Informationssäkerhetsspecialist till bolag inom cybersäkerhet

Logotyp Zacco Digital Trust

Zacco Digital Trust

Cybertjänster
Se andra roller på Zacco Digital Trust
Göteborg, Theres Svenssons gata 13 • 0-2 distansdagar
Göteborg, Theres Svenssons gata 13
0-2 distansdagar
Prioriterad ansökan
Då företaget är i direkt behov av denna kompetens hanteras ansökan omgående utan urvalsprocess. Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Erfaren säkerhetsspecialist som vill tackla morgondagens utmaningar inom cybersäkerhet. Arbeta tillsammans med kompetensstarka kollegor mot det gemensamma målet att göra Zacco Digital Trust till Europas främsta cybersäkerhetspartner.
Oavsett om du brinner för teknisk säkerhet eller känner dig mer vass på informationssäkerhet finns det plats för dig hos Zacco DigitalTrust. Säkerhet är den röda tråden som binder dig och teamet samman när ni med erfarenheter, engagemang och ett genuint teknikintresse skapar stort värde för företagets kunder – både hos små startups och stora internationella bolag.

Ditt jobb på Zacco Digital Trust

Arbetsteamet Zacco Digital Trust
Ditt primära ansvar blir att försäkra kunders säkerhet genom att tidigt upptäcka och vidare förhindra säkerhets- och integritetsintrång. Det gör du antingen genom riskanalys och rådgivning eller incident response och penetrationstestning.

Du blir en del av litet team som är med och styr på en stor och stabil plattform. Du kommer jobba nära utvecklare och nischade säkerhetsexperter som trivs bra ihop och lär sig av varandras erfarenheter och kunskaper. Ola, Miriam och Emil blir dina närmaste kollegor men du kommer också jobba med andra konsulter med liknande kompetenser som du. 

Distansdagar för den här tjänsten varierar beroende på kund och uppdrag. I vissa fall har du möjlighet att jobba hemifrån flera dagar i veckan och i andra fall krävs arbete helt på plats. 

Det här sticker ut med oss

Zacco Digital Trust paddlar kajak
Det bästa av två världar
Har du inte bara teknik i blodet utan kanske också ett gediget sportintresse? Då kan du glädjas åt att det finns flera likasinnade bland dina nya kollegor på Zacco. Här åker de årligen på spännande resor med aktiviteter som kajakpaddling, mountainbike, golf och skidåkning i form av vasastafetten på schemat, så se till att jobba upp konditionen ordentligt innan du börjar.

Förmåner

Frukost
Zacco bjuder på frukost på onsdagar och fredagar.
Frukt
För den som är sugen finns det alltid frukt tillgängligt på kontoret.
Försäkring
Du som anställd är försäkrad enligt kollektivavtal och täcks av en ansvarsförsäkring. 
Mentorskap
Som nyanställd får du en utpekad mentor som stöttar dig under den första tiden på företaget.
Parkering
Zacco har ingen egen parkering i anslutning till kontoret men det finns gott om parkeringar i närområdet.
Cykelparkering
För den som cyklar till jobbet finns det ett bra cykelgarage under kontorshuset. 
Kollektivavtal
Zacco Digital Trust är kollektivanslutna via Almega Tjänsteföretagen och Unionen/Akademiförbunden.
Utbildningsplan
Som nyanställd genomgår du ett 2 veckors onboarding program. Efter det tas en individuell kompetensutvecklingsplan fram där du i samråd med närmsta chef sätter ambitionsnivån och framtida mål.
Friskvårdsbidrag
Hos Zacco får du 5000 kr i friskvårdsbidrag.
Träning på jobbet
Gänget på Zacco gör flera sportsliga aktiviteter ihop, som paddel, mountainbike och vasastafetten.
Dusch på kontoret
På kontoret finns det både dusch och omklädningsmöjligheter. 

