Mobilutvecklare till IT-konsultbolag med fokus på kreativ teknik och design

HiQ

IT-tjänster och IT-konsulttjänster
Se andra roller på HiQ
Göteborg, Östra Hamngatan 24 • 0-1 distansdagar
Göteborg, Östra Hamngatan 24
0-1 distansdagar
Prioriterad ansökan
Då företaget är i direkt behov av denna kompetens hanteras ansökan omgående utan urvalsprocess. Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Nyfiken mobilutvecklare med trogen laganda till framgångsrikt konsultbolag. Bli en del av gänget som dagligen levererar smarta och innovativa lösningar till flera olika branscher och kunder, i alltifrån startups till storbolag inom både privat och offentlig sektor.
HiQ är konsultbolaget som i flera decennier förenklat samhället med hjälp av teknik, design och kommunikation. Nu söker man en individ med sitt essä inom mobilutveckling/apputveckling som vill vara med och driva HiQ’s arbete inom antingen Android eller iOS tillsammans med ett glatt och kompetent team.

Ditt jobb på HiQ

I rollen som mobilutvecklare hos HiQ kommer du att få möjligheten att vara med och skapa innovativa mobila lösningar som förenklar vardagen för människor. Bara några exempel på appar som HiQ teamet varit med och utvecklat är Swish och Västtrafik To Go, så här kan du verkligen se fram emot spännande projekt och uppdrag. Beroende på var din kunskap och kompetens ligger kommer du få jobba med antingen Android eller iOS, med tekniker som Kotlin, Swift och Swift UI.

Som mobilutvecklare kommer du att tillhöra avdelningen systemutveckling där några av dina kollegor från start kommer vara Carin, Dick och Anna. Dessa tre, och givetvis många fler, kommer välkomna dig till HiQ med öppna armar.

Det här sticker ut med oss

Jobb varvat med skoj
Hos HiQ har de alltid haft ett tydligt fokus på att jobba hårt och vara riktigt duktiga på det de gör men samtidigt hela tiden se till att ha riktigt kul tillsammans. Det är ingen tvekan om att HiQ förstått att ha kul på jobbet går hand i hand med bra resultat. För att försäkra sig om detta finns det hos HiQ alla möjliga forum och möjligheter att engagera sig inom massvis av olika intressen, som exempelvis – musik, skidåkning, löpning, rollspel och ölbryggning.

Förmåner

Frukt
Det finns fruktkorg på kontoret.
Försäkring
Som anställd hos HiQ täcks du av en privat sjukförsäkring.
Mentorskap
Som nyanställd tilldelas du en mentor som finns nära till hands och som stöd under din första tid på företaget. 
Resor
Gänget på HiQ åker på en gemensam konferensresa per år.
Utbildningsplan
Alla medarbetare har en personlig kompetensutvecklingsplan i HiQ Journey som formas tillsammans med närmsta chef.
Friskvårdsbidrag
Som anställd hos HiQ får du ett friskvårdsbidrag 5000 kr per år.
Träning på jobbet
På HiQ finns det s.k..HiQ Health som tar initiativ till olika gemensamma träningar och hälsofrämjande aktiviteter. 
Utrustning för hemmakontoret
HiQ kan stå för utrustning till hemmakontoret om särskilda behov finns.
Dusch på kontoret
Det är möjligt att duscha på kontoret för den som vill det.

Du som söker

Kompetenser
För att passa in i rollen som mobilutvecklare bör du ha minst 4 års arbetslivserfarenhet av mobilutveckling inom antingen Android eller iOS, men det är givetvis ett plus om du är van vid båda. Generell erfarenhet av produktutveckling och modern utvecklingsmetodik som exempelvis agila metoder är också att föredra. 

I den här rollen använder du både svenska och engelska, i tal och skrift, så du bör vara bekväm med båda språken på en högre arbetsrelaterad nivå.
Personliga egenskaper
I den här rollen får du gärna ha en stark kommunikativ förmåga, ett genuint intresse för teknik och utveckling samt ett driv att skapa riktigt schyssta grejer tillsammans med dina kollegor.
Passar du på beskrivningen men det är någonting du undrar? Vi hjälper dig!

HiQ - Göteborg

hiq.se

Jobba på HiQ

Simona Bamerlind, Head of Region West, berättar hur det är att jobba på HiQ!

Hållbarhet

Miljöval
HiQ arbetar dagligen med aktiva miljöval som påverkar deras resursanvändande och CO2-avtryck. Genom sin kärnverksamhet ser de också till att hjälpa sina kunder med digitala lösningar som bygger för en hållbar framtid.
Mångfald
På HiQ är mångfald en del av deras brand och deras styrka. Här får alla vara precis som de är och deras kompetens och kultur bygger på olikheter. Idag representeras bolaget av 36 olika nationaliteter på kontoret och de är dessutom aktivt engagerade i Women in Tech, allt för att främja fler kvinnor i teknikbranschen.
Samhällsnytta
HiQ är ett konsultbolag medr de främsta IT/Tech-konsulterna vars vardag handlar om att genom teknik i framkant hjälpa sina kunder med uppdrag som på något sätt främjar samhällsnytta. Exempelvis har de tagit fram digitala lösningar som underlättar för personer med fysiska funktionsvariationer samt lösningar till företag för att främja hållbarhet.

Personlig utveckling

Alla medarbetare hos HiQ har en personlig kompetensutvecklingsplan i HiQ Journey som formas tillsammans med närmsta chef. Planen kan innefatta till exempel externa kurser och föreläsningar, alternativt aktiviteter ur HiQs interna kompetensutvecklingsprogram HiQ Academy. 

Kontoret

HiQ’s kontor ligger i Nordstan Huset på Östra Hamngatan 24 i centrala Göteborg, precis intill knutpunkten Brunnsparken. Här, i ett stort ljust kontor med öppet landskap och flera konferensrum för workshops och kreativa möten, sitter ca 220 kollegor som jobbar som bland annat mjukvaruutvecklare, affärsutvecklare, kravanalytiker, projektledare och verksamhetsutvecklare. Förutom sina fina lokaler har HiQ även en riktigt fin takterrass med utsikt över hela stan. Här samlas de anställda ofta för att fira eller göra roliga saker tillsammans. Hit bjuder det även gärna in kunder och kandidater för att få känna på den härlig HiQ-kulturen.

HiQ har två kontor i Göteborg. Det ena kontoret ligger i Nordstan Huset på Östra Hamngatan 24 i centrala Göteborg, precis intill knutpunkten Brunnsparken. Här, i ett stort ljust kontor med öppet landskap och flera konferensrum för workshops och kreativa möten, sitter ca 220 kollegor som jobbar som bland annat mjukvaruutvecklare, affärsutvecklare, kravanalytiker, projektledare och verksamhetsutvecklare. Förutom sina fina lokaler har HiQ även en riktigt fin takterrass med utsikt över hela stan. Här samlas de anställda ofta för att fira eller göra roliga saker tillsammans. Hit bjuder det även gärna in kunder och kandidater för att få känna på den härlig HiQ-kulturen.

Det andra kontoret ligger i Lindholmen Science park, i mitten av Göteborgs teknikhjärta. Här sitter ca 100 medarbetare i fina lokaler med en härlig utsikt över vattnet vid Lindholmspiren. Dessutom ligger kontoret nära flera av HiQ's kunder och i teknikinspirerande miljöer.
Prioriterad ansökan
Då företaget är i direkt behov av denna kompetens hanteras ansökan omgående utan urvalsprocess. Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.