Job listing cover image

Informationssäkerhetsspecialist till bolag inom cybersäkerhet

Z

Zacco Digital Trust

CybertjänsterSe andra roller på Zacco Digital Trust
Göteborg, Theres Svenssons gata 13 • 0-2 distansdagar
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Gustav ZellmanMereo Talent
031-363 27 86
Erfaren säkerhetsspecialist som vill tackla morgondagens utmaningar inom cybersäkerhet. Arbeta tillsammans med kompetensstarka kollegor mot det gemensamma målet att göra Zacco Digital Trust till Europas främsta cybersäkerhetspartner.
Oavsett om du brinner för teknisk säkerhet eller känner dig mer vass på informationssäkerhet finns det plats för dig hos Zacco DigitalTrust. Säkerhet är den röda tråden som binder dig och teamet samman när ni med erfarenheter, engagemang och ett genuint teknikintresse skapar stort värde för företagets kunder – både hos små startups och stora internationella bolag.

Ditt jobb på Zacco Digital Trust

Team

Team member
Ola
Director Secure Development & Cybersecurity
Team member
Miriam
Security & Software consultant
Candidate
Du?
Informations- säkerhetsspecialist
Team member
Emil
Security & Software consultant
Ditt primära ansvar blir att försäkra sig om kunds säkerhet genom att tidigt upptäcka och vidare förhindra säkerhets- och integritetsintrång. Det gör du antingen genom riskanalys och rådgivning eller incident response och penetrationstestning.Du blir en del av litet team som är med och styr på en stor och stabil plattform.Du kommer jobba nära utvecklare och nischade säkerhetsexperter som trivs bra ihop och lär sig av varandras erfarenheter och kunskaper. Ola, Miriam och Emil blir dina närmaste kollegor men du kommer också jobba med andra konsulter med liknande kompetenser som du.Distansdagar för den här tjänsten varierar beroende på kund och uppdrag. I vissa fall har du möjlighet att jobba hemifrån flera dagar i veckan och i andra fall krävs arbete helt på plats.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
Den här rollen passar dig som har jobbat med informationssäkerhet som till exempel riskanalys, rådgivning eller säkerhetsstrategi. Eller dig med erfarenhet av teknisk säkerhet inom exempelvis red teaming, incident response, penetrationstestning.
Personliga egenskaper
Hos Zacco bottnar alla i ett genuint teknikintresse och trivs med att umgås och göra saker tillsammans, både på och utanför jobbet. Så identifierar du dig med egenskaper som sympatisk och hjälpsam i ditt arbete och med en positiv och social persona privat blir du en perfekt match med resten av gänget på Zacco.
Intresserad av tjänsten?
Z

Zacco Digital Trust - Göteborg

zaccodigitaltrust.com

Jobba på Zacco Digital Trust

Utvecklarna Emil och Miriam berättar hur det är att jobba på Zacco Digital Trust!

Hållbarhet

Miljöval
Zacco Digital Trust är inte helt klimatneutrala men jobbar för att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Vi engagerar oss i hållbarhet inom flera områden som miljöhänsyn, socialt och ekonomiskt ansvar samt affärsetik. Dessutom försöker vi minimera energi och vattenanvändningen i våra kontorsbyggnader, fordon och processer genom att bevara försörjning och minimera förbrukning av naturresurser. Utöver detta jobbar vi aktivt med att källsortera och minimera vårt avfall och genom att återanvända eller återvinna så mycket som möjligt. Även inköp av produkter och tjänster till företaget görs med minsta möjliga påverkan på miljön.
Mångfald
I dagsläget består Zacco Digital Trust till stor del av män, vilket vi tycker är tråkigt men nästintill oundvikligt då bristen på tjejer inom techbranschen är stor. Kontoret i sin helhet har dock en större bredd av kvinnor och män, cirka 50/50.

Personlig utveckling

På Zacco har vi ett grundprogram för kompetensutveckling för alla anställda. Här kan du välja ett eget spår baserat på hur du vill vidareutveckla dig inom ditt arbete. Då teknikområdet rör sig snabbt framåt behöver vi jobba aktivt med kompetensutveckling för att inte hamna efter. Därför har vi gemensamma tillfällen med kompetensutveckling där medarbetare samlas kring aktuella ämnen och tekniker. Det kan till exempel handla om att jämföra olika cloud-teknologier, verktyg, standarder, sårbarheter eller trender inom cybercrime. Alla medarbetare hos Zacco arbetar också utifrån en individuell utvecklingsplan som bygger på var individen befinner sig och vilka ambitioner man har att ta sig framåt. För att underlätta arbetsprocesserna och skapa förutsättningar för alla att göra ett bra jobb är vi också noga med att sammanföra juniora kompetenser med mer seniora konsulter på samma uppdrag.

Det här sticker ut med oss

Har du inte bara teknik i blodet utan också ett gediget sportintresse? Då kan du glädjas åt att det finns flera likasinnade bland dina nya kollegor på Zacco. Här åker vi årligen på resor med aktiviteter som kajakpaddling, mountainbike, golf och skidåkning i form av vasastafetten, så se till att jobba upp konditionen ordentligt innan du börjar (om du vill såklart).

Arbetsplatsen

Kontoret Zacco Digital Trust
Du hittar vårt kontor på Theres Svenssons gata 13 på Lindholmen. Här på våning fyra och fem sitter cirka 70 anställda som jobbar som patentingenjörer, varumärkesjurister, systemutvecklare och cybersäkerhetskonsulter. Kontoret är ett öppet landskap med hemtrevlig känsla och stora fönster som bjuder på både ljusinsläpp och utsikt över vattnet. Dessutom finns det en stor balkong som är populär under både lunchen och efter works.Du kan ta dig till kontoret med bil, buss eller cykel, men också med båt. Området runt omkring kontoret bjuder på flera trevliga lunchrestauranger och caféer. Här är våra favoriter Dirty Dough och Kooperativet, som är Lindholmens egna foodmarket.
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Gustav ZellmanMereo Talent
031-363 27 86