Du som söker

Kompetenser
Den här rollen passar dig som har jobbat med informationssäkerhet som till exempel riskanalys, rådgivning eller säkerhetsstrategi. Eller dig med erfarenhet av teknisk säkerhet inom exempelvis red teaming, incident response, penetrationstestning.
Personliga egenskaper
Hos Zacco bottnar alla i ett genuint teknikintresse och trivs med att umgås och göra saker tillsammans, både på och utanför jobbet. Så identifierar du dig med egenskaper som sympatisk och hjälpsam i ditt arbete och med en positiv och social persona privat blir du en perfekt match med resten av gänget på Zacco.
Passar du på beskrivningen men det är någonting du undrar? Vi hjälper dig!
Logotyp Zacco Digital Trust

Zacco Digital Trust - Göteborg

zaccodigitaltrust.com

Jobba på Zacco Digital Trust

Utvecklarna Emil och Miriam berättar hur det är att jobba på Zacco Digital Trust!

Hållbarhet

Miljöval
Zacco Digital Trust är inte helt klimatneutrala men arbetar för att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Detta genom att engagera sig i hållbarhet på flera olika områden, som miljöhänsyn, socialt och ekonomiskt ansvar samt affärsetik. Dessutom försöker de minimera energi och vattenanvändningen i deras kontorsbyggnader, fordon och processer genom att bevara försörjning och minimera förbrukning av naturresurser. 

Utöver detta jobbar det aktivt med att källsortera och minimera sitt avfall och att återanvända eller återvinna så mycket som möjligt. Även inköp av produkter och tjänster till företaget görs med minsta möjliga påverkan på miljön.
Mångfald
I dagsläget består Zacco Digital Trust till stor majoritet av män, något som man tycker är tråkigt men som är nästintill oundvikligt då bristen på tjejer inom tech branschen är stor. Kontoret i sin helhet har dock en större bredd av kvinnor och män, ca 50/50, då flera av företagets jurister, patentingenjörer och paralegals är kvinnor. Blandningen av kön men även åldrar och erfarenhet på företaget är något de anställda ser som både rolig och givande för arbetet.

Personlig utveckling

Hos Zacco har de ett grundprogram kring kompetensutveckling som fungerar som en gemensam kärna för alla anställda. Utifrån den kärnan kan man välja ett eget spår baserat på hur man vill vidareutveckla sig inom sitt arbete. Då teknikområdet rör sig snabbt framåt behöver man jobba aktivt med kompetensutveckling för att inte hamna efter. På Digital Trust tillämpas detta genom gemensamma kompetensutvecklingstillfällen där alla samlas kring aktuella ämnen och tekniker. Det kan t.ex. handla om att jämföra olika cloud-teknologier, verktyg, standarder, sårbarheter eller trender inom cyber crime.

Alla medarbetare hos Zacco arbetar också utifrån en individuell utvecklingsplan som bygger på var individen befinner sig och vilka ambitioner man har att ta sig framåt. Alla initiativ kring kompetensutveckling uppmuntras och de försöker tillgodose alla behov, så länge det ligger i linje med medarbetarens strävan att utöka sin verktygslåda och bli en bättre konsult.

För att underlätta arbetsprocesserna och skapa förutsättningar för alla att göra ett bra jobb är Zaccos ambition är att samlokalisera juniora kompetenser med mer seniora konsulter på samma uppdrag, för att få stöttning och för att tillsammans leverera ett större värde till kunderna.

Kontoret

Zaccos skylt på taket
Zacco Digital Trust har sitt Göteborgskontor på Theres Svenssons gata 13 på Lindholmen. Här, på våning fyra och fem, sitter ca 70 stycken anställda som jobbar som patentingenjörer, varumärkesjurister, systemutvecklare och cybersäkerhetskonsulter. Kontoret är ett öppet landskap med hemtrevlig känsla och stora fönster som bjuder på både ljusinsläpp och trevlig utsikt över vattnet. Dessutom finns en stor balkong som är populär under både lunchen och kontors AWs.

Till kontoret kan man ta sig med bil, buss eller cykel, men också med båt. Färjorna tar dig över till stan på 5 minuter och vidare därifrån tar du dig smidigt till andra delar av stan. Området runt omkring kontoret bjuder på flera trevliga lunchrestauranger och caféer, några favoriter hos Zacco gänget är Dirty Dough och Kooperativet, Lindholmens egna foodmarket.
Prioriterad ansökan
Då företaget är i direkt behov av denna kompetens hanteras ansökan omgående utan urvalsprocess. Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.