Job listing cover image

Teknisk projektledare med koll på automotive till teknikkonsultbolag

V

Veprox

Ingenjörs- och teknikkonsultbolagSe andra roller på Veprox
Göteborg, Fiskhamnsgatan 10 • 0-2 distansdagar
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Gustav ZellmanMereo Talent
031-363 27 86
Är du en civilingenjör med intresse för teknik och erfarenhet av projektledning? Bli en del av en arbetsplats med god sammanhållning där du ansvarar för att leda och koordinera projekt från start till mål.
Veprox är ett teknikkonsultbolag som erbjuder tjänster inom produkt-, process- och produktionsutveckling. Tillsammans med våra kunder skapar vi hållbara lösningar för framtiden och kommande generationer. Nu söker vi dig – en relationsskapande projektledare/lead engineer med bakgrund inom automotive.

Ditt jobb på Veprox

Team

Team member
Martin
Consultant Manager
Candidate
Du?
Lead Engineer
Team member
Alexander
Consultant Manager
Team member
Jeanette
Consultant Manager
Team member
Rossanna
Lead Engineer
Team member
Ellen
Lead Engineer
Som projektledare på Veprox kommer du få möjlighet att prova på olika uppdrag och driva projekt i olika storlekar. Vi är verksamma inom sex olika branscher och våra kunder arbetar inom områden som fordon, industri, offshore samt övervakningssystem av luft och på land.Beroende på uppdrag kan rollen inkludera allt från planering och genomförande av projektaktiviteter till uppföljning av tidsplaner och projektbudget. Det kan även innebära ansvar för den tekniska dokumentationen, ekonomisk uppföljning och rapportering. Andra ansvarsområden kan vara att se till så att rätt material, resurser och tjänster finns på plats i rätt tid.På Veprox gör du sällskap med kollegor som bland andra Jeanette, Martin och Alexander. Vår arbetsplats lägger stor vikt vid att lära känna varje medarbetare och deras mål, med en ledning som verkligen bryr sig och tar tid för personliga relationer.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
Vi ser gärna att du har en examen inom mechanical engineering, automotive engineering, mekatronik eller liknande. Du har jobbat i minst tre år inom automotive där du har lett projekt i åtminstone två år. Du har lätt för att förstå och delta i tekniska diskussioner och har stor förståelse för tekniska processer. Du har också B-körkort samt goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Kanske har du också erfarenhet av Catia V5, Teamcenter, KDP, Kola eller PDMLink.
Personliga egenskaper
Vi söker dig med stor problemlösningsförmåga och drivkraften att leverera resultat. Du är duktig på att kommunicera tydligt och guida dina kollegor framåt i arbetet. Du är också välorganiserad med en förmåga att se detaljer och samband. Om du dessutom trivs i en avslappnad arbetsmiljö där gemenskapen är stark, kan du mycket väl vara vår nya kollega.
Intresserad av tjänsten?
V

Veprox - Göteborg

www.veprox.se/

Personlig utveckling

Vi på Veprox arbetar med personlig utveckling genom årliga utvecklingssamtal och individuell uppföljning. Här går vi verkligen in för att förstå varje konsult; deras mål, bakgrund och vad de strävar efter i sin karriär. Vår inställning är att vi möjliggör utveckling, men drivet kommer från dig. Om du har specifika önskemål som en kurs eller att lära dig ett verktyg, så stödjer vi självklart det.

Det här sticker ut med oss

På Veprox är vi ett härligt gäng som sätter stort värde på våra konsulter och deras välmående. Vår ledningsstil är avspänd och jordnära där även VD:n är en del av teamet. Veprox medarbetarledda trivselgrupp står bakom våra månatliga aktiviteter och fixar allt ifrån familjevänliga evenemang som skridskoåkning och grillkvällar i Slottsskogen, till vår årliga "nytt års-fest" i januari, där vi samlas för att fira in det nya året tillsammans. Du kan också se framemot seminariekvällar, och en gång om året arrangeras en pokerturnering med kunder för att stärka gemenskapen.

Arbetsplatsen

Veprox kontor ligger på Fiskhamnsgatan 10, i området Majorna i Göteborg. Här sitter vi i ett öppet kontorslandskap på våning 6 i en byggnad som bjuder på en fantastisk utsikt över vattnet. Med en 360-graders vy som sträcker sig runt alla fyra väggar får kontoret gott om naturligt ljus.Många på kontoret föredrar att ta med egen mat eller hämta något från något av de närliggande lunchställena. Vi har också Café Majnabbe i samma byggnad och Fiskhamnen Lunch och Café bara några hundra meter bort – båda populära lunchställen bland oss på kontoret.För dig som åker kollektivt finns hållplatsen Chapmans Torg cirka sju minuters promenad från Veprox kontor. Du som tar bilen har möjlighet att hyra en plats på parkeringen utanför kontoret.
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Gustav ZellmanMereo Talent
031-363 27 86