Frontendutvecklare

Logotyp Visit Group

Visit Group

Bokningsplattform inom turismVisitgroup.com
Göteborg, Kungsgatan 34 • 0-3 distansdagar
Göteborg, Kungsgatan 34
0-3 distansdagar
Framtida intresse
Rekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.

Jobba på Visit Group

Utvecklaren William och projektledaren Julia berättar om hur det är att jobba på Visit Group!

Hållbarhet

Mångfald
Majoriteten av Visits anställda, i både Stockholm och Göteborg, har svensk bakgrund men bolaget i stort har en bred mix av olika etniciteter och medarbetare som jobbar i olika länder. Visit ser positivt på mixen då det skapar bredd i både företaget och de olika projekten de jobbar med.

Fördelningen mellan män och kvinnor bland de anställda är i dagsläget ca 60/40, något Visit vill jämna ut i framtiden. För att nå ut till fler kvinnliga utvecklare appliceras olika rekryteringsstrategier där utformning av annonser, val av kanaler och representation i marknadsföringsmaterial ses över och används som verktyg i processen.

Personlig utveckling

Visit har en policy kring personlig utveckling för personalen med utvecklingssamtal två gånger om året där individanpassade utvecklingsplaner tas fram mellan anställd och personalansvarig. Dessutom prioriteras gemensamma satsningar där alla på bolaget är involverade, både i mindre format som Lunch & Learn och större satsningar som sträcker sig över en längre tid.

Visit lever efter mottot 'hire for personality and train for skills’, där de anställda, både nyanställda och seniora, uppmuntras att fortsätta utvecklas och ta sig an nya roller. Detta främjar de genom att alltid försöka rekrytera internt i första hand för att ge de anställda nya möjligheter.

Kontoret

Korridoren på Visit Group
Visits Göteborgskontor ligger på 4:e våningen på Kungsgatan 34-36, mitt i centrala stan. I luftiga öppna kontorslandskapet, som sträcker sig över hela våningsplanet, sitter 64 stycken anställda som jobbar som utvecklare, produktägare, säljare och olika typer av managers. 

Kontoret är beläget ett stenkast från Domkyrkan och en kort promenad från Kungsportsplatsen, två knutpunkter i kollektivtrafiken som gör det möjligt att snabbt förflytta sig runt om i stan med både buss och spårvagn.

Det centrala läget bjuder också på närhet till en mängd olika cafeer, restauranger och AW spots som de anställda gärna besöker. För de i personalen som äter medhavd lunch finns både ett trevligt kök och en härlig takterass att äta på. Bland de som går ut och äter på stan är The Barn och Jinx food truck stora favoriter.
Framtida intresse
Rekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.