Job listing cover image

Projektledare

D

DotNet Mentor

IT-tjänsterSe andra roller på DotNet Mentor
Göteborg, Första Långgatan 22 • 0-3 distansdagar
Bevaka tjänstRekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
Personliga egenskaper
Intresserad av tjänsten?
D

DotNet Mentor - Göteborg

dotnetmentor.se

Jobba på DotNet Mentor

Grundaren och utvecklaren Mikael berättar hur det är att jobba på DotNet Mentor!

Hållbarhet

Miljöval
På DotNet Mentor gör de aktiva miljöval genom att källsortera på kontoret, prioritera att bara använda sig av elbilar som företagsbilar och att göra sina resor med tåg i den mån det går.
Mångfald
I dagsläget är det majoriteten män som jobbar på DotNet Mentor men internt arbetas det aktivt med sökande av fler kvinnliga utvecklare som vill bli en del av företaget. Att höja andelen kvinnor som arbetar med programmering och utveckling är ett pågående arbete inom branschen och DotNet drar självklart sitt strå till stacken.

Personlig utveckling

Alla anställda på DotNet Mentor får den tid och utrymme som behövs för att kunna utvecklas i sitt arbete. Detta görs genom att man får läsa in sig på nya tekniker inför nya uppdrag och gå webbaserade utbildningar som bekostas av företaget. DotNet har också sedan länge använt sig av konceptet Google Fridays där det spenderar fredagarna med att blicka framåt och öppna upp fler möjligheter för att lära sig nya saker. Dessutom åker DotNet på olika utvecklarkonferenser runt om i världen, som Berlin, Island och New York, där syftet är att både utvecklas och lära sig men också att ha roligt tillsammans som team. Nyanställda på företaget tas väl hand om från start och får gå jämte och jobba nära ihop med seniora utvecklare för att lära sig och komma in på företaget. Här finns ingen stor press på att man själv skall leverera i projekten direkt utan man tar det i en bekväm takt där avstämningar görs regelbundet.

Arbetsplatsen

Dotnet mentor skylt
DotNet Mentors kontor ligger på 7:e våningen i ett kontorskomplex på Första Långgatan 22 i centrala Göteborg. Här sitter åtta anställda, som alla jobbar som utvecklare, i en ljus och luftig kontorslokal med fantastisk utsikt över både staden och Göteborgs hamn. De delar kontor med två andra företag och prioriterar att stämning och den gemensamma kontorskulturen är positiv och inkluderande. Närheten till Järntorget ger möjligheten till förbindelser med kollektivtrafiken över hela stan vilket gör det enkelt att ta sig till och från kontoret. Bara en gata ner ligger Andra Långgatan som är full med bra lunchrestauranger för ute luncher eller för att köpa med sig mat tillbaka till kontoret. Förutom de annars gemensamma frukostarna och luncherna spelas det en hel del pingismatcher under dagarna.
Bevaka tjänstRekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.