Job listing cover image

Fullstackutvecklare

D

DotNet Mentor

IT-tjänsterSe andra roller på DotNet Mentor
Göteborg, Första Långgatan 22 • 0-3 distansdagar
Bevaka tjänstRekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.
Engagerad och träffsäker utvecklare till modernt techkonsultbolag. Med kunskaper i fullstackutveckling och med en vass pingisserve kan du bli en riktig stjärna hos DotNet Mentor.
DotNet Mentor är en kompetent och driftig konsultbyrå med expertis inom IT-arkitektur och systemutveckling som är på jakt efter flera duktiga fullstackutvecklare som vill bli en del av gänget. Kärnan är .Net men de har även massor av kunskap inom flera andra tekniker, så identifierar du dig som en riktigt guru inom teknik (och pingis såklart) har du hittat till rätt arbetsplats.
Hos DotNet Mentor kommer du få jobba med flera olika inhouse projekt som bland annat berör olika bokningssystem och bostadsbolag. Moderna tekniker som Java, React och C# är starkt integrerade i arbetet så känner du dig stark på dessa har du hamnat rätt. Tillsammans med de andra utvecklarna på får du ta dig an flera spännande inhouse projekt där du får chansen att utvecklas och lära av dina kollegor. Projekten sker ofta med återkommande kunder så ett dedikerat arbete och bra relationer är i fokus i stort sett allt som görs.Du blir en del av ett litet och nära team med kompetenta och duktiga kollegor med många års erfarenhet inom devops, .net och javascript. VD:n Mikael och ett härligt gäng utvecklare bestående av bland annat Victor R, William, Kristoffer, Viktor B och Eva-Lena, kommer välkomna dig till företaget. Förutom att dela med sig av sin kunskap kan du vara säker på att de kommer utmana dig på ett flertal pingismatcher på lunchrasten och kanske också bjuda dig på en öl på på afterskin under vinterns gemensamma skidresa.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
Den här tjänsten är lämplig för dig som har några års erfarenhet av utveckling och känner dig säker i tekniker som Java, React och C# Oavsett om du som utvecklare lutar mot frontend eller backend är det optimalt om ditt sikte är inställt på att bli en riktigt vass fullstack. 
Personliga egenskaper
Med en vilja att utvecklas i ditt arbete och söka och dela kunskap med dina kollegor bli du en match med gänget på DotNet Mentor. Har du också förmågan att sätta kunden i fokus och gillar att jobba för att skapa kundnytta kan rollen vara rätt för dig. 
Intresserad av tjänsten?
D

DotNet Mentor - Göteborg

dotnetmentor.se

Jobba på DotNet Mentor

Grundaren och utvecklaren Mikael berättar hur det är att jobba på DotNet Mentor!

Hållbarhet

Miljöval
På DotNet Mentor gör de aktiva miljöval genom att källsortera på kontoret, prioritera att bara använda sig av elbilar som företagsbilar och att göra sina resor med tåg i den mån det går.
Mångfald
I dagsläget är det majoriteten män som jobbar på DotNet Mentor men internt arbetas det aktivt med sökande av fler kvinnliga utvecklare som vill bli en del av företaget. Att höja andelen kvinnor som arbetar med programmering och utveckling är ett pågående arbete inom branschen och DotNet drar självklart sitt strå till stacken.

Personlig utveckling

Alla anställda på DotNet Mentor får den tid och utrymme som behövs för att kunna utvecklas i sitt arbete. Detta görs genom att man får läsa in sig på nya tekniker inför nya uppdrag och gå webbaserade utbildningar som bekostas av företaget. DotNet har också sedan länge använt sig av konceptet Google Fridays där det spenderar fredagarna med att blicka framåt och öppna upp fler möjligheter för att lära sig nya saker. Dessutom åker DotNet på olika utvecklarkonferenser runt om i världen, som Berlin, Island och New York, där syftet är att både utvecklas och lära sig men också att ha roligt tillsammans som team. Nyanställda på företaget tas väl hand om från start och får gå jämte och jobba nära ihop med seniora utvecklare för att lära sig och komma in på företaget. Här finns ingen stor press på att man själv skall leverera i projekten direkt utan man tar det i en bekväm takt där avstämningar görs regelbundet.

Arbetsplatsen

Dotnet mentor skylt
DotNet Mentors kontor ligger på 7:e våningen i ett kontorskomplex på Första Långgatan 22 i centrala Göteborg. Här sitter åtta anställda, som alla jobbar som utvecklare, i en ljus och luftig kontorslokal med fantastisk utsikt över både staden och Göteborgs hamn. De delar kontor med två andra företag och prioriterar att stämning och den gemensamma kontorskulturen är positiv och inkluderande. Närheten till Järntorget ger möjligheten till förbindelser med kollektivtrafiken över hela stan vilket gör det enkelt att ta sig till och från kontoret. Bara en gata ner ligger Andra Långgatan som är full med bra lunchrestauranger för ute luncher eller för att köpa med sig mat tillbaka till kontoret. Förutom de annars gemensamma frukostarna och luncherna spelas det en hel del pingismatcher under dagarna.
Bevaka tjänstRekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.