Job listing cover image

Engagerad fullstack-utvecklare till designdrivet företag

I

Intunio

Utveckling och digital designSe andra roller på Intunio
Göteborg, Korsgatan 24 • 0-2 distansdagar
Bevaka tjänstRekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.
Bli en del av Intunio och skapa intuitiva digitala upplevelser, som en kommunikativ och nyfiken fullstack-utvecklare i ett öppet, varmt och kreativt team.
Intunio är ett företag som arbetar med att hjälpa sina kunder att skapa vackra och användarvänliga produkter. Med en bred kompetens inom hela mjukvarustacken, från interaktionsdesign till visuell design och mjukvaruutveckling, använder vi tvärfunktionella team för att förverkliga kundens vision. Vi jobbar med både små startups och stora globala bolag, med projekt som drivs av att skapa bra upplevelser för slutanvändarna.

Ditt jobb på Intunio

Team

Team member
Ella
Utvecklare
Candidate
Du?
Fullstack
Team member
Sebastian
UX/UI-Designer
Team member
Konstantin
Utvecklare
Team member
Lova
UX/UI-Designer
Vi letar efter en person som har erfarenhet av både frontend- och backendutveckling och som har arbetat som utvecklare i minst ett par år. På Intunio arbetar vi mot både små och stora kunder in-house på vårt fantastiska kontor. Du kommer att få jobba i olika teknikstackar och både vara med och sätta upp projekt från grunden och komma in i projekt och produkter som redan är ute på marknaden. Vi värdesätter en god kommunikativ förmåga för att kunna samarbeta nära med både kollegor och kunder.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
Som fullstack-utvecklare hos Intunio är det viktigt att ha en bred kompetens inom både backend- och frontendutveckling. Exempel på verktyg och språk som kan vara relevanta är C#, React, molntjänster och mobil applikationsutveckling.
Personliga egenskaper
Vi söker efter en engagerad och kommunikativ kollega med en kreativ sida. Hos oss kommer du att få arbeta i en miljö som värdesätter innovation och samarbete. Vi uppmuntrar kontinuerligt lärande och personlig utveckling i en stöttande och prestigelös kultur.
Intresserad av tjänsten?
I

Intunio - Göteborg

intunio.se

Jobba på Intunio

Medgrundaren Tobias och utvecklaren Ella berättar om hur det är att jobba på Intunio!

Hållbarhet

Miljöval
Intunio är inte 100% klimatneutrala men arbetar i stor utsträckning med att påverka och bidra till en positiv förändring. De källsorterar, väljer ekologiska produkter, ser till att minimera matsvinn, gör medvetna val kopplat till produktköp och försöker i den mån det är möjlighet att arbeta proaktivt. Det klimatneutrala tänket genomsyras även i hur Intunio reser i tjänsten. De uppmuntrar till resor med kollektivtrafik eller med cykel, bland annat genom sin cykelförmån i samarbete med personalcyklar. Möten och konferenser som kräver resande görs i största mån med tåg för att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt.
Mångfald
Majoriteten av de anställda på Intunio är män men ca en tredjedel är kvinnor och tillsammans representerar de flera olika etniciteter. För att främja jämställdhet inom bolaget jobbar de aktivt med att skapa en diversifierad personalgrupp, exempelvis genom sättet de skriver och annonserar nya jobb.
Samhällsnytta
Intunio eftersträvar att vara en förebild för kunder, leverantörer och anställda på bolaget genom att kontinuerligt förbättra och utveckla arbetet kring hållbarhet och företagets sociala ansvar. Målsättningen är att aktivt jobba med kunder och projekt som förbättrar livet för individer eller samhället i stort.Intunio har också som mål att skapa event och mötersplatser där underrepresenterade personer inom tech kan mötas och stöttas av erfarna mentorer från olika delar inom techbranschen.

Personlig utveckling

I samtliga av Intunios projekt är målsättningen att jobba i upplägg där juniora och seniora anställda får jobba nära varandra. Anställningsstrategin har länge varit att anställa juniora personer med hög potential för att senare lära upp dem internt tillsammans med seniora kollegor och på så sätt få alla inblandade att utvecklas. En stor del av målsättningen är att personer på företaget ska få möjlighet att växa in i nya roller om önskan finns från deras sida. Flera utvecklare har under åren på Intunio gått från frontend/backend över till exempelvis UX och andra har gjort tvärtom och gått från design till utveckling. I dagsläget har fyra-fem personer på Intunio gjort denna resan och det finns goda möjligheter för fler att göra det samma.

Arbetsplatsen

Intunios kontor ligger i hjärtat av Göteborg i ett vackert sekelskifteshus på Korsgatan 24, precis intill knutpunkten Kungsportsplatsen. Det centrala läget gör det enkelt att ta sig till och från kontoret med både buss och spårvagn. På kontoret sitter 30 stycken anställda med flera olika arbetstitlar, bland annat utvecklare, designers, HR och CTO.Kontoret är nyrenoverat och uppbyggt som ett öppet landskap som sträcker sig över tre våningar. Renoveringen har bidragit med ett flertal fina konferens/mötesrum samt en “tyst kupé” för den som vill jobba helt ostört. Förutom det centrala läget och de fina vyerna över stan bjussar även kontoret på bland annat hängmattor, VR-hörna och vinkyl.Precis runt hörnet från kontoret ligger Kungstorget och stans fina saluhall med trevliga lunchställen och solsäkra AW spots. Gänget på Intunio äter ofta sin lunch tillsammans och de finns både de som har med sig lunchlåda hemifrån och de som rör sig ut på gatorna för att köpa med sig lunch tillbaka till kontoret.
Bevaka tjänstRekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.