Angularutvecklare till internationellt bolag

Logotyp Optimity

Optimity

Optimering av försörjningskedjor
Utan krav på svenska
Stockholm, Mäster Samuelsgatan 3 • 0-5 distansdagar
Stockholm, Mäster Samuelsgatan 3
0-5 distansdagar
Ej aktiv
Denna tjänst är inte möjlig att söka nu
Erfaren utvecklare med gedigen erfarenhet av Angular till internationellt bolag på spännande tillväxtresa. På Optimity hjälper du företag som Orkla och Snackbrands att optimera sina varukedjor – hela vägen från tomatodlarens plantage till ketchupflaskan i konsumentens varukorg.
Optimity är företaget med uppdrag att optimera komplexa varuflöden i företags försörjningskedjor. Bolaget bildades i Sydney men har kontor även i Singapore, USA, Nya Zeeland och Sverige. Nu söker man flera talangfulla utvecklare som vill jobba med Angular på hög teknisk nivå med riktigt spännande kunder. Kanske är du en av dem?

Ditt jobb på Optimity

På Optimity jobbar man för att optimera leverans- och varukedjor och ditt uppdrag blir att se till att processen fungerar så smidigt och hållbart som möjligt. Tillsammans med andra utvecklare kommer du jobba med en programvara för företag som både är enkel att implementera och använda, men också kraftfull nog att optimera de mest utmanande leveranskedjorna. Hittills litar både lokala och internationella bolag på att Optimitys arbete vidare kan gynna deras framgång. Din primära uppgift blir att underhålla och utveckla en ny struktur för frontend samt föra över den gamla strukturen till den nya. Vad rollen innebär i detalj beror på vad du gillar och vad du har för tidigare erfarenheter. Klart är i alla fall att du kommer få jobba med den senaste varianten av Angular och även automatisk testning.

Du kommer bli en del av ett agilt team bestående av utvecklare, product managers och andra nyckelpersoner inom företaget. Några av dem du kommer arbeta tätt ihop med är Andreas, Atheek, Kjell och Lars som alla jobbar från olika ställen runt om i världen. Här får även du friheten att välja om du vill jobba i Sverige eller utomlands. Oavsett vart du befinner dig kommer teamet stötta dig på daglig basis tills du känner dig helt trygg i din nya roll.

Det här sticker ut med oss

Machine Learning
Optimity använder en kombination av machine learning och matematisk optimeringsteknik för att lösa utmaningarna med planering av försörjningskedjor. Vill du alltså jobba på ett företag i teknikens framkant är det här din stora chans.

Förmåner

Försäkring
Hos Optimity täcks du av en gruppliv- och gruppolycksfallsförsäkring. Dessutom erbjuds du en tjänstepensionsförsäkring.
Mentorskap
Seniora personer stöttar alltid de mindre erfarna vid behov.
Resor
De svenska kontoren har åkt skidor i alperna eller Åre varje år sedan bolaget startade. I år planerar man också att alla kontor för första gången ska träffas allihopa och åka till Thailand en vecka i November.
Cykelparkering
Cyklar du till jobbet finns det parkering utanför alla Optimitys kontor.
Kollektivavtal
Optimity är kollektivanslutna och tillämpar ITP1.
Utbildningsplan
Konkreta planer för utbildningsplaner och kompetensutveckling läggs upp för varje individ. 
Friskvårdsbidrag
Hos Optimity får du ett friskvårdsbidrag på maxbeloppet 5000 kr per år.
Träning på jobbet
Olika fysiska aktiviteter, som badminton eller padel, arrangeras med jämna mellanrum på alla optimitys kontor.
Utrustning för hemmakontoret
För dig som jobbar hemma och behöver komplement till utrustningen kan Optimity fixa dator och mobiltelefon. Andra saker, som exempelvis ståbord, kan diskuteras. 
Dusch på kontoret
Ja det finns möjlighet att duscha på alla kontoren.

Du som söker

Kompetenser
Som utvecklare på Optimity får du gärna ha minst 5 års arbetslivserfarenhet av rollen som utvecklare samt gedigna kunskaper om automatisk testning och Angular 8 eller senare variant. Utöver detta bör din engelska vara flytande då det kommer att vara det dominerande språket inom arbetsgruppen.
Personliga egenskaper
Du drivs av utmaningar och får en boost av att komma på kreativa lösningar. Du gillar även att gå på djupet i det du gör och känner stolthet i det du levererar. 
Passar du på beskrivningen men det är någonting du undrar? Vi hjälper dig!
Logotyp Optimity

Optimity - Stockholm

optimitysoftware.com

Jobba på Optimity

Appkonsulten Nicole och Produktmanagern Pontus berättar om hur det är att jobba på Optimity!

Hållbarhet

Mångfald
Företaget har idag 24 stycken anställda i Sverige varav 20% är kvinnor. De eftersträvar en bra blandning av kön men är medvetna om bristen på kvinnor i branschen och vet att de inte är helt lätta att rekrytera. 

Alla som jobbar på Sverigekontoret idag är svenskar men med kontor i bland annat Australien, Singapore och USA blir mångfalden och blandningen större på hela företaget. Rätt kompetenser är det som genomsyrar besluten om vem eller vilka som blir anställda hos Optimity. Kön, ålder eller etnicitet har alltså inte någon betydelse och de hoppas uppnå en bra mix bland de anställda till resultat av detta. 
Samhällsnytta
Optimity jobbar med att optimera komplexa varuflöden i företags försörjningskedjor. Ofta handlar det om optimering av livsmedelskonsumenters lager och logistik för att minska antal varor som når sista förbrukningsdag innan de kommit fram och hunnit bli sålda, vilket i sin tur leder till mindre kasserade varor och lägre CO2 utsläpp. 

Personlig utveckling

På Optimity är de positiva till att de anställda vidareutvecklar sig i sitt arbete genom egna idéer och egna initiativ och välkomnar att personalen lär sig nya områden inom applikationen. 

Alla nyanställda hos Optimity går igenom en introduktionsperiod där olika relevanta personer på företaget håller i små utbildningar för den nye. Det börjar med en första introduktion med James som sitter i Australien, sen följer olika one on one möten där man får lära sig olika delar i applikation och träffa de olika utvecklarna. Utöver det följer en period där seniora personer stöttar den nye på en daglig basis tills de kommit in i arbetet.

Kontoret

Gatan utanför Optimitys kontor
Optimitys Stockholmskontor, som också är företagets huvudkontor i Europa, ligger på Mäster Samuelsgatan 3 i Stockholm. I ljusa moderna lokaler på 4:e våningen sitter 15 stycken anställda, som alla jobbar som utvecklare eller applikationskonsulter. 

Kontor ligger precis intill Östermalmstorg och det centrala läget gör det lätt att ta sig till och från kontoret med både buss och tunnelbana, men också med cykel om man föredrar det. Här har du också närhet till flera trevliga restauranger och cafeer för lunch och fika men också en hel del trevliga AW spots till eftermiddagarna. 
Ej aktiv
Denna tjänst är inte möjlig att söka nu