Jobnet Recruiter

Ett smidigare sätt att genomföra rekryteringar. Skaffa freemium-konto och få vårt verktyg för kandidathantering helt gratis!
Lanseras 30 september 2023
Jobnet recruiter header image

Full koll på kandidaterna

Med Jobnets gränssnitt för kandidathantering ser du enkelt var i rekryteringsprocessen dina kandidater befinner sig. Alla uppgifter, frågor och dokument för en kandidat finns samlat på ett ställe.
Jobnet dashboard image

Skapa platsannonser lättare än någonsin med Jobnet AI

Med Jobnet AI:s hjälp tar du fram snygga, professionella annonser på nolltid. På fem minuter genereras ett högkvalitativt utkast som du sedan redigerar med hjälp av AI:n.

När annonsen publicerats kommer ansökningar direkt in i kandidathanteringen där endast kandidater som möter urvalskriterierna tar sig igenom. Snabbt, snyggt och användarvänligt för alla parter.
Lanseras 15 november 2023
Jobnet AI Ad image

Våra tjänster

Jobnet services recruiter image

För rekryterare

Jobbar du som rekryterare och vill ta din verksamhet till nästa nivå? I höst lanserar Jobnet verktygen som kan ta er rekrytering flera pinnhål upp. I synnerhet kring effektivitet men även i framtoningen hos de bolag ni representerar. Om du är nyfiken kring mer detaljer så kontakta [email protected] för mer info.
Jobnet services company image

För företag

Är du företagare och vill ha hjälp med tillsättning av tjänster? Då har vi möjlighet att hjälpa er omgående! Kontakta Sofia Edvardsson på [email protected] eller ring henne på 031 363 27 87 så berättar hon hur vi kan visa upp ert företag och leverera bra kandidater.