Job listing cover image

Junior fullstack-utvecklare inom systemutveckling

D

DotNet Mentor

IT-tjänsterSe andra roller på DotNet Mentor
Göteborg, Första Långgatan 22 • 0-1 distansdagar
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Mikael EgnérDotNet Mentor
Bli en ambitiös fullstack-utvecklare hos DotNet Mentor, ett företag specialiserat på IT-arkitektur och systemutveckling. Här får du möjlighet att utveckla dina kunskaper inom .NET och webb-utveckling och arbeta med moderna teknologier och metoder.
DotNet Mentor är ett företag som arbetar med att erbjuda konsulttjänster inom IT-arkitektur och systemutveckling, med fokus på .NET och webb-utveckling. Genom att kombinera djupgående specialistkompetens med ett starkt engagemang för kundernas behov, skapar och underhåller de högkvalitativa mjukvaruprodukter som möter kundernas specifika krav.

Ditt jobb på DotNet Mentor

Team

Team member
Mikael
Backend-utvecklare
Team member
Andreas
Fullstack-utvecklare
Candidate
Du?
Fullstack-utvecklare
Team member
Tim
Fullstack-utvecklare
På DotNet Mentor kommer du att arbeta internt med olika projekt åt våra kunder. Vi kan garantera att du kommer att få en bred kunskap inom modern teknik. Exempel på projekt som du skulle kunna arbeta med inkluderar följande:-Bokningssystem för färjor och charterresor som använder sig av C#, React, MongoDB och AWS.-Bokningssystem för fastigheter som använder sig av Node, React, DynamoDB och AWS.-Underhållssystem för fastigheter som använder sig av Next och Postgres.Vi ser fram emot att få dig som en del av vårt team och hjälpa dig att utvecklas inom ditt område.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
För att trivas och lyckas i rollen som junior fullstack-utvecklare hos DotNet Mentor är det viktigaste att du brinner för utveckling. Vi vill att du har en viss grundläggande kunskap, men ändå viktigare är att du vill lära dig mera och tycker att utveckling är roligt. God svenska i tal och skrift är viktigt.
Personliga egenskaper
På DotNet Mentor får du möjlighet att utvecklas och växa i din roll som fullstack-utvecklare. Vi söker dig som är ambitiös, ansvarstagande och lösningsorienterad. Här får du den tid och det utrymme du behöver för att lära dig nya tekniker och utbildningar. Vi åker även på utvecklarkonferenser runt om i världen för att både utvecklas och ha roligt tillsammans som team. En av de kommande resorna som alla ska med på går till en React-konferens i Alicante i september. Som nyanställd får du möjlighet att jobba nära seniora utvecklare för att lära dig och komma in på företaget. Här finns ingen press på att du ska leverera direkt, utan vi tar det i en bekväm takt med regelbundna avstämningar.
Intresserad av tjänsten?
D

DotNet Mentor - Göteborg

dotnetmentor.se

Jobba på DotNet Mentor

Grundaren och utvecklaren Mikael berättar hur det är att jobba på DotNet Mentor!

Personlig utveckling

Alla anställda på DotNet Mentor får den tid och utrymme som behövs för att kunna utvecklas i sitt arbete. Detta görs genom att man får läsa in sig på nya tekniker inför nya uppdrag och gå webbaserade utbildningar som bekostas av företaget. DotNet Mentor har har regelbundna "knowledge share"-sessioner där vi delar med oss av erfarenheter. Dessutom åker DotNet på olika utvecklarkonferenser runt om i världen, som Berlin, Island och New York, där syftet är att både utvecklas och lära sig men också att ha roligt tillsammans som team. Nyanställda på företaget tas väl hand om från start och får gå jämte och jobba nära ihop med seniora utvecklare för att lära sig och komma in på företaget. Här finns ingen stor press på att man själv skall leverera i projekten direkt utan man tar det i en bekväm takt där avstämningar görs regelbundet.

Arbetsplatsen

Dotnet mentor skylt
DotNet Mentors kontor ligger på 7:e våningen i ett kontorskomplex på Första Långgatan 22 i centrala Göteborg. Här sitter åtta anställda, som alla jobbar som utvecklare, i en ljus och luftig kontorslokal med fantastisk utsikt över både staden och Göteborgs hamn. De delar kontor med två andra företag och prioriterar att stämning och den gemensamma kontorskulturen är positiv och inkluderande.Närheten till Järntorget ger möjligheten till förbindelser med kollektivtrafiken över hela stan vilket gör det enkelt att ta sig till och från kontoret. Bara en gata ner ligger Andra Långgatan som är full med bra lunchrestauranger för ute luncher eller för att köpa med sig mat tillbaka till kontoret. Förutom de annars gemensamma frukostarna och luncherna spelas det en hel del pingismatcher under dagarna.
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Mikael EgnérDotNet Mentor