Job listing cover image

IT-Supporttekniker till bolag inom AI och IT

A

Aixia

IT-tjänster och IT-konsulttjänsterSe andra roller på Aixia
Mölndal, Taljegårdsgatan 11 • 1-4 distansdagar
Bevaka tjänstRekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.
Är du en proaktiv IT-Supporttekniker med förkärlek till Microsoft? Bli en del av en dynamisk och inspirerande arbetsplats med stora möjligheter till karriärutveckling.
Aixia består av ett team specialister engagerade i att bygga en bättre digital framtid. Genom vår expertis inom AI, klienthantering, hosting och digital transformation, erbjuder vi lösningar som ger konkret affärsnytta. Nu söker vi en junior IT-supporttekniker med förmågan att arbeta i en snabbt föränderlig miljö. Kanske är det dig vi letar efter?

Ditt jobb på Aixia

Team

Team member
Martin
IT-support
Team member
Emir
IT-support
Candidate
Du?
IT-Support-tekniker
Team member
Ulf
Support Specialist
Som IT-supporttekniker hos oss kommer du att erbjuda förstklassig teknisk support till användare genom telefon, e-post och fjärrstyrning. Framförallt handlar det om att stötta den interna organisationen, men du är också öppen för att delta i konsultuppdrag hos våra externa kunder.Dina huvuduppgifter inkluderar att diagnostisera och lösa tekniska problem för att minimera driftstörningar. Du ansvarar för installation och konfiguration av hårdvara och mjukvara och hanterar användarkonton och tillgångsbehörigheter. Även dokumentation och rapportering av incidenter och lösningar ingår i arbetet.Du jobbar i supportteamet där du gör sällskap med kollegor som Ulf, Emir och Martin.På Aixia får du inte bara jobba med det senaste inom AI och IT, utan du blir också en del av en gemenskap där dina drömmar och ambitioner tas på allvar. Vi är en modern arbetsplats med flexibelt arbetssätt. Här jobbar du utifrån dina premisser men vi ser till att det är roligt att komma in till kontoret.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
För att trivas i rollen behöver du ha relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet inom IT-support. Du har kunskaper inom Windows-operativsystem och Office-paketet samt grundläggande förståelse för nätverk och hårdvaruproblem. Du har körkort B och vi ser också att du har lätt för att kommunicera på både svenska och engelska.
Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du är proaktiv och självständig i din problemlösning och att du trivs i en snabbt föränderlig miljö. Du är kommunikativ med ett starkt fokus på service och drivs av att hitta lösningar och att skapa nöjda användare och kunder.
Intresserad av tjänsten?
A

Aixia - Mölndal

www.aixia.se/

Personlig utveckling

Aixia har en tydlig inriktning på personlig utveckling och är en perfekt plats att bygga ditt cv på. Varje månad arrangeras en "Learn and Get Lunch" , där medarbetare får en kostnadsfri lunch samtidigt som de deltar i utbildningssessioner inom kommunikation, försäljning, konsultmetodik och företagskultur. Syftet är att förbättra anställdas kompetenser både som konsulter och kollegor. Som anställd hos oss har du två fasta utvecklingssamtal per år. Då sätter vi personliga och professionella mål, både på kort och lång sikt. Dessa mål följs upp sex månader senare för att säkerställa din fortsatta utveckling hos oss.

Det här sticker ut med oss

På Aixia bryter vi ny mark inom AI och skapar lösningar som ger verklig affärsnytta. Ett exempel på detta är vårt samarbete med hantverksbryggeriet Ocean. Med hjälp av AI skapade vi ”Yes AI Can”, en folköl på 2,8%. Ölen är resultatet av en kombination av Oceanbryggeriets kompletta receptarkiv och detaljerad försäljningsdata för varje ölsort. Även etiketten är AI-designad, inspirerad av tidigare etiketter. Projektet visar på AI:s mångsidighet och hur det kan revolutionera även traditionella områden som ölbryggning.

Arbetsplatsen

Du hittar Aixias kontor på Taljegårdsgatan 11 i Mölndal, som är beläget i området Åbro. Kontoret har en blandning av separata kontorsrum och öppna kontorslandskap. Det är ett bra läge med närhet till trafikleder, kollektivtrafik och restauranger. Fastigheten har nära till både E6 och Söderleden, samt goda allmänna kommunikationer och gång- och cykelvägar. Du som tar bilen har parkeringsmöjligheter alldeles utanför dörren.
Bevaka tjänstRekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.