Industriell verksamhetsutvecklare till innovativt IT-företag

Logotyp Prevas

Prevas

IT-tjänster
Se andra roller på Prevas
Aktiva miljöval
Göteborg, Mårten Krakowgatan 2 • 0-3 distansdagar
Göteborg, Mårten Krakowgatan 2
0-3 distansdagar
Prioriterad ansökan
Då företaget är i direkt behov av denna kompetens hanteras ansökan omgående utan urvalsprocess. Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Teknikintresserad verksamhetsutvecklare till företag i teknisk framkant. På Prevas blir du del av ett familjärt gäng som varvar hållbart förbättringsarbete med ett och annat yinyoga-pass.
Prevas är företaget som med hög teknisk kompetens och stor påhittighet hjälper kunder i behov av att effektivisera och automatisera sin verksamhet. Här bidrar man med lösningar som skapar positiva effekter för människor, samhälle och miljö. Nu söker Prevas dig med ett genuint intresse för både människa och teknik och som vill vara bryggan däremellan. 

Ditt jobb på Prevas

Arbetsteam Prevas
På Prevas jobbar man ofta i projektform och dessa kan variera i både inriktning och storlek. Arbetet utgår från kontoret i centrala Göteborg men kan också utföras hemifrån eller hos kund.

Du kommer jobba med industriella processer, där du agerar rådgivare och visar vägen för kunderna i deras effektivisering- och förbättringsarbete. Här mappar du kundens nuläge och börläge och hjälper dem att identifiera och implementera resan däremellan. Du projektleder och driver beslutade insatser – alltifrån lean initiativ till digitalisering- eller automatisering.

I rollen är det din metodik och ditt stora driv som blir ditt främsta redskap. Men också laget, där du backas upp av utvecklarkollegor som Olle, Martin och Robert. Här blir du del av en familjär atmosfär där alla bidrar med sin kunskap i en lärande miljö.

Det här sticker ut med oss

lådbilsrace
En kalender späckad med aktiviteter
Sugen på att varva arbete med något annorlunda? På Prevas satsas det stenhårt på hållbarhet, både vad gäller miljö och hälsa. Därför har man skapat en kalender full av aktiviteter som främjar just detta. Förutom månatlig yinyoga och diverse workshops har du också möjlighet att testa på en ny aktivitetet varje månad. Curling, kampsport och lådbilsrace är med på listan över tidigare aktiviteter och ger en hint om vad du kan förvänta dig under dessa prova på-arrangemang.

Förmåner

Försäkring
Som anställd hos Prevas täcks du av flera kollektivavtalade försäkringar som TFA , TGL, Tjänstereseförsäkring, Sjukförsäkring samt en gratis gruppförsäkring de första 12 månaderna av anställningen.
Mentorskap
Mentorskap är en naturlig del i introduktionsprogrammet för alla medarbetare hos Prevas.
Cykelparkering
För dig som cyklar till kontoret finns det massor av parkeringar precis utanför kontoret.
Laddstolpe för elbil
Möjligheten att ladda sin elbil finns på den allmän parkering utanför kontoret.
Kollektivavtal
Prevas är kollektivanslutna.
Utbildningsplan
Hos Prevas tillämpar de personliga utbildningsplaner med utgångspunkt från individen och dess behov. Eventuella utbildningskostnader, vid exempelvis webbaserade utbildningar, betalas av företaget.
Friskvårdsbidrag
Hos Prevas får du ett friskvårdsbidrag på 4000 kr per år.
Träning på jobbet
På Prevas har de en egen Sports academy där de tillsammans provar på nya sporter och aktiviteter utanför jobbet ca 2 gånger per kvartal.

