Frontendutvecklare

Logotyp Optimity

Optimity

Optimering av försörjningskedjorOptimitysoftware.com
Se andra roller på Optimity
Utan krav på svenska
Stockholm, Mäster Samuelsgatan 3 • 0-5 distansdagar
Stockholm, Mäster Samuelsgatan 3
0-5 distansdagar
Framtida intresse
Rekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.

Jobba på Optimity

Appkonsulten Nicole och Produktmanagern Pontus berättar om hur det är att jobba på Optimity!

Hållbarhet

Samhällsnytta
Optimity jobbar med att optimera komplexa varuflöden i företags försörjningskedjor. Ofta handlar det om optimering av livsmedelskonsumenters lager och logistik för att minska antal varor som når sista förbrukningsdag innan de kommit fram och hunnit bli sålda, vilket i sin tur leder till mindre kasserade varor och lägre CO2 utsläpp. 
Mångfald
Företaget har idag 24 stycken anställda i Sverige varav 20% är kvinnor. De eftersträvar en bra blandning av kön men är medvetna om bristen på kvinnor i branschen och vet att de inte är helt lätta att rekrytera. 

Alla som jobbar på Sverigekontoret idag är svenskar men med kontor i bland annat Australien, Singapore och USA blir mångfalden och blandningen större på hela företaget. Rätt kompetenser är det som genomsyrar besluten om vem eller vilka som blir anställda hos Optimity. Kön, ålder eller etnicitet har alltså inte någon betydelse och de hoppas uppnå en bra mix bland de anställda till resultat av detta. 

Personlig utveckling

På Optimity är de positiva till att de anställda vidareutvecklar sig i sitt arbete genom egna idéer och egna initiativ och välkomnar att personalen lär sig nya områden inom applikationen. 

Alla nyanställda hos Optimity går igenom en introduktionsperiod där olika relevanta personer på företaget håller i små utbildningar för den nye. Det börjar med en första introduktion med James som sitter i Australien, sen följer olika one on one möten där man får lära sig olika delar i applikation och träffa de olika utvecklarna. Utöver det följer en period där seniora personer stöttar den nye på en daglig basis tills de kommit in i arbetet.

Kontoret

Gatan utanför Optimitys kontor
Optimitys Stockholmskontor, som också är företagets huvudkontor i Europa, ligger på Mäster Samuelsgatan 3 i Stockholm. I ljusa moderna lokaler på 4:e våningen sitter 15 stycken anställda, som alla jobbar som utvecklare eller applikationskonsulter. 

Kontor ligger precis intill Östermalmstorg och det centrala läget gör det lätt att ta sig till och från kontoret med både buss och tunnelbana, men också med cykel om man föredrar det. Här har du också närhet till flera trevliga restauranger och cafeer för lunch och fika men också en hel del trevliga AW spots till eftermiddagarna. 
Framtida intresse
Rekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.