Job listing cover image

Senior servertekniker

A

Avanix

IT-tjänster
Mölndal, Ålegårdsgatan 5 • 0-1 distansdagar
Ej aktiv
Denna tjänst är inte möjlig att söka nu
Senior servertekniker med kunskap inom server och nätverk till ungt, växande IT-bolag. På Avanix blir du en del av ett tajt och drivet gäng som inte bara siktar mot toppen, utan också ser till att ha kul på vägen.
Avanix är det unga, externa företaget som levererar IT som tjänst. Här har man stora visioner, där målet är att inom fem år rankas som Sveriges bästa IT-avdelningar och titulera sig som en av de bästa arbetsgivarna. Nu söker Avanix dig med bra koll på windows server och nätverk, som har en förkärlek för automation och Azure och som vill jobba nära dina kollegor.
Avanix är ett externt IT-företag som funnits i tre år. Här läggs stort fokus på automatisering, centralisering och proaktiva lösningar. Då företagets tjänst är att vara kundens förlängda IT-avdelning kommer du jobba i ett team på kontoret och hyrs alltså inte ut som en resurs. Din uppgift som servertekniker blir att löpande implementera förändringar och förbättringar för kund. Här jobbar du bland annat med tekniker som Intune och Azure. I rollen ingår alltifrån sätta upp servrar och se till att dessa rullar och går på bästa sätt men även arbete med nätverk och automatisering av manuella arbetsuppgifter.Du kan se fram emot ett varierat jobb med stor chans till utveckling, både via intern kunskapsdelning och genom utbildande kurser. Dina närmsta kollegor blir IT-teknikern och livsnjutaren Björn, samt David, som både är ruttad IT-tekniker och ambitiös musiker.Då Avanix idag består av fem personer kommer du jobba tätt ihop med samtliga på företaget.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
Avanix ser att du har jobbat åtminstone 5 år inom IT-branschen där du skaffat dig goda kunskaper i serverdrift, nätverk och Azure AD. Du vet hur man administrerar SharePoint och Teams och har kunskap i felsökning av Microsoft 365.Har du dessutom bra koll på säkerhet och är mer än måttligt bekväm i SCCM är det är stort plus.
Personliga egenskaper
Är du en öppensinnad person som älskar att utvecklas, vill vara med och påverka din arbetsplats och tycker om att ha roligt? Perfekt! Då kommer du nämligen stortrivas på Avanix.
Intresserad av tjänsten?
A

Avanix - Mölndal

www.avanix.se

Jobba på Avanix

Grundarna Staffan och Henrik berättar hur det är att jobba på Avanix!

Hållbarhet

Miljöval
Medarbetarna kör elbilar, och tåg prioriteras vid resor inom landet. Källsortering sker i den mån det är möjligt.Man använder sig främst av produkter från Microsoft, en verksamhet som är koldioxidneutral och satsar på att bli koldioxidnegativt år 2030. Avanix har även ett tätt samarbete med Vägen ut!-kooperativet. Tillsammans har de skapat IT-företaget Vägen ut! Aspektra, som återvinner datorer och annan utrustning. Målsättningen är att bidra till en cirkulär ekonomi.
Mångfald
I dagsläget består Avanix av fyra medarbetare där samtliga är män. I takt med att företaget växer är målet att få en större mix av både män och kvinnor samt blandade nationaliteter.
Samhällsnytta
Avanix har för avsikt att bidra med samhällsnytta och ökad hållbarhet i samhället genom att vara med och starta och driva sociala företag.Tillsammans med Vägen ut!-kooperativet driver man IT-företaget Aspektra som ger unga vuxna med diagnoser inom autismspektrat en chans att komma ut i samhälle och arbetslivet. Dessa erbjuds arbetsträning och även anställning i företaget.

Personlig utveckling

Avanix jobbar aktivt med personlig utveckling och erbjuder medarbetare månatliga RAK-samtal (RAK=Resultat, Aktivitet, Kunskap). Här går man igenom den anställdes kompetens och resultat och ser till att tillgodose utvecklingsbehov genom interna och externa utbildningar. Avanix har också som mål att vid 2025 rankas som en av Sveriges bästa arbetsgivare (Great Place to Work).

Arbetsplatsen

 Avanix kontor
Avanix kontor ligger på Ålegårdsgatan 5 i ett mindre industriområde strax söder om Mölndal Centrum. Här sitter samtliga 4 anställda i en modern lokal med mötesrum, köksdel och större gemensamma ytor. I samma byggnad sitter även Avanix nära samarbetspartner Vägen ut!-kooperativet.Kontoret nås enklast med bil men för dig som gärna åker kollektivt går det även bra att ta sig hit med buss. Närmaste busshållplats ligger bara några hundra meter bort och därifrån kan du ta dig in till Mölndal Centrum på ca 15 minuter. Från Mölndal tar du dig enkelt vidare in till Göteborg eller andra delar av stan med buss, spårvagn eller pendeltåg.
Ej aktiv
Denna tjänst är inte möjlig att söka nu