Du som söker

Kompetenser
För att passa i rollen som industriell verksamhetsutvecklare bör du vara civil- eller högskoleingenjör i grunden och komma med en yrkesbakgrund inom IT. Man ser helst att du har en vana att leda team i både tidiga och sena implementationsskeden. Kanske har du också erfarenhet av arbete inom industriellt förbättringsarbete.
Personliga egenskaper
Som person får du gärna vara lyhörd och strukturerad. Det är bra om du har du lätt för att kommunicera och interagera med andra. Din nyfikenhet och ditt genuina intresse för teknik gör dig både engagerad och lösningsorienterad. Precis som kollegorna på Prevas delar du gladeligen med dig av din kunskap och erfarenhet.
Passar du på beskrivningen men det är någonting du undrar? Vi hjälper dig!
Logotyp Prevas

Prevas - Göteborg

prevas.se

Jobba på Prevas

Hållbarhet

Miljöval
Prevas källsorterar sitt avfall på kontoret och reser först och främst med tåg när resor behövs. De har också ett miljötänk vid inköp av produkter och tjänster till kontoret men även till konferenser, events och personaltillställningar.

Hållbarhet är den röda tråden i allt Prevas gör, och även om de små medlen är viktiga sker Prevas riktiga hållbarhetsarbete genom det arbete de gör ute hos sina kunder. Både interna och externa arbeten görs i samspel med deras egen hållbarhetskalender där olika månader har olika temaområden som speglar ett eller flera av FNs mål i agenda 2030. Det handlar bland annat om minskad miljöpåverkan, social hälsa, cirkulära samhällen, jämnställdhet och överkomsumtion av jordens rersurser.
Mångfald
I dagsläget är ca en fjärdedel av Prevas anställda kvinnor men man jobbar aktivt på flera sätt för att höja den siffran, inte bara på det egna företaget men också i branschen i stort. Bland annat engagerar de sig i olika female networking konferenser och sponsrar en middag, som hålls av Chalmers, för unga kvinnliga ingenjörer. Man jobbar även med att öka den en etnicitetiska mångfalden inom företaget då det ses som en viktig punkt där det i dagsläget finns möjligheter till förbättring.

Personlig utveckling

Personlig utveckling är en viktig fråga för Prevas och något man löpande följer upp med medarbetarna. De ser gärna att deras anställda ligger i framkant i olika kompetenser varför utveckling blir en viktig del av arbetet. Alla anställda på företaget får individuella utvecklingsplaner där stora möjligheter till utveckling finns. Prevas samarbetar bland annat med olika digitala plattformar, utbildningar och även universitet, som exempelvis Harward Online training, för att öka utvecklingsmöjligheterna. Vidare anser dem det viktigt att anställda drar nytta av sitt nätverk för att vidareutvecklas i sitt arbete. Därför jobbar de med learning lunches där både medarbetare och externa experter bidrar med kunskap över en lunch.

Prevas jobbar efter en konsulttriangeln där leverans, sälj och utveckling är de tre faktorer som hela tiden utvecklas i jämn takt med varandra för att skapa de bästa förutsättningarna för de anställda.

Även mentorskap är en viktigt fråga inom företaget och blir därmed en naturlig del i introduktionsprogrammet när det anställs nya personer. Hur mycket eller lite energi som läggs i mentorskapet beror på profilen på den anställde, men både juniorer eller seniorer får det stöd de behöver för att lyckas.

Kontoret

Platinan Prevas
Prevas kontor ligger i den nybyggda Platinan, en samlingsplats för kontor, coworking och events, på Mårten Krakowgatan 2, precis intill Göteborgs centralstation. Här kommer Prevas husera på 13 våningen med fin utsikt över Göteborg och här kommer Prevas 50 anställda vara utspridda på 353 kvm öppet landskap med flera mötesrum och andra gemensamma ytor. Kontorets layout genomsyras av genomtänkta hållbara materialval och inredning där individen står i fokus, med moderna och flexibla attribut och fönster från golv till tak för maximalt ljusinsläpp.
Prioriterad ansökan
Då företaget är i direkt behov av denna kompetens hanteras ansökan omgående utan urvalsprocess. Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.