Job listing cover image

Fullstackutvecklare med intresse för .NET till erfaret IT-bolag

S

Spinit

IT-tjänster och IT-konsulttjänster
Askim, Datavägen 2 • 0-2 distansdagar
Ej aktiv
Denna tjänst är inte möjlig att söka nu
Kunnig fullstackutvecklare med öga för C# som vill skapa effektiva digitala lösningar med maximal affärsnytta. Bli en del av ett varmt gäng som kombinerar sin kärlek för IT och systemutveckling med sin vilja att vara en arbetsplats som präglas av kunskap, kreativitet och öppenhet.
Spinit är ett hängivet konsultbolag inom IT och utveckling som kombinerar flera års erfarenhet med modern digital teknik för att skapa smarta skräddarsydda systemlösningar för olika verksamheter och användare. Nu letar de en nyfiken fullstackutvecklare som delar Spinits vision om att det absolut är möjligt att bygga IT-lösningar som är både hållbara och stabila utan att behöva kompromissa med vare sig kvalitet eller personlig hälsa.
Som fullstackutvecklare hos Spinit kommer du jobba med allt från nyutveckling till vidareutveckling i flera faser av applikationscykeln. Här prioriterar man att anpassa arbetet så rätt person placeras på rätt plats och där får möjlighet att jobba med rätt verktyg för ändamålet. Mycket av det Spinit gör är baserat på Microsoft-miljöer som C# .NET, Microsoft Azure, Azure Service Buss och inom JavaScript jobbar de primärt med React.js. Det är inte heller omöjligt att du kommer stöta på även Kubernetes och Microtjänster.Hos Spinit har du stor frihet att bestämma över din arbetstid och flextid så länge det fungerar med de projekt, uppgifter och team du sitter med. Du kommer att jobba nära flera utvecklarkollegor och annan inhousekompetens men även tillsammans med externa utvecklings- och designpartners. När du börjar kommer du ingå i ett team tillsammans med utvecklarna ,Claudia, Ari, Filip och Simon samt UX designern Emilia och Customer team lead Elin.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
För att platsa i den här rollen bör du ha högskole- eller universitetsutbildning inom systemutveckling samt ha jobbat minst 5 år som utvecklare inom .NET. Har du dessutom gjort dig bekväm med exempelvis React.js, Node.js eller andra frontendspråk är detta ett plus i kanten.
Personliga egenskaper
Spinit strävar alltid efter att vara en öppen, ärlig och motiverande arbetsplats där alla har lika stort värde, så för att komma bra in gänget är det bra om du har liknande värderingar och trivs i en arbetsgrupp där man hjälper och stöttar varandra. Har du dessutom ett genuint intresse för teknik och en vilja att utvecklas i dig själv men också tillsammans med bolaget har du kommit till rätt plats.
Intresserad av tjänsten?
S

Spinit - Sisjön

spinit.se

Jobba på Spinit

Utvecklaren Ari och UX-designern Emilia berättar hur det är att jobba på Spinit!

Hållbarhet

Miljöval
Hos Spinit ser det till att källsortera allt avfall som finns på kontoret, både stort och smått, och prioriterar att alltid välja svenska aktörer när det ska göras inköp till kontoret eller inköp kopplat till de anställda.
Mångfald
För att främja mångfald och jämställdhet på företaget jobbar Spinit aktivt både i anställningsprocesser och vidare internt bland sina anställda. De följer en tydligt uppsatt jämställdhetspolicy som grundar sig i bland annat forskning och resultat från egna medarbetarundersökningar. De anordnar även workshops och utbildningar för sina anställda där jämställdhet och inkludering står på agendan. I en anställningsprocess ser det till att skriva och utforma sina annonstexter för att attrahera fler kvinnor, detta genom att exkludera skallkrav och istället fokusera på ordval, färg och form som är mer inkluderande, men inte bara ur ett genusperspektiv utan också ett tillgänglighetsperspektiv.
Samhällsnytta
Spinit arbetar med flera konkreta projekt som på olika sätt främjar samhällsnytta och engagera sig på olika plan i projekt som exempelvis verka för klimatet eller i projekt där ny och modern teknik kan bidra till ett bättre samhälle.  Några av de projekt som de jobbat med de senaste tiden är bland annat:Utvecklat ett system och en koldioxidkampanj som används av Göteborgs Hamn som räknar på koldioxidutsläpp som vidare kan användas till att hitta delar i organisationen där utsläppen kan minska.Byggt mjukvaran i ett logistiksystem för kylcontainrar som används för att transporterar läkemedel. Systemet analyser, tvättar och visualisera data som sedan skickas upp i molnet infon lagras och används när exempelvis flöden behöver optimeras.Utvecklat ett styrsystem för fastighetsbolaget Castellum som används för att se över och reglera värme och energiåtgången i bolagets olika fastigheter.

Personlig utveckling

Tid till personlig utveckling finns alltid hos Spinit och här ger de de anställda makten att välja hur och när utvecklingen ska ske. Alla har möjligheten att forma en personlig kompetensplan där man får komma med förslag och inputs och själva grunda sig i vad man vill utveckla sig inom. Detta görs både i mindre interna projekt men också i större som sträcker sig över hela bolaget. En gång i månaden har Spinit bland annat sin så kallade Happy Friday, en fredag dedikerad till interna föreläsningar, coding dojos och presentation och diskussion av olika intressant case som man jobbar med inom bolaget just nu. Dessa dagar är bara ett av flera bra tillfällen att utveckla sig i linje med sin personliga plan. Mentorskap är en självklar del i Spinits arbete med personlig utveckling hos sina anställda. Alla som vill och känner att det behöver får en mentor noga utvald bland företagets seniora utvecklare. om man vill ha det. Är man väldigt senior så kanske man inte vill men alla nyexade får det. Lär ut hur spinit kodar, sätter in dom i projekten och kan svara på frågor. Finns så länge man behöver det. I juniora fall har Spinit som policy att man fysiskt är på kontoret majoriteten av tiden för att man ska få spenderar så mycket tid som möjligt med seniora kollegor för lättare komma in i arbetet men också för att kunna reda ut vad man vill med sin utveckling. Under den första perioden matchar man ihop den nye med seniora inom olika utvecklingsområden och roterar för att ge individen möjlighet att testa på nya saker, både inom backend och frontend.

Arbetsplatsen

Spinit Kontor
Spinits huvudkontor ligger på Datavägen 2, centralt beläget i Sisjöns handelsområde, strax söder om Göteborg. Här, i en enplans lokal, sitter Spinits 55 anställda som jobbar som bland annat utvecklare, systemarkitekter och UX/UI designers.Kontoret består av ett öppet landskap som är indelat i flera sektioner och som kompletteras med mindre kontorsrum, konferensrum, telefonrum osv. Här finns också en köksdel och små allmänna ytor. De flesta på kontoret äter sin medhavda lunch tillsammans i lunchrummet men en del går också ut och äter något i närområdet. Bland de anställda är tisdags-thaien och fredags-kebaben populära inslag i veckan.Det lättaste sättet att ta sig till kontoret är att köra bil men det finns även möjlighet att åka kollektivt. Med flera bussar i området, som stannar nära kontoret, kan man ta sig till Frölunda Torg eller Marklandsgatan på 5-10 minuter och vidare därifrån in till centrala Göteborg på ca 25.Spinit har dessutom ett mindre kontor inne i stan, precis vid Kungsportsplatsen, som är fritt att använda för alla anställda. Kontoret består av två små rum med ett fåtal platser och delas i nuläget med ett av Spinits dotterbolag. Utöver det centrala läget finns även här en riktigt schysst takterrass med fin utsikt över stan som är perfekt för den soliga lunchen eller eftermiddagskaffet.
Ej aktiv
Denna tjänst är inte möjlig att söka nu