Frontendutvecklare till fartfyllt techbolag

H

Hedin IT

IT-tjänster
Mölndal, Betagatan 2 • 0 distansdagar
Ej aktiv
Denna tjänst är inte möjlig att söka nu
Erfaren frontendutvecklare till en av Göteborgs största koncerner. Använd dina kunskaper för att driva bolagets frontendutveckling framåt och bli en del av teamet som erbjuder den bästa digitala upplevelsen till interna kunder i både Sverige och Europa.
Hedin IT är verksamheten som bistår hela Hedinkoncernen med digitala tjänster som support, drift och systemutveckling och formar hur hela koncernen arbetar med IT. Nu söker det flera duktiga och erfarna frontendutvecklare som vill arbete med moderna teknologier i en bransch som befinner sig i en föränderlig tid där digitaliseringen verkligen tagit fart. 
Som frontendutvecklare på Hedin IT är med och utvecklar smarta tjänster i modern arkitektur som innefattar bland annat stora projekt inom e-commerce och webbutveckling. Med dina gedigna kunskaper bygger du avancerade frontendapplikationer i framförallt Javascript och React.js med API-baserade arkitekturer som stöd som används av flera av bolagen i koncernen.Hos Hedin IT kommer du jobba i krossfunktionella team och projekt där du jobbar ihop med back/frontendutvecklare, produktägare, arkitekter och ux/ui designers. Från start kommer dina närmsta kollegor bli Nicklas, Magnus, Arthur och Kai.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
För att lyckas i den här rollen bör du ha åtminstone 3 års erfarenhet som frontendutvecklare, ha god vana av utveckling i React.js, Javascript och HTML/CSS samt en grundläggande förståelse för teknikerna du jobbar med. Har du dessutom erfarenhet av exempelvis REST API:er, Pre/post processors och AWS eller Azure är detta ett stort plus.  För den här rollen använder du både svenska och engelska, i tal och skrift, så du bör vara bekväm med båda språken på en högre arbetsrelaterad nivå.
Personliga egenskaper
Med en god samarbets- och kommunikationsförmåga kombinerat med egenskaper som omtänksam, öppen och ödmjuk kommer du platsa bra in hos Hedin IT.
Intresserad av tjänsten?
H

Hedin IT - Mölndal

hedinit.se

Jobba på Hedin IT

Nicklas och Jonas berättar hur det är att jobba på Hedin IT!

Hållbarhet

Miljöval
Hos Hedin IT och hela Hedin som koncern arbetar de aktivt med att minska sin miljöpåverkan och utgår mest från de väsentliga områden som de har identifierat. De mest miljöpåverkande aktiviteterna i verksamheten är främst kopplade till energianvändning, transporter, hantering av farligt avfall och avfallsfraktioner samt kemikaliehantering. För att minska sin miljöpåverkan arbetar de förebyggande med utbildning av sina anställda tillsammans med tydliga och dokumenterade rutiner.
Mångfald
I dagsläget består Hedin IT, åtminstone bland utvecklare, till stor majoritet av män, något som man tycker är tråkigt men som är nästintill oundvikligt då bristen på tjejer inom tech branschen är stor. Företaget i sin helhet har dock en större bredd då andra avdelningar annat marknad och service desk har en stor majoritet tjejer. Generellt om man ser till branschen i stort har Hedin IT en okej mix. Blandningen av ålder och ursprung på företaget är bättre och representerar ett bredare mångfald, med flera etniciteter representerade och ett åldersspann som sträcker sig från 20 år och upp till 60 år.

Personlig utveckling

Hos Hedin IT vill de verkligen se sina egna anställda utvecklas och försöker alltid ge dem de bästa förutsättningarna för det. Det finns en generös budget och obegränsade möjligheter till utveckling genom bland annat kurser och utbildningar, både online och på plats, inom bland annat utveckling, projektledning och liknande. De låter ofta sina anställda själva driva sin utveckling och generellt sätt får man de utvecklingsmöjligheter som man önskar och ber om. Onboardningsprocesser för nyanställda är ett givet moment hos Hedin IT och där är mentorskap en självklar del av processen. En lämplig senior mentor tilldelas alla nyanställda och följer och stöttar under den första tiden. I de flesta projekt prioriteras parprogrammering och alla placeras dessutom i väl valda team som matchar ens kompetenser. Att man jobbar tajt tillsammans med liknande profiler är optimalt för att de anställda alltid ska känna att de kan få den stöttning eller hjälp de behöver.

Arbetsplatsen

Hedin ITs nybyggda huvudkontor ligger på Betagatan 2 i Mölndal, söder om Göteborg. Här kommer flera av koncernen Hedin Mobility Groups bolag och administrativa verksamheter samlas och jobba med bland annat inom IT, support, drift och systemutveckling. Huvudkontoret är nästan 15 000 m² stort och rymmer bland annat kontor, konferenslokaler, restaurang och café, padelhall, loungeytor, gym och gruppträningslokaler.  För dig som kör bil till jobbet ligger kontoret lätt tillgängligt från de större vägarna runt Göteborg. Åker du hellre kollektivt går det flera bussar i närområdet som tar dig till knutpunkter som Marklandsgatan, Mölndal Centrum och Heden i centrala Göteborg på 15-30 minuter. Parkering för både cykel och bil finns tillgängligt utanför kontoret.
Ej aktiv
Denna tjänst är inte möjlig att söka nu