina och Ola.

Det här sticker ut med oss

Jobb varvat med skoj
Hos HiQ har de alltid haft ett tydligt fokus på att jobba hårt och vara riktigt duktiga på det de gör men samtidigt hela tiden se till att ha riktigt kul tillsammans. Det är ingen tvekan om att HiQ förstått att ha kul på jobbet går hand i hand med bra resultat. För att försäkra sig om detta finns det hos HiQ alla möjliga forum och möjligheter att engagera sig inom massvis av olika intressen, som exempelvis – musik, skidåkning, löpning, rollspel och ölbryggning.

Förmåner

Frukt
Det finns fruktkorg på kontoret.
Försäkring
Som anställd hos HiQ täcks du av en privat sjukförsäkring.
Mentorskap
Som nyanställd tilldelas du en mentor som finns nära till hands och som stöd under din första tid på företaget. 
Resor
Gänget på HiQ åker på en gemensam konferensresa per år.
Utbildningsplan
Alla medarbetare har en personlig kompetensutvecklingsplan i HiQ Journey som formas tillsammans med närmsta chef.
Friskvårdsbidrag
Som anställd hos HiQ får du ett friskvårdsbidrag 5000 kr per år.
Träning på jobbet
På HiQ finns det s.k..HiQ Health som tar initiativ till olika gemensamma träningar och hälsofrämjande aktiviteter. 
Utrustning för hemmakontoret
HiQ kan stå för utrustning till hemmakontoret om särskilda behov finns.
Dusch på kontoret
Det är möjligt att duscha på kontoret för den som vill det.

Du som söker

Kompetenser
För att passa in i rollen som projektledare hos HiQ bör du ha tidigare erfarenhet av att driva projekt inom digitalisering, IT eller produktutveckling samt vara väl bevandrad inom modern utvecklingsmetodik, som exempelvis agila metoder. Har du dessutom en relevant universitetsutbildning och en grundförståelse för affärs- och kundnytta är du rätt person för rollen.
Personliga egenskaper
I den här rollen får du gärna ha en stark kommunikativ förmåga, ett genuint intresse för teknik och utveckling samt ett driv att skapa värde för både kunder och kollegor. Är du dessutom nyfiken på att utveckla både dig själv och andra runt omkring och tror starkt på laganda där resultatet växer i takt med att teamet utvecklas har du hamnat rätt.
Passar du på beskrivningen men det är någonting du undrar? Vi hjälper dig!

HiQ - Göteborg

hiq.se

Jobba på HiQ

Simona Bamerlind, Head of Region West, berättar hur det är att jobba på HiQ!

Hållbarhet

Miljöval
HiQ arbetar dagligen med aktiva miljöval som påverkar deras resursanvändande och CO2-avtryck. Genom sin kärnverksamhet ser de också till att hjälpa sina kunder med digitala lösningar som bygger för en hållbar framtid.
Mångfald
På HiQ är mångfald en del av deras brand och deras styrka. Här får alla vara precis som de är och deras kompetens och kultur bygger på olikheter. Idag representeras bolaget av 36 olika nationaliteter på kontoret och de är dessutom aktivt engagerade i Women in Tech, allt för att främja fler kvinnor i teknikbranschen.
Samhällsnytta
HiQ är ett konsultbolag medr de främsta IT/Tech-konsulterna vars vardag handlar om att genom teknik i framkant hjälpa sina kunder med uppdrag som på något sätt främjar samhällsnytta. Exempelvis har de tagit fram digitala lösningar som underlättar för personer med fysiska funktionsvariationer samt lösningar till företag för att främja hållbarhet.

Personlig utveckling

Alla medarbetare hos HiQ har en personlig kompetensutvecklingsplan i HiQ Journey som formas tillsammans med närmsta chef. Planen kan innefatta till exempel externa kurser och föreläsningar, alternativt aktiviteter ur HiQs interna kompetensutvecklingsprogram HiQ Academy. 

Kontoret

HiQ’s kontor ligger i Nordstan Huset på Östra Hamngatan 24 i centrala Göteborg, precis intill knutpunkten Brunnsparken. Här, i ett stort ljust kontor med öppet landskap och flera konferensrum för workshops och kreativa möten, sitter ca 220 kollegor som jobbar som bland annat mjukvaruutvecklare, affärsutvecklare, kravanalytiker, projektledare och verksamhetsutvecklare. Förutom sina fina lokaler har HiQ även en riktigt fin takterrass med utsikt över hela stan. Här samlas de anställda ofta för att fira eller göra roliga saker tillsammans. Hit bjuder det även gärna in kunder och kandidater för att få känna på den härlig HiQ-kulturen.

HiQ har två kontor i Göteborg. Det ena kontoret ligger i Nordstan Huset på Östra Hamngatan 24 i centrala Göteborg, precis intill knutpunkten Brunnsparken. Här, i ett stort ljust kontor med öppet landskap och flera konferensrum för workshops och kreativa möten, sitter ca 220 kollegor som jobbar som bland annat mjukvaruutvecklare, affärsutvecklare, kravanalytiker, projektledare och verksamhetsutvecklare. Förutom sina fina lokaler har HiQ även en riktigt fin takterrass med utsikt över hela stan. Här samlas de anställda ofta för att fira eller göra roliga saker tillsammans. Hit bjuder det även gärna in kunder och kandidater för att få känna på den härlig HiQ-kulturen.

Det andra kontoret ligger i Lindholmen Science park, i mitten av Göteborgs teknikhjärta. Här sitter ca 100 medarbetare i fina lokaler med en härlig utsikt över vattnet vid Lindholmspiren. Dessutom ligger kontoret nära flera av HiQ's kunder och i teknikinspirerande miljöer.
Prioriterad ansökan
Då företaget är i direkt behov av denna kompetens hanteras ansökan omgående utan urvalsprocess. Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.