Job listing cover image

Hårdvarukonstruktör inom medicinteknik till medarbetarfokuserat bolag

V

Veprox

Ingenjörs- och teknikkonsultbolagSe andra roller på Veprox
Göteborg, Fiskhamnsgatan 10 • 0-2 distansdagar
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Gustav ZellmanMereo Talent
031-363 27 86
Är du en hårdvarukonstruktör med bakgrund inom medicinteknik? Bli en del av Veprox affärsområde Medical och bidra med lösningar som kan förändra livet för tusentals människor.
Veprox är ett teknikkonsultbolag som erbjuder tjänster inom produkt-, process- och produktionsutveckling. Tillsammans med våra kunder skapar vi hållbara lösningar för framtiden och kommande generationer. Vi söker nu flera hårdvarukonstruktörer med erfarenhet från att utveckla medicintekniska produkter.

Ditt jobb på Veprox

Team

Team member
Martin
Consultant Manager
Candidate
Du?
Hårdvarukonstruktör
Team member
Alexander
Consultant Manager
Team member
Gonzalo
Electronic Engineer
Team member
Mathias
Resident Engineer
Team member
Tove
Innovation Engineer
Vi på Veprox har en historik av att utveckla medicintekniska produkter, kirurgiska instrument och förpackningar åt våra kunder. Nu ser vi en ökad förfrågan på denna typ av utvecklingstjänster och lägger därför ännu större fokus på området.I din roll som hårdvarukonstruktör kommer du få ta fram både analog och digital elektronik. Här ansvarar du för att rita schema, välja komponenter och skapa tillhörande PCB-layout. Efter tillverkning av korten ser du till att de kommer igång och testas. Det är önskvärt att du även kan skriva egen firmware. Då produkterna oftast faller in under gällande medicintekniska direktiv och lagar är elsäkerhet och EMC-kompatibilitet en viktig del av arbetet. Dina konstruktioner bör därför vara utformade så att detta är med från start och verifiering hos certifierade testhus bör planeras in.Uppdragen utförs antingen in-house eller ute hos våra kunder där du ansvarar för konstruktion och tillhörande dokumentation samt testning. I ditt jobb som hårdvarukonstruktör kommer du att stöta på flera olika programvaror som Altium, Cadence Allegro och OrCAD.På Veprox gör du sällskap med kollegor som bland andra Gonzalo, Mathias och Tove. Vår arbetsplats lägger stor vikt vid att lära känna varje konsult och deras mål, med en ledning som verkligen bryr sig och tar tid för personliga relationer.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från att utveckla medicintekniska produkter. Det är en fördel om du har jobbat med antingen Altium, Cadence Allegro eller OrCAD.
Personliga egenskaper
Vi tror att du är en lösningsorienterad person som drivs av tanken på jobba med samhällsnyttiga produkter. Vi hoppas också att du delar vår värdegrund som är: "Vi finns här för dig", och som ligger i enlighet med vår mentalitet samt de tekniska lösningar som vi levererar.
Intresserad av tjänsten?
V

Veprox - Göteborg

www.veprox.se/

Personlig utveckling

Vi på Veprox arbetar med personlig utveckling genom årliga utvecklingssamtal och individuell uppföljning. Här går vi verkligen in för att förstå varje konsult; deras mål, bakgrund och vad de strävar efter i sin karriär. Vår inställning är att vi möjliggör utveckling, men drivet kommer från dig. Om du har specifika önskemål som en kurs eller att lära dig ett verktyg, så stödjer vi självklart det.

Det här sticker ut med oss

På Veprox är vi ett härligt gäng som sätter stort värde på våra konsulter och deras välmående. Vår ledningsstil är avspänd och jordnära där även VD:n är en del av teamet. Veprox medarbetarledda trivselgrupp står bakom våra månatliga aktiviteter och fixar allt ifrån familjevänliga evenemang som skridskoåkning och grillkvällar i Slottsskogen, till vår årliga "nytt års-fest" i januari, där vi samlas för att fira in det nya året tillsammans. Du kan också se framemot seminariekvällar (frivilligt såklart), och en gång om året arrangeras en pokerturnering med våra kunder för att stärka gemenskapen.

Arbetsplatsen

Veprox kontor ligger på Fiskhamnsgatan 10, i området Majorna i Göteborg. Här sitter vi i ett öppet kontorslandskap på våning 6 i en byggnad som bjuder på en fantastisk utsikt över vattnet. Med utsikt åt alla fyra väderstreck får kontoret gott om naturligt ljus.Många på kontoret föredrar att ta med egen mat eller hämta något från något av de närliggande lunchställena. Vi har också Café Majnabbe i samma byggnad och Fiskhamnen Lunch och Café bara några hundra meter bort – båda populära lunchställen bland oss på kontoret.För dig som åker kollektivt finns hållplatsen Chapmans Torg cirka sju minuters promenad från Veprox kontor. Du som tar bilen har möjlighet att hyra en plats på parkeringen utanför kontoret.
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Gustav ZellmanMereo Talent
031-363 27 86