Erfaren mjukvaruutvecklare inom IoT sökes

Z

Zellaco

Innovativ IoT-teknik och embeddedutveckling
Linköping, Snickaregatan 20 • 0-3 distansdagar
Ej aktiv
Denna tjänst är inte möjlig att söka nu
Bli en del av Zellaco, en svensk designbyrå som är specialiserad på utveckling av intelligenta, uppkopplade inbyggda enheter. Som analytisk mjukvaruutvecklare får du möjlighet att arbeta med avancerade IoT-lösningar och skapa kundspecifika inbyggda enheter från idé till produktion.
Zellaco utmanar marknaden genom att arbeta med att ta hem hela projektuppdrag inom intelligenta, uppkopplade inbyggda system, IoT, och produkter som innehåller både hård- och mjukvara. Vi skiljer oss från teknikkonsultbolag, då vi inte alls hyr ut konsulter till kunderna utan enbart åtar oss helhetsleveranser som inkluderar mekanik, prototyping, elektronik, test och mjukvaruutveckling. Vi har dessutom ensamrätt i Sverige på flera verktyg som är mycket intressanta, inte minst på testsidan. Kunderna och projekten finns inom blandade branscher, till exempel medtech, smarta hem, hållbarhet och kommunikation. Zellaco grundades 2021 med målet att inom ett par år bli en av de ledande aktörerna inom elektronik/embedded-utveckling på den nordiska marknaden.

Ditt jobb på Zellaco

Team

Team member
Carl-David
CEO Linköping
Candidate
Du?
Utvecklare
Team member
Anton
Systemingenjör
Som en mjukvaruingenjör med fokus på inbyggda system på Zellaco kommer du att vara en del av ett designhus som arbetar med en mängd utvecklingsprojekt inom olika marknader. Tillsammans med dina teammedlemmar kommer du att ha ansvaret för att utveckla mjukvaran som behövs för att möta våra kunders förväntningar. Detta innebär att du kommer att välja och integrera RTOS som bäst passar applikationen, utveckla de hårdvarurelaterade mjukvarudelarna och skapa de nödvändiga applikationerna. För att säkerställa högsta kvalitet på vårt arbete kommer du att använda Zellacos smidiga och beprövade utvecklingsprocess och moderna mjukvaruutvecklingsmetoder för att uppnå våra mål.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
För att lyckas som mjukvaruutvecklare hos Zellaco är det viktigt att ha kompetenser inom programmering, specifikt i C++ och Python. Kunskap inom mjukvaruutveckling, inbyggda system, mjukvaruplattformar, RTOS och Linux är också av stor betydelse för rollen.
Personliga egenskaper
Som mjukvaruutvecklare på Zellaco kommer du att få möjlighet att utveckla dina kunskaper och bli en del av ett flexibelt och initiativtagande team. Vi värdesätter samarbete och du kommer att få möjlighet att arbeta i en arbetskultur där ditt bidrag räknas och där innovation och passion uppmuntras. Hos oss får du möjlighet att utveckla dina färdigheter och lära av dina kollegor för att leverera tjänster av högsta kvalitet. Välkommen till Zellaco, där du kan vara med och forma framtiden och vara en del av verklig ingenjörskonst.
Intresserad av tjänsten?
Z

Zellaco - Linköping

www.zellaco.se/

Personlig utveckling

Vi erbjuder en individuell utvecklingsplan med fokus på kompetens och karrirär. Du kommer även kunna förkovra dig genom seminarier, både nationella och internationella.

Arbetsplatsen

Du får vara med och bygga upp kontoret i Linköping och fylla det med fler kollegor. Kontoret ligger centralt beläget med nära till kommunikationer. Dessutom är Carl-David är en duktig bartender så trevliga AW utlovas.
Ej aktiv
Denna tjänst är inte möjlig att söka nu