Job listing cover image

IAM-specialist till Göteborgsbaserat Cybersäkerhetsföretag

B

Born Digital

Konsultbolag inom säkerhetSe andra roller på Born Digital
Göteborg, Västra Hamngatan 11 • 0-5 distansdagar
Anmäl intresse senast30 augusti 2024Intresserad av tjänsten? Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Jimmie CarlingBorn Digital
0703886004
Bli en del av Born Digitals Cybersäkerhetssatsning och bidra till att höja våra kunders säkerhetsförmågor inom identitet- och åtkomsthantering. Vi söker IAM-specialister med passion för identitets- och åtkomsthantering med förmågan att lösa problem. Nu finns möjligheten att ta nästa steg på din säkerhetsresa.
Born Digital lanserar ett nytt bolag, med visionen att skapa ett unikt företag inom Cybersäkerhet. Vi strävar efter att bygga ett företag som är utformat och utvecklat av säkerhetskonsulter för säkerhetskonsulter, med målet att leverera högsta möjliga värde till våra kunder. Om du vill vara med från början och lägga grunden till en arbetsplats som strävar efter att vara en ledande plats för Cybersäkerhetskonsulter, är detta möjligheten du har väntat på. Du kommer att ansluta dig till en grupp kompetenta och engagerade individer med en gemensam önskan och drivkraft att göra skillnad. Du kommer också att ha möjlighet att aktivt bidra till att forma företagets framtid.

Ditt jobb på Born Digital

Team

Team member
Kalle
Info.säk.specialist
Candidate
Du?
IAM-specialist
Team member
Liza
IT-säkerhetsanalytiker
Som IAM-specialist på Born Digital kommer du att ha regelbunden kontakt med våra kunder angående frågor inom IGA/PAM. I rollen kommer du att vara ansvarig för att hantera kundens digitala identiteter och behörigheter. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera att samla in krav, designa, integrera och implementera. Du kommer också att ha en viktig roll som strategisk rådgivare för kunden inom IAM-området. Du kommer att arbeta antingen självständigt eller i team med andra konsulter, alltid med stöd från erfarna kollegor. Antalet dagar du jobbar på distans kan variera och bestäms beroende på kunduppdrag.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
För att lyckas i rollen som IAM-specialist är kompetens inom IT-säkerhet centralt. Kunskaper i engelska och svenska är också viktiga. Programmering är också en viktig del av jobbet.
Personliga egenskaper
Hos Born Digital får du möjlighet att vara en del av ett team av branschens skarpaste hjärnor och största hjärtan. Vi söker en kommunikativ, positiv och problemlösande person som är teamorienterad. Här får du chansen att utvecklas både personligt och tekniskt, samtidigt som du bidrar till att göra det svåra enkelt för våra kunder. Välkommen till ett företag där du trivs, utvecklas och mår bra som konsult.
Intresserad av tjänsten?
B

Born Digital - Göteborg

borndigital.se

Arbetsplatsen

Västra Hamngatan 11 i Göteborg ligger i hjärtat av staden, nära kanalen och historiska byggnader. Ett livligt område med restauranger, butiker och kultur.
Anmäl intresse senast30 augusti 2024Intresserad av tjänsten? Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Jimmie CarlingBorn Digital
0703886004