Senior servertekniker

Logotyp Avanix

Avanix

IT-tjänsterwww.avanix.se
Mölndal, Ålegårdsgatan 5 • 0-1 distansdagar
Mölndal, Ålegårdsgatan 5
0-1 distansdagar
Framtida intresse
Rekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.

Jobba på Avanix

Grundarna Staffan och Henrik berättar hur det är att jobba på Avanix!

Hållbarhet

Miljöval
Medarbetarna kör elbilar, och tåg prioriteras vid resor inom landet. Källsortering sker i den mån det är möjligt.
Man använder sig främst av produkter från Microsoft, en verksamhet som är koldioxidneutral och satsar på att bli koldioxidnegativt år 2030.
 
Avanix har även ett tätt samarbete med Vägen ut!-kooperativet. Tillsammans har de skapat IT-företaget Vägen ut! Aspektra, som återvinner datorer och annan utrustning. Målsättningen är att bidra till en cirkulär ekonomi.
Mångfald
I dagsläget består Avanix av fyra medarbetare där samtliga är män. I takt med att företaget växer är målet att få en större mix av både män och kvinnor samt blandade nationaliteter.
Samhällsnytta
Avanix har för avsikt att bidra med samhällsnytta och ökad hållbarhet i samhället genom att vara med och starta och driva sociala företag.
Tillsammans med Vägen ut!-kooperativet driver man IT-företaget Aspektra som ger unga vuxna med diagnoser inom autismspektrat en chans att komma ut i samhälle och arbetslivet. Dessa erbjuds arbetsträning och även anställning i företaget.

Personlig utveckling

Avanix jobbar aktivt med personlig utveckling och erbjuder medarbetare månatliga RAK-samtal (RAK=Resultat, Aktivitet, Kunskap). Här går man igenom den anställdes kompetens och resultat och ser till att tillgodose utvecklingsbehov genom interna och externa utbildningar. Avanix har också som mål att vid 2025 rankas som en av Sveriges bästa arbetsgivare (Great Place to Work).

Kontoret

 Avanix kontor
Avanix kontor ligger på Ålegårdsgatan 5 i ett mindre industriområde strax söder om Mölndal Centrum. Här sitter samtliga 4 anställda i en modern lokal med mötesrum, köksdel och större gemensamma ytor. I samma byggnad sitter även Avanix nära samarbetspartner Vägen ut!-kooperativet.

Kontoret nås enklast med bil men för dig som gärna åker kollektivt går det även bra att ta sig hit med buss. Närmaste busshållplats ligger bara några hundra meter bort och därifrån kan du ta dig in till Mölndal Centrum på ca 15 minuter. Från Mölndal tar du dig enkelt vidare in till Göteborg eller andra delar av stan med buss, spårvagn eller pendeltåg.
Framtida intresse
Rekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.