Job listing cover image

Frontendutvecklare till innovativt konsultbolag

E

Extrapreneur

IT-tjänster och IT-konsulttjänster
Samhällsnytta
Främjar mångfald
Malmö, Gustav Adolfs torg 45 • 0-3 distansdagar
Ej aktiv
Denna tjänst är inte möjlig att söka nu
Frontendutvecklare med god kommunikativ förmåga och kunskaper inom Typescript eller Javascript till genuint och öppet bolag med äkta entreprenörsanda. Bli en del av gänget som bidrar till kunder under hela IT-resan, från idé till färdig produkt.
Extrapreneur är bolaget med hjärtat på rätt ställe som hjälper kunder inom tre kompetensområden: ledning, utveckling och testning. Nu söker de flera duktiga och erfarna utvecklare med gedigna frontendkunskaper som vill vara med och representera bolaget i Skåneregionen.
Som frontendutvecklare hos Extrapreneur kommer du först och främst få arbeta i Typescript eller Javascript, men även HTML och CSS om du är bevandrad i dessa. Vilka tekniker du arbetar med beror också på vilka uppdrag som är aktuella och vad kunden önskar för kompetens. Hos Extrapreneur är det A och O att prioritera sina anställda och alltid se till sina konsulters bästa genom att välja uppdrag utefter individens kompetenser, behov och intressen. Kommer du in med gedigna kunskaper i andra typer av frontendspråk och är öppen för att lära dig nya tekniker och utvecklas som utvecklare så finns det utrymme att utforska marknaden och verkligen hitta rätt uppdrag.I din roll kommer du sitta ute hos olika kunder i Skåneregionen och representera Extrapreneur i olika tvärfunktionella team och projekt. På hemmaplan hos Extrapreneur kommer du tillhöra bolagets Digital Creators och oavsett i vilket uppdrag du sitter kommer du alltid få stöttning från dina närmsta närmsta kollegor Mikael, Philip, Johanna, Mattias, Jakob, Oscar och Marcus.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
För att lyckas i den här rollen bör du har några års erfarenhet som frontendutvecklare, god vana av utveckling i Typescript eller Javascript och en grundläggande förståelse för andra typer av frontendtekniker.
Personliga egenskaper
Extrapreneurs verksamhet präglas av en öppenhet där individen står i fokus och alla ses som ett stort bidrag, oavsett vem man är. Så viktigast är inte hur du är som person utan att du är nyfiken, gillar att samarbeta och har en vilja att bidra till kunder och kollegor i ditt dagliga arbete.
Intresserad av tjänsten?
E

Extrapreneur - Malmö

extrapreneur.se

Jobba på Extrapreneur

IT-konsulten Frida. VD:n Peter och hunden Charlie berättar hur det är att jobba på Extrapreneur!

Hållbarhet

Miljöval
Hos Extrapreneur, både i Göteborg och Malmö, uppmuntrar man till kollektivt resande, både i form av kollektivtrafik men också gemensamt åkande med bil ifall man ska åt samma håll. Här har man även köpt in några elbilar med syftet att de anställda ska kunna testa hur det är att äga en elbil och inspireras att skaffa en egen. Utöver detta prioriteras tåg som transportmedel vid längre resor, i den mån det är möjligt, och man gör sitt bästa för att källsortera allt material från kontoren på bästa möjliga sätt.
Mångfald
Hos Extrapreneur strävar det efter att ha en så bra blandning av människor som möjligt, gällande exempelvis kön, ursprung och kulturer. Idag har de en blandning av kvinnor och män som ligger på ca 50/50 i både Göteborg och Malmö. De har även ett brett åldersspann där den yngsta är 23 och den äldsta 63, ett spann som både ger bolaget en mängd olika erfarenheter men som också gör att alla som kommer in i bolaget kan känna sig representerade. Det är A och O hos Extrapreneur är att det ska finnas utrymme för alla personlighetstyper då affärsmodellen bygger på individen och man ämnar att skapa en arbetsplats där alla platsar in oavsett hur man är. Extrapreneur är även stolt arbetsgivare åt flera eldsjälar som är involverade i både Pink Programming och Tjejer kodar. Båda organisationerna jobbar aktivt för höja antalet tjejer, transpersoner och ickebinära som jobbar med programmering för att kunna öka mångfalden inom branschen. 
Samhällsnytta
Think Contribution finns i Extrapreneurs DNA och därmed jobbar de mycket med att utveckla personer som är nyfikna och kan bidra till nya initiativ, både internt och externt. Ett innovativt och än så länge lyckat projekt som Extrapreneur skapat är Extrabron, ett eget utvecklingsprogram. Efter att ha identifierat att företag, kunder och regioner verkligen behöver kompetens men har svårt att hitta den, trots att skolor spottar ur sig bra nyexade individer, startade man ett projekt som ämnar att fylla gapet mellan skolan och arbetslivet och lösa den kompetensbrist som finns i branschen. Detta gör man genom att plocka in nyexade individer från yrkeshögskolor och universitet och sätter in dem i ett internt traineeprogram på 6-9 månader. Där får de delta i skarpa projekt, bygga erfarenhet samt skaffa sig en generell arbetslivserfarenhet genom att lära sig arbetsrutiner, kontors kutym och liknande. I programmet utbildas individerna mot specifika bolag och organisationer med målsättningen att de ska kunna leverera från dag 1 hos den tilltänkta arbetsgivaren när de väl är färdiga. I dagsläget har Extrapreneur nio stycken individer involverade i programmet. På externt håll försöker Extrapreneur bidra till samhället på flera olika sätt, bland annat genom att skänka pengar till välgörenhet, involvera sig i organisationer som gynnar specifika grupper i samhället, som exempelvis Småföretagarnas Riksförbund och Pink Programming och givetvis ständigt uppmuntra till initiativ och ge drivna initiativtagande människor nya möjligheter.

Personlig utveckling

Extrapreneur anser att deras konsulter är den finaste tillgången och därför jobbar det hårt för att ge dem de bästa förutsättningarna att lyckas, men också utvecklas. Från start jobbar de med vad de kallar kompetensresan som är tydligt definierad och drivs av individens personliga intressen och önskemål och utförs genom kurser, internutbildningar, cerfiriferingar och annat. Utveckling sker både på individ och teamnivå och det hålls alltid en tät dialog kring kompetensresan och hur den kan bli så bra som möjligt. Onboarding för nyanställda är en naturlig del i Extrapreneurs processer och något man prioriterar för att den anställde ska få en så bra start hos bolaget som möjligt. Man får alltid ett varmt välkomnande av sina kollegor och sitt team, en ordentlig genomgång av företagets processer och praktiska delar, och dessutom får man en lite välkomstpresent. Under första tiden stöds man dessutom extra mycket av sin teamlead som finns som mentor och bollplank när det behövs.

Arbetsplatsen

Extrapreneur kontor malmö
Extrapreneurs Skånekontor ligger i ett gammalt sekelskifteshus på Gustav Adolfs torg 45 i centrala Malmö. Här, i ett stort öppet landskap som sträcker sig över ett helt våningsplan, finns plats för både dedikerat arbete och mer avslappnade samarbeten och möten. Här jobbar de anställda med flera olika typer av affärsutveckling och systemutveckling hos olika kunder i regionen.Kontorets centrala läge gör det lätt att ta sig till jobbet, både med bil och kollektivt men även på cykel eller till fots för den som föredrar det. Förutom läget anser de anställda på Extrapreneur att de mysiga och personliga lokalerna plus den härliga balkongen och bastun är det som är bäst med kontoret.
Ej aktiv
Denna tjänst är inte möjlig att söka nu