Senior fullstackutvecklare

Logotyp Factoringgruppen

Factoringgruppen

FinanstjänsterFactoringgruppen.se
Se andra roller på Factoringgruppen
Göteborg, Lyckans väg 2 • 0-2 distansdagar
Göteborg, Lyckans väg 2
0-2 distansdagar
Framtida intresse
Rekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.

Jobba på Factoringgruppen

Produktchefen Erik och marknadsansvarige Johanna berättar om hur det är att jobba på Factoringgruppen!

Hållbarhet

Samhällsnytta
Factoringgruppen har ett tydligt fokus och det är att hjälpa, stötta och bidra med smarta lösningar till små- och egenföretagare. Mottot att alla ska ha rätt att göra bra affärer utan att behöva kompromissa med finansieringen. Genom att köpa fakturor och videre sköta finansiering kan företagarna ägna sig åt sitt arbete utan uppehåll eller risker.
Miljöval
Factoringgruppen prioriterar alltid att utveckla digitala lösningar som gör det möjligt att frångå tidigare processer som inte varit särskilt hållbara. Specifikt i Factoringruppens bransch har man tidigare använt sig av en stor mängd papper och liknande, något som inte alls behövs, och digitala finanslösningar har gjort det möjligt att minska den användningen. Man engagerar sig också i ett eget hållbarhetsarbete med de globala målen som fokus och standard och hanterar både små åtgärdar och större långvariga planer för att bidra till ett bättre samhälle.

Personlig utveckling

Hos Factoringgruppen anser dem det också viktigt med en bra och tydlig onboardingprocess vid nyanställningar där man utformar en onboarding som passar varje individ. Att exempelvis låta det aktuella teamet sköta en stor del av onboardingen, för att den nye så snabbt och enkelt ska kunna komma in i arbetet men också i det teamet man kommer tillhöra, är något man prioriterar Mentorskap och kunskapsdelning mellan alla bolagets anställda sker kontinuerligt och på ett enkelt och prestigelöst sätt.

Kontoret

Områdesbild Factoringgruppen kontor
Factoringgruppens huvudkontor ligger på Lyckans väg 2B i Göteborg, centralt beläget precis intill Näckrosdammen. Här sitter ca 30 anställda, som jobbar med olika delar inom utveckling och sälj, i ett öppet kontorslandskap i det gammalt anrikt huset Villa Wijk.

Kontoret ligger bara en kort promenad från centrala knutpunkter som Avenyn och Korsvägen där flera bussar och spårvagnar som snabbt tar dig runt. Det är även cykelavstånd till flera olika delar av stan och cykelparkering finns i anslutning till kontoret. 

Kontorets läge är man extra stolt över hos Factoringgruppen. När man tar steget upp till området försvinner både bilbuller och spårvagnsljud och istället möts man av fågelsång och lugnande grönska. Både promenader runt Näckrosdammen och lunch på uteplatsen utanför kontoret är populära aktivitet mitt på dagen, särskilt när vädret bjuder på sol.
Framtida intresse
Rekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.