Frontendutvecklare

Jobnet Logotyp

Jobnet

JobbplattformJobnet.se
Se andra roller på Jobnet
Göteborg, Första Långgatan 22 • 0-3 distansdagar
Göteborg, Första Långgatan 22
0-3 distansdagar
Framtida intresse
Rekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.

Jobba på Jobnet

Kalle och Rebecka berättar hur det är att jobba på Jobnet!

Hållbarhet

Samhällsnytta
På Jobnet har man gjort det aktiva valet att endast jobba med kunder som strävar efter att bli mer hållbara. Företag som jobbar med hållbarhet belönas genom att Jobnet lyfter fram deras arbete inom samhällsnytta, miljö, mångfald och personlig utveckling på plattformen. På så vis ställer man indirekt krav på andra företag att jobba mer aktivt inom dessa områden.
Miljöval
Jobnet försöker i den mån det är möjligt att ta cykeln eller spårvagnen vid kundbesök. Många möten genomförs digitalt vilket också innebär färre onödiga resor.
Plattformen jobnet.se driftas på klimatneutrala servrar.
Mångfald
Jobnet främjar en kompetensbaserad rekryteringsprocess och anonymitet i så hög utsträckning som möjligt. I annonstexterna har man valt att utesluta vissa ord för ett mer inkluderande språk.
På företaget värderas alla roller lika högt. Man anser att alla medarbetare genom sina olika kompetenser och erfarenhet gör lika stort avtryck på bolaget. Det är viktigt att alla får synas och lyftas fram i sin arbetsroll. Bland Jobnets är hälften kvinnor och hälften män och åldersspannet ligger på mellan 23-49 år. 

Personlig utveckling

Då Jobnet vill få ut maximalt av varje person uppmuntras medarbetare att främst fokusera på det man tycker är kul. Du som känner lite extra för en arbetsuppgift eller är nyfiken på ett nytt område har stora möjligheter att utvecklas inom detta.
Företaget har också regelbundna veckoavstämningar där du som medarbetare får chansen att prata kring hur arbetet känns, vad du skulle vilja göra mer utav och hur du trivs på arbetsplatsen.

Kontoret

Jobnets kontor ligger på 7:e våningen på Första Långgatan 22 i centrala Göteborg. Här sitter sex anställda i en ljus och luftig lokal med öppet landskap och fönster åt två håll som bjuder på fantastisk utsikt över både Linné och Göteborgs hamn.

Närheten till Järntorget ger möjligheten till förbindelser över hela stan med flera olika bussar och spårvagnar, men även båt en kort promenad bort. 

Det centrala läget bjuder på massor av trevliga lunchställen. En gata ner ligger Andra Långgatan som är full med lunchrestauranger och barer för AWs. Här ligger också en av Göteborgs saluhall som är ett populärt lunchställe bland de anställda. Det vanliga är att man äter lunch tillsammans på kontoret.
Framtida intresse
Rekